לא אל תמותי...
ניסיתי פעם... מה קרה? נכון את מרגישה שהל מתמוטט! טוב אז פסיכולוגיה הפוכה! ההורים שלך הם מניאקים החברים שלך דפקנים כל המורים שונאים אותך! אפילו לאנשים בפורום לא אכפת שתמותי!! אז למה את חיה?! בשביל הכלב?! לא!! אני אגיד לך למה את חיה... בשביל היום המושלם בחיים שכולם מחכים לו, וזה לוא דווקא החתונה או סיום בצפר, או הילד הראשון, או הנשיקה הראשונה ועוד כמה דברים חלומיים, זה היום בו את תשבי בת 80 ומשו ותסתכלי אחורה על החיים שלך, יחד עם בעלך המזדקן ותגידי שהיו לך חיים יפים, שניצלת אותם עד הסוף ויחד עם זה אני אספר לכם סיפור קטן... תחשבו שהיה לכם כל יום בנק שכל יום מתמלא ב86400 יורו, אתה יכול לבזבז הכל, אבל בערב הכל מתרוקן ולמחרת שוב יש לך 86400, וככה כל יום הוא מתמלא, אתה לא יכול לשמור משהו על חשבון המחר ואתה לא יכול לנסות להוסיף לו עוד עם הרווחת כסף, לבנק הזה קוראים זמן, ולסכום הנ"ל זה השניות שיש לך ביום, כל שניה חשובה ובשניה שהיא עוברת היא לא תחזור, תנצלו טוב טוב את השניות את הדקות, עם אתם רוצים לדעת מה הערך של שניה, תשאלו נהג מכונית שזה הרגע ניצל בשניה מהמשאית שכמעט פגעה בו, עם אתם רוצים לגעת מה הערך של דקה תשאלו את האיש שהתעכב בשירותים כי ננעל ומחוץ להם היה פיגוע, אם אתם רוצים לדעת מה הערך של שעה, תשאלו את הילד שחיכה שעה בתחנת האוטובוס בזמן שההוא שהיה מיועד לו התפוצץ, אם אתם רוצים לדעת מה הערך של יום, תשאלו את זה שביטל פגישה אצל הרופא, שהתגלה אצלו סרטן ממהיר ואם הוא היה בא יום קודם, הוא היה ניצל... תחשבו טוב טוב על הערך של הרגעים שיש לכם בחיים, אין לכם איך להחזיר שניות אבודות ואתם לא יכולים לקחת את הלא מנוצלות על חשבון מחר... נצלו כל רגע בחיים, שבגיל 80 ומשו תשבו עם בעלכם המזדקן ותבינו מה הערך של רגע... אני מקווה שעודדתי אותך...!