בא לי.....

cookie13

New member
בא לי.....

סטייק טארטר!! אפרופו סטיית הבשר הנא שלי... איפה??????

mars4

New member
טרטר דג ים ...

במרתה. בית ציוני אמריקה. בלווית בקבוק ריוחה 2003 . הכי קרוב שאני מכיר. או הקרפצ'ו בקר. מעולה! ולא לוותר על הפוקצ'ה שנאפת שם בטאבון. האמת ממש סטייק טרטר? לא מכיר אפילו במאורות בשר מובהקות. אנסה לחפש. זה מענין אותי למרות שבשר אני מעדיף נע רק על שתי רגליים.

cookie13

New member
במקרה...

אני בדרך לשם. אסתפק בקרפצ'יו הפעם (קיק ידוע שלי), אבל אוותר (הפעם) על הפוקצ'ה המ-ע-ו-ל-ה שלהם (אוווף הדיאטת חלבונים הזאתי עוד תהרוג אותי!!!) יין? ממממממ... נראה איך הערב ייתקדם לו... תודה!

mars4

New member
אוי.. איזה מקריות..

ותזכרי, ריוחה 2003 . יש לי מין הרגשה כזו שיהיה מענין. תהני!

cookie13

New member
אחרי הפעם האחרונה שביקרתי שם

ולמרות שהיה טוב מאוד, החלטתי שלא אחזור לשם בשנה הקרובה. בטוח אמצא טרטר במקום עם מחירים שפויים יותר (או שלא! מקסימום...אכין בבית)

יש בקימל...

אולי אספיק לטעום הערב ולדווח..

Merav B R

New member
ה../images/Emo150.gif אכל מספר פעמים את הטרטר הזה

בבראסרי ונהנה. אם אני זוכרת טוב אז יש להם מנה מוקטנת לראשונה. אגב באונמי יש וריאציה נחמדה לסטייק טרטר - בשר בקר נא קצוץ עם ביצת שלו מעל - אפילו אני אוכלת אותה בתאווה רבה...

cookie13

New member
אין ספק...

שעם ריוחה 2003 הקרפצ'יו היה הרבה הרבה יותר טעים!!!!! גם הסלט עם הדברים מהים הטובים היה טעייייייים!

mars4

New member
אורי גלר יכול להפסיק לחפש יורש....

איזו טלפטיה..

cookie13

New member
אין ספק

שסתם מחפשים את היורש הוא כאן!!!!!!!!!!! אכן יין טעים, נעים וחימם יופי את הלב והעלה חיוך. לשבת על הבר במרתה, כשהוא ככה, ריק, עם אפשרות לדבר, לקשקש, לצחוק... אין ספק שנעים מאוד ככה. המנות שהניחו לנו על הבר היו סתם תירוץ טוב לערב נעים, של שיחת בנות על כל מה ששיחת בנות צריכה להאכיל. לנהוג אחר כך הביתה, אחרי 3 כוסות ריוחה - לא היתה משימה פשוטה.

למעלה