הגזמת......... משווה מסטול לכלב....בחיאת.... אין כבוד לבעלי חיים......
M Mastul4u New member 1/8/05 #27 הגזמת......... משווה מסטול לכלב....בחיאת.... אין כבוד לבעלי חיים......
ע ע פ ר ל ה New member 1/8/05 #32 ומה לי בא? המממ....../images/Emo98.gif לקרוע להוא את הצורה עד העונג הבא.... הא הא הא... עד העונג הבא...
ומה לי בא? המממ....../images/Emo98.gif לקרוע להוא את הצורה עד העונג הבא.... הא הא הא... עד העונג הבא...
מ מיKה New member 1/8/05 #97 מה אתה מציע? כי השיחות לא עזרו... (איפה קוקי13 שצריך אותה? שתסדר לי איזה לוחש לכלבים!)
M maof New member 1/8/05 #121 וואו........ זה פתח לדיון.....אולי ציאניד או גז באוויר משהו שקט שלא יפריע לשכנים האחרים. מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/8/05 #106 ../images/Emo46.gif פריז...זה אני אני מבינה גם אתה באת להסתבכת איתי פה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/8/05 #123 מותקקקקקקקקקקקקקקקקק בסדר,מותקקקקקקקקקק עכשיו אני ממשיכה להלחם עם מעוף ומסטול.
M Mastul4u New member 1/8/05 #126 להלחם????????? אהה בטח ששבורה לי צלעית גם כן חברה, שלחת את ההיא ( מהסוביודיצה ) לרככת אותי ואת באה ומשחקת אותה גיבורה......
להלחם????????? אהה בטח ששבורה לי צלעית גם כן חברה, שלחת את ההיא ( מהסוביודיצה ) לרככת אותי ואת באה ומשחקת אותה גיבורה......
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/8/05 #136 ../images/Emo46.gif התנצלתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 1/8/05 #131 ../images/Emo52.gif מרוב שאני ב-360 מעלות ...ת'בלבלתי... הריני מתנצלת ומיבקשת סליחה...עם מסטול הגעתי לשביתת נשק... ואנחנו בדרך להסכם וואי עכשיו
../images/Emo52.gif מרוב שאני ב-360 מעלות ...ת'בלבלתי... הריני מתנצלת ומיבקשת סליחה...עם מסטול הגעתי לשביתת נשק... ואנחנו בדרך להסכם וואי עכשיו