בא לי............. לצעוקקקקקקקק מרשים לי,נכון??? תודה
ק קטי30 New member 8/12/06 #2 ככה צועקים ככה ????? זה מה לימדתי אותך.... אם כבר לצעוק תעשי את זה כמו שצריך שאני אחכה עוד הרבה זמן
ק קטי30 New member 8/12/06 #8 עזבי את נעים ושחררי ../images/Emo8.gif קוובנג'ה רצינית עוד לא הרגה מישהוא מקסימום יבואו לצבי נינג'ה כאורחים לשבת
עזבי את נעים ושחררי ../images/Emo8.gif קוובנג'ה רצינית עוד לא הרגה מישהוא מקסימום יבואו לצבי נינג'ה כאורחים לשבת
י י ל ד ת האור New member 8/12/06 #4 את תצעקי בדרום ואני אצעק בצפון ישמעו את זה מעולה במרכז....... שנתחיל 1........2........ו3
מ מצוטטת New member 8/12/06 #6 לא שאני....... אבל תני "בשר" או לפחות שימי מריחה של "מימרח" לצעקה, סתם ככה לא מספיק דובשני לי כדי לה3טרף לההזדהות של הלמה...........
לא שאני....... אבל תני "בשר" או לפחות שימי מריחה של "מימרח" לצעקה, סתם ככה לא מספיק דובשני לי כדי לה3טרף לההזדהות של הלמה...........
ע עונה חדשה New member 8/12/06 #7 קצת בעיה ../images/Emo4.gif יש כמה סיבות לא רוצה לבלבל אותך, פשוט תצעקי איתי וזהו........מה כבר יכול ליות???
קצת בעיה ../images/Emo4.gif יש כמה סיבות לא רוצה לבלבל אותך, פשוט תצעקי איתי וזהו........מה כבר יכול ליות???
מ מצוטטת New member 8/12/06 #9 אוווווווווווווו הרבה, הרבה מאד קורה.......... את יודעת איזוֹ קשת }גם{ של צעקות יש עלי............... חייבת לקבל לפחות תמרור של כיוון כדי להתאים ת'3עקתה המתאימה
אוווווווווווווו הרבה, הרבה מאד קורה.......... את יודעת איזוֹ קשת }גם{ של צעקות יש עלי............... חייבת לקבל לפחות תמרור של כיוון כדי להתאים ת'3עקתה המתאימה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/12/06 #11 הנה... זה הכיוונון של הציווח שלי היום. את יכולה להצטרפת לי שמה... ...יש לצחצח הגרון,ולכוונן ת'מיתרים לפני.
הנה... זה הכיוונון של הציווח שלי היום. את יכולה להצטרפת לי שמה... ...יש לצחצח הגרון,ולכוונן ת'מיתרים לפני.
א אדמה רוח ואש New member 8/12/06 #12 תצעקי אל תעצרי את זה... תראי את זה: "השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה שבי השתיקה שלי זה הכאב הכי כואב אצלי וכשהשקט יפול כמו חול קולי לאיש לא יגיע אני רציתי לבכות אבל פחדתי שזה יפריע" (אביב גפן)
תצעקי אל תעצרי את זה... תראי את זה: "השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה שבי השתיקה שלי זה הכאב הכי כואב אצלי וכשהשקט יפול כמו חול קולי לאיש לא יגיע אני רציתי לבכות אבל פחדתי שזה יפריע" (אביב גפן)