מה קרה רמת אביב ג' כבר לא טוב לך????
ס סוף עונה New member 20/7/05 #292 זה לא מתחיל ב"רמות" ../images/Emo163.gif לא אכפת לי רמת אביב ג' רמת גן רמת הגולן רמת השקמה (זה גם ברמת גן המשובחת ) רמת רזיאל רמת אליהו רמת האי.קיו רמת מיפלס הכינרת רמת החירפון שיש לי בראש עכשיו אתה בא לעזור לי????
זה לא מתחיל ב"רמות" ../images/Emo163.gif לא אכפת לי רמת אביב ג' רמת גן רמת הגולן רמת השקמה (זה גם ברמת גן המשובחת ) רמת רזיאל רמת אליהו רמת האי.קיו רמת מיפלס הכינרת רמת החירפון שיש לי בראש עכשיו אתה בא לעזור לי????
ס סוף עונה New member 20/7/05 #295 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
C crisRobin New member 20/7/05 #297 זה לא רמות?? ברמת אביב ג' יש את הרמות של המדינה, רמות הזוהר של יעל
C crisRobin New member 20/7/05 #283 ספונטני אין עם מה לארח, הכל ארוז חוץ מהאלכוהול והקפה. יאלללה, ספונטניות
נ ניק ניקה New member 20/7/05 #298 באמת אפשר לבוא? אני באה להרים כוסית! יש מרטיני? אני אביא את הזיתים
C crisRobin New member 20/7/05 #299 כן, בהחלט אלכוהול וודקה (פינלנדיה, אבסולוט וסמירנוף) מרטיני (ביאנקו) ויסקי, ועוד דברים נחמדים וכוסות יש, כל השאר ארוז כבר. אהה כן, את החלב וקפה לא ארזתי עדיין.
כן, בהחלט אלכוהול וודקה (פינלנדיה, אבסולוט וסמירנוף) מרטיני (ביאנקו) ויסקי, ועוד דברים נחמדים וכוסות יש, כל השאר ארוז כבר. אהה כן, את החלב וקפה לא ארזתי עדיין.
נ ניק ניקה New member 20/7/05 #302 מה להביא?? דווקא חשבתי לאכול אותך. אורזת את הטבסקו וגם רוטב צ'ילי חריף מתוק, שיהיה מעניין. תם עידן הסירופ שוקולד והדבש. חריף היא המילה האחרונה!
מה להביא?? דווקא חשבתי לאכול אותך. אורזת את הטבסקו וגם רוטב צ'ילי חריף מתוק, שיהיה מעניין. תם עידן הסירופ שוקולד והדבש. חריף היא המילה האחרונה!
C crisRobin New member 20/7/05 #291 איזה דיכאון איתכם ממש פסטיבל שירי דיכאון, אז מה? נשתה לבד היום???? לא מורכב, שלוש פניות ימינה מתל אביב (ספרתי)
איזה דיכאון איתכם ממש פסטיבל שירי דיכאון, אז מה? נשתה לבד היום???? לא מורכב, שלוש פניות ימינה מתל אביב (ספרתי)