בא לי

אם אפשר

משקה איזוטוני, חלבוני.
סתאםםם. חביתה - בלי שמן, על מחבת טפלון. תודה. אני בדרך...

crisRobin

New member
מתנצל

לא נכנס אלי הביתה שום דבר שלא מזין את הגוף. תכף תבקשי טופופופופופו

ת י א ה

New member
קרן אור יקרה ../images/Emo141.gif

ג'חנון וקובנה הינם מאכלים דיאטתיים, דלי קלוריות, הידועים גם בכינוי "לייט". תראי אותי לדוגמא, בשבת בבוקר אכלתי שישייה, מאז אני בצום וירדתי כבר שני קילו. כמו שנאמר במקורותינו, כל המרבה הרי זה משובח.

והמהדרין אומרים

שאם אוכלים לצד הג'חנון "לסיס" מתובל בטחינה לבנה עמוסה בשום ולימון, וביצים חומות (עדיף 2 מרוסקות במזלג) חריף ירוק, אזי, אפקט הלייט מתעצם. ומהדרין מהדרין אומרים שלאכול את זה חם, אפקט שריפת השומנים מאיץ

לסיס זה שעועית אדומה שמבושלת

כל הלילה בתנור. אחחחחח יאמי הריח והטעם ואז מוסיפים לזה שמן זית, ביצה קשה, כמון ולימון תאווה לחיך

היי מה את עושה לי ולחוש התאבון

השבת יש ג'חנון את מוזמנת בכייף. יש גם עגבניות מרוסקות בתוספת חריף פיקנטי. ביצים חומות אני בטוח שרק תשמיני

אשתאר1

New member
אלא מאכלים תימנים.ניתן לירכוש בסופר

קובנה וגחנון הם על בסיס בצק שנאפה כל הלילה בשישי ובשבת בבוקר מיתענגים עליו.עם עגבניות מגורדות ומתובלות קצת חריף . באמת טעים והריח משהוא...אבל איך אומרים הדברים הטובים הם רגע על הספתיים וכל החיים על השוקיים.מותר להנותמידי פעם.

crisRobin

New member
את הקנויים

ז'חנון לא קוניםםםםםםם!!!! הכי כיף זה לקלף את העלים אחד אחד, אי אפשר לעשות את זה עם הקנוי

הפולנים קוראים לזה "גיחנון"

חחחח ואכן, עם הקנויים אי אפשר לקלף את העלים ולעשות מהגיחנון כביש חוצה שומרון. וואלה כריס, אתה מזכיר לי עכשיו מה שאני רוצה לשכוח, היום צריכה להכין מ-4 ק' קמח, גם גיחנון וגם מלוואח לחברה
אלוהיםםםםם למה לא עשית אותי רומניה?????

אשתאר1

New member
האמת שגם אני מכינה .יפה שאתה מבין

בזה.נתתי לה טיפ איך להכיר את המאכל.

למעלה