שניה בבקשה........... אבל סיכמנו כבר על לונדון והבנתי שהיא לא מחכה לך. מעוף
M maof New member 1/8/05 #112 שניה בבקשה........... אבל סיכמנו כבר על לונדון והבנתי שהיא לא מחכה לך. מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/8/05 #118 נראה לי אני מבינה נכון... אוקיי...מלחמה. טפיייייייייייי אני אמרתי פריס הפם הייתי ברורה
M maof New member 1/8/05 #128 אוקי..........מלחמה ניסוח הבעיה חיוני לעיתים יותר מפתרונה. את רוצה לומר שאנחנו צריכים מגשר מעוף
M maof New member 1/8/05 #142 בגלל מילה אחת.... רומא נפלה...בגלל מילה אחת נפלו אומות עולם בגלל מילה אחת נפתחו שערי שמים.. בגלל מילה אחת קצרו לנו את עתידנו וכל זאת בכדי להטביע בנו חותם שאנחנו כשרים למהדרין. מעוף
בגלל מילה אחת.... רומא נפלה...בגלל מילה אחת נפלו אומות עולם בגלל מילה אחת נפתחו שערי שמים.. בגלל מילה אחת קצרו לנו את עתידנו וכל זאת בכדי להטביע בנו חותם שאנחנו כשרים למהדרין. מעוף
M maof New member 1/8/05 #144 וזה בדיוק הרגע של המשבר... שעוסקים בדברים שהם ברומו של עולם כי ב...י' למרות שהיא קטנה יש בה עוצמה. מעוף
וזה בדיוק הרגע של המשבר... שעוסקים בדברים שהם ברומו של עולם כי ב...י' למרות שהיא קטנה יש בה עוצמה. מעוף
ת ת י א ה New member 1/8/05 #45 תיזהרי את אחרת לא תבואי איתי בתור מלווה ייצוגית לאירוע הטראנס-אטלנטי !
מ מיKה New member 1/8/05 #53 תקשיבי טוב ושתי (שתי יודים או אחת???) 8{ מתחיל להטריד אותי שאת הופכת לסלב' מיום ליום..