בא לי

skwooshi

New member
בא לי

לפתוח שרשור שלא קשור לכלום כדי לעצבן קצת את עידו:] אז מה נשמע אנשים?מה אתם מתכננים לימים האחרונים של הלימודים? איך עבר עליכם היום? :) אני יספר לכם על שלי.מי שלא מכיר אני הדר ואני כותבת פה רק שמגיע לי הגנענע לכתוב במקום שנטשתי כבר ממזמן=] קיצר היום אינ וחבר שלי הינו שנה חברים=]יאי יאי וחגגנו כל היום.עשיתי לו מתנה..פאזל שלנו.שהכנתי לבד. ומהצד השני יש משפט "שנה קסומה גדושה באהבה" כל חלק של תמונה מהצד השני יש לו אות. כל אות היא פעילות.לפי האות. היה:נסיעה לים,הפתעה-לקחתי אותו למסעדה בזיכרון מסאז שהזמנתי לו,ו-ורד.וכאלה דברים ממש מושקעים שישבתי עליהם פווווול זמן:) ויצא מושלם ומדהיםץויום ממש ממש כיפי ואיכותי כזה:) אמממ מה עוד יש לי לספר.. אני רוקדת:)ועושה משנה הבאה בגרות במחול..אזז אתמול היתה לי הופעה=]וזה ככ היה שווה את כל ה 13 וחצי שעות השבועיות שאני רוקדת כרגע=] היה מדהים.רקדתי ב 4 ריקודים והיה לי מעולה ללא פאשלות או כל תקלה:p יואו איזה כיפ לא לכתוב פה שנה ועכשיו לבוא ולחפור לכם=] יאללה תגיבוווווווווווווווווווווו

Funky Giraffe

New member
מזל טוב כפרע

וואללה, תאמיני לי, שתהיה שואה למשרד החינוך... עד שנקשרים לכולם מעיפים אותך לתיכון. סוף ט' זה הדבר הכי מבאס ביקום.

skwooshi

New member
חח

אצלנו לא משנים את התיכון:] יעני רק תכיתות מערבבים זה אותם ילדים ואותו הכל ויהיה בסדר:] אתה תכיר אנשים חדשים עידודו:p רק אל תספר לחדשים שאתה מנהל פה..פרט משפיל זה ניתן להסתיר בעת הכרות ראשונית..רואה כבר משהו חיובי=]

skwooshi

New member
:)אין על מבואות

איפה דור מרקם כדי להצדיק אותי? שעכשיו עוזב את המקום הנפלא הזה=] אאאא בית 3 שלי..לא יכולה בלעדיו.. קיצר מר עידודו בוא תספר לכל האומה מה אמרת על השרשורים הנעלים שלי:p

chen2408

New member
עזבי מבואות, אין על חקלאי!

למדתי שם ואני עדיין מתגעגעת

skwooshi

New member
איו

אחד הגרועים:] חח פול ידידים שלימשם הייתי שם היום איזה שכונהההההההה..וכמה ערסים זה קוררררע=]

idanri

New member
פששששששששששש כל הכבוד לך!!!

רוצה להיות חברה שלי?

skwooshi

New member
חמוד..

אני נשואה פלוס שלוש:)חחח אולי בגלגול הבא..טוב חמוד? בנתיים אתה מוזמן לספר לי איך עבר עליך היום..לך על זההה

idanri

New member
אני אחכה לגלגול הבא../images/Emo13.gif

סתם שכונה בבית ספר היה היום מ9:30 עד 11:30 אחר כך בריכה עד איזה 18:15 ואז חדר כושר איזה שעתיים ואחר כך כדורסל ועכשיו חזרתי
.

skwooshi

New member
חח תאמת

לא היתי בבצפר כבר כמעט חודש:p היתי רק בגיחה לים יומיים והיה חייתי:]אני יעלה תמונה=]שלי ושל ידיד שלי..קיצר..היה מעולה רצח עשינו מה שרצינו והיה מסיבות וזה היה מעולההההההההההההההההההה.. קיצר לבצפר כבר אין מה לבוא..אז אני נשארת לישון בבית וגם חבר שלי ככה שאני הולכת אליו או הוא אלי.. עכשיו אני בורחת מהבית לשבועיים:) חחח משפצים לנו תמטבח ושוברים קירות והכל.וזה סיוטטטטטטטטט..למרות שיצא מזה יפה בסופ=]

skwooshi

New member
ידיד שלי?

חח הוא היה דוגמן בהוניגמן קידס לפני שנתיים:p אבל הוא די גדל=]

super music1

New member
הצבע שיער שלך../images/Emo99.gif

צבע?שטיפה?חינה? וואי שיער אדום זה הכי יפה

למעלה