בא לי לאכול משהו טעים. למישהו יש רעיונות?
T tzurtzur New member 13/12/05 #4 אפרופו פילה סלמון מישהו אכל בליברה את מנת הסלמון עם הפירה? מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ר רAרנוו New member 13/12/05 #24 אפשר ואפשר אכלתי את המנה הזו במסעדת מקסים בפריז וגמרתי אלף פעמים . פשוט צריך עם הסלומון משהו בתוספת לימון ופירה עם לימון לא הולך
אפשר ואפשר אכלתי את המנה הזו במסעדת מקסים בפריז וגמרתי אלף פעמים . פשוט צריך עם הסלומון משהו בתוספת לימון ופירה עם לימון לא הולך
ל ליבית1 New member 13/12/05 #10 המממ.... אוקי, מה עם.... סלט ירקות עשיר עם גבינת חלומי מטוגנת, פקאנים קלויים, ולחם טרי עם חמאה
ד ד נ י ת3 New member 13/12/05 #14 לא בא לי על סלט. ולא אוהבת גבינת חלומי. לחם טרי עם חמאה זה דווקא טוב.
D dd חזקה ומאושרת New member 13/12/05 #31 עוגת שוקולד חמה תמיד טעימה כשאני מפנטזת עלייה זה טעים ושאחרי שאני אוכלת אותה ישר בא לי להקיא אז לדעתי לאכול אותה קצת במינון הנכון זה טעים אני חולה על שוקולד ועוד חם יאמי
עוגת שוקולד חמה תמיד טעימה כשאני מפנטזת עלייה זה טעים ושאחרי שאני אוכלת אותה ישר בא לי להקיא אז לדעתי לאכול אותה קצת במינון הנכון זה טעים אני חולה על שוקולד ועוד חם יאמי
מ מכשפונת מהרהרת New member 13/12/05 #9 הייתי אומרת זין, אבל אז כולם יכנסו בי. אז אני אומרת פרוזן יוגורט עם שוקולד מקופלת, חלבה, פקאן סיני, תמרים ופירות יער שמאזנים קצת את המתוק מתוק הזה.
הייתי אומרת זין, אבל אז כולם יכנסו בי. אז אני אומרת פרוזן יוגורט עם שוקולד מקופלת, חלבה, פקאן סיני, תמרים ופירות יער שמאזנים קצת את המתוק מתוק הזה.
ד ד נ י ת3 New member 13/12/05 #11 או!!!! זה מתאים לי. פרוזן יוגורט עם תמרים ופירות יער. בלי השוקולד והחלבה - זה מתוק מידי. אולי עם תותים? אולי גם בננה? ולגבי הזין... השאלה אם את רוצה שכולם יכנסו בך (תרתי משמע....)
או!!!! זה מתאים לי. פרוזן יוגורט עם תמרים ופירות יער. בלי השוקולד והחלבה - זה מתוק מידי. אולי עם תותים? אולי גם בננה? ולגבי הזין... השאלה אם את רוצה שכולם יכנסו בך (תרתי משמע....)
מ מכשפונת מהרהרת New member 13/12/05 #13 תותים כן, בננות אני שונאת אז לא ולאאאאאאאאאאאא אני לא שכולםםםםםםםםםםםם יכנסו בי. רק אחד יחיד ומיוחד.