בא לי מסיבה. כזאת עם הרבה אלכוהול, מוזיקה, סיגריות וחתיכים. עד הבוקר.
ד ד נ י ת3 New member 19/12/05 #1 בא לי מסיבה. כזאת עם הרבה אלכוהול, מוזיקה, סיגריות וחתיכים. עד הבוקר.
א אלוננננה New member 19/12/05 #2 מה הבעיה? כאן בתל אביב כל יום יש משהו כזה ואפשר לנסוע לעבודה ישר מהפיק אפ עם החמרמורת
A a girl named tal New member 19/12/05 #5 ../images/Emo12.gif ממי? בא לך אלכוהול, מוזיקה, סיגריות וחתיכים?
ק ק י ק ה New member 19/12/05 #6 בא לי מיטה כרית ושמיכת פוך. לישון שעתיים שינה עמוקה כזו.. . מסיבה עם אלכוהול מוזיקה סיגריות וחתיכים.. הייתי ביום חמישי.
בא לי מיטה כרית ושמיכת פוך. לישון שעתיים שינה עמוקה כזו.. . מסיבה עם אלכוהול מוזיקה סיגריות וחתיכים.. הייתי ביום חמישי.
R rrredshay New member 19/12/05 #7 בא לי חתיכה אחת עד הבוקר, ואם אפשר שתכין לי סנדוויצים בבוקר לעבודה...
ד ד נ י ת3 New member 19/12/05 #10 ../images/Emo5.gif עוד פעם שתית יותר מידי ויסקי? מכירה את זה מקרוב.
ע עופר קפופר New member 19/12/05 #11 בא לי לזרגג את הפיליפינית שבקומה ראשונה אצלי בבנין. נקווה שתוציא את הזקנה לטיול ערב.
ע עופר קפופר New member 19/12/05 #13 דרך אגב....בננות בעקבות שרשור המסכות של י חרש מאתמול העליתי תמונה שלי לכרטיס.... מתנצל מראש על האכזבה הקשה
דרך אגב....בננות בעקבות שרשור המסכות של י חרש מאתמול העליתי תמונה שלי לכרטיס.... מתנצל מראש על האכזבה הקשה
א אלוננננה New member 19/12/05 #16 איזה קטע כנ"ל... וגם אני מתנצלת מראש. אגב - התנצלותך התקבלה סתם סתם
A a girl named tal New member 19/12/05 #21 גם לי היתה הרגשה שזה גרמניה לפי זה שכתוב בתמונה "בפארק בברלין"
ע עופר קפופר New member 19/12/05 #23 אופס...../images/Emo163.gif איזה מאפן אני אף פעם לא קורא את האותיות הקטנות...