בא לי להיות תלמידה בתיכון.
D dana1היחידה New member 10/7/05 #4 ../images/Emo52.gif אבל .... אבל.... כעת החופש הגדול ולא תוכלי להיות תלמידה בתיכון. תצטרכי להמתין ל- 1 בספטמבר.... ובהצלחה על ספסל הלימודים בתיכון!!
../images/Emo52.gif אבל .... אבל.... כעת החופש הגדול ולא תוכלי להיות תלמידה בתיכון. תצטרכי להמתין ל- 1 בספטמבר.... ובהצלחה על ספסל הלימודים בתיכון!!
ש שירלי6 New member 10/7/05 #5 אני רוצה חופש גדול! אני רוצה לעבוד בבר עבודה זמנית לא רצינית אולי גם למצוא נושא לכתיבה בלי מטאפורות בלי המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים.
אני רוצה חופש גדול! אני רוצה לעבוד בבר עבודה זמנית לא רצינית אולי גם למצוא נושא לכתיבה בלי מטאפורות בלי המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים.
V vered 37 New member 10/7/05 #6 דנההההה למה התכוונה המשוררת...... בא לה להיות תלמידה....בתיכון..... כי עכשיו יש חודשיים חופש גדול.. שירלי6 פשוט רוצה ח-ו-פ-ש ... אחחח חופש חופש חופש.... לפעמים חלומות מתגשמים....
דנההההה למה התכוונה המשוררת...... בא לה להיות תלמידה....בתיכון..... כי עכשיו יש חודשיים חופש גדול.. שירלי6 פשוט רוצה ח-ו-פ-ש ... אחחח חופש חופש חופש.... לפעמים חלומות מתגשמים....
D dana1היחידה New member 10/7/05 #8 אין באפשרותה כעת ../images/Emo88.gif סורי, שערי התיכון נעולים הם...
ש שירלי6 New member 10/7/05 #12 את מוזמנת להיות אחותי. אין לי אחות. תמיד רציתי. מתי את עושה לי בייביסיטר?
S shemesh22 New member 10/7/05 #17 ברור אבל זה יהיה רק אחרי שני אצליח להעלים את עצמי לאיזה שבוע בנתיים אני מתאמנת עם מטה הקסמים
ד ד ו ל ה New member 10/7/05 #27 תזהרי עם המטה הזה בובה אני נכנסתי להריון מאחד כזה ולא רק שלא נעלמתי... להיפך...
ד ד ו ל ה New member 10/7/05 #29 HO MAMA בדר"כ התעריף 30 שקל לשעה אחותי... אבל בשבילך...בחינם...העונג כולו שלי... דולה (שיש לה ארבע אחיות)
HO MAMA בדר"כ התעריף 30 שקל לשעה אחותי... אבל בשבילך...בחינם...העונג כולו שלי... דולה (שיש לה ארבע אחיות)
V vered 37 New member 10/7/05 #19 כן רק אולי כדאי שתציין ... אילו קריטריונים מעניינים צריכה האחות... על מנת שתקבל טיפול מסור מכל ה-