בא לי

C honey

New member
את..

בפורום הזה, שלנו???.., כי לא ראיתי אותך כאן.. אבל בכל מקרה, למה בא לך למות?, מה קרה??

סתיו מם

New member
יערונת../images/Emo24.gif

מה קורה? נעלמת לנו קצת. שוב יש לך מצב רוח שחור? תראי איזה יום יפה בחוץ, זה לא עושה לך מצב רוח טוב? אני שולחת לך מלא אנרגיות חיוביות (ולא שכחתי לגבי המתכונים, אני פשוט זזה לאט, אז אל תכעסי. בקרוב!)

סתיו אני שונאת את החיים

שלי אני ממש מפחדת לקום מהכסא כי אני יודעת שאני ילך לעשות משו קיצוני אני על סף התמוטטות אני לא יכולה יותר ממש לא יש גבול למה שאני יכולה לעשות אני רק בת 13...

סתיו

המתכונים כבר לא חושבוים לי אני עדיין אוכולת סוכר למרות שאסור לי לא אכפת לי אם אני ימות לא אכפת לי אם תיהיה לי סכרת לא אכפת לי מכלום ארני אדישה לעולם לא נראה לי שאני רוצה ללכת מחר לבצפר אפילו.. ועשיתי החלטה אם עצמי אני עוברת את השנה האחרונה שלי בבצפר היסודי אני כיתה ז' פשוט אצלנו אין חטיבות ביניים.. ואני לא נרשמת לתיכון לא בא לי ... אני רוצה לגלות את עצמי להיות לעבור את הכול

p r u d e n s

New member
אררררר!../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

חשבתי שאתן לא אותה אחת... אז טעות! סורי יקירתי... ועכשיו למה שהייתי אמורה לכתוב-- אל תתייאשי! גם לי הייתה תקופה רעה בחיים וזה יעבור, תאמיני לי, לכל אחד יש תקופה כזאת שהוא רוצה למות, אבל אל תיכנעי לרצון. פשוט תנסי לסבול ולהסתכל על החיוב...

אצלי זה לא ותה תקופה רותם כנסי גם..

חוצמזה פשוט איבדצתי מקודם תסיסמא של המשתמש הזה.. חוצמזה בא לי למות הכול חרא החיים שלי חרא.. וחוצמזה משו לא קשור לרותם רק תגידי לי שאת היית חולה בבית והיית צריכה את ספר אלגברה שלך מי הלך עד לבצפר שהוא גרמ נורא רחוק מהבצפר רק כדי להביא לך ספר אלגברה?! אה?! זאת הייתה רז? לא חושבת.. זאת הייתה עדי? לא חושבת.. זאת הייתה ענת? לא חושבת.. זאת הייתה נוי? לא חושבת.. זאת הייתה נעמה? <שגרה שתי דקות מהבצפר...> לא חושבת.. אה כן מי זאת הייתה תזכירי לי?

רותם271

New member
יערה תרגיעי ../images/Emo48.gif |צ'לי|

יערה תרגיעי ת'צמך!! מה את רוצה ממני אה?! מה?! גם ככה אני בדיכאון וגם לי בא למות אז עזבי אותי בשקט טוב?! רדי מהחיים שלי כבר! עזבי אותי!! אני לא יכולה יותר יווווווווו

מה לעזאל ../images/Emo77.gif |פרודו|

עשיתי לך?! כולה נזכרתי במשו ורציתי לידע אותך אולי תרגיעי כבר?! אני בכלל לא רוצה שתגיבי לי מישהו ביקש ממך עזרה?! גם כן חושבת תצמה תתחילי להרגיע ומהר כי לאט לאט אני כבר מבינה את הפרצוף האמיתי שלך.. ואפילו אל תגיבי כי אני לא רוצה לריב איתך וחבל לי על המילים שאני מבזבזבת עכשיו

i l i

New member
לא אל תמותי...

ניסיתי פעם... מה קרה? נכון את מרגישה שהל מתמוטט! טוב אז פסיכולוגיה הפוכה! ההורים שלך הם מניאקים החברים שלך דפקנים כל המורים שונאים אותך! אפילו לאנשים בפורום לא אכפת שתמותי!! אז למה את חיה?! בשביל הכלב?! לא!! אני אגיד לך למה את חיה... בשביל היום המושלם בחיים שכולם מחכים לו, וזה לוא דווקא החתונה או סיום בצפר, או הילד הראשון, או הנשיקה הראשונה ועוד כמה דברים חלומיים, זה היום בו את תשבי בת 80 ומשו ותסתכלי אחורה על החיים שלך, יחד עם בעלך המזדקן ותגידי שהיו לך חיים יפים, שניצלת אותם עד הסוף ויחד עם זה אני אספר לכם סיפור קטן... תחשבו שהיה לכם כל יום בנק שכל יום מתמלא ב86400 יורו, אתה יכול לבזבז הכל, אבל בערב הכל מתרוקן ולמחרת שוב יש לך 86400, וככה כל יום הוא מתמלא, אתה לא יכול לשמור משהו על חשבון המחר ואתה לא יכול לנסות להוסיף לו עוד עם הרווחת כסף, לבנק הזה קוראים זמן, ולסכום הנ"ל זה השניות שיש לך ביום, כל שניה חשובה ובשניה שהיא עוברת היא לא תחזור, תנצלו טוב טוב את השניות את הדקות, עם אתם רוצים לדעת מה הערך של שניה, תשאלו נהג מכונית שזה הרגע ניצל בשניה מהמשאית שכמעט פגעה בו, עם אתם רוצים לגעת מה הערך של דקה תשאלו את האיש שהתעכב בשירותים כי ננעל ומחוץ להם היה פיגוע, אם אתם רוצים לדעת מה הערך של שעה, תשאלו את הילד שחיכה שעה בתחנת האוטובוס בזמן שההוא שהיה מיועד לו התפוצץ, אם אתם רוצים לדעת מה הערך של יום, תשאלו את זה שביטל פגישה אצל הרופא, שהתגלה אצלו סרטן ממהיר ואם הוא היה בא יום קודם, הוא היה ניצל... תחשבו טוב טוב על הערך של הרגעים שיש לכם בחיים, אין לכם איך להחזיר שניות אבודות ואתם לא יכולים לקחת את הלא מנוצלות על חשבון מחר... נצלו כל רגע בחיים, שבגיל 80 ומשו תשבו עם בעלכם המזדקן ותבינו מה הערך של רגע... אני מקווה שעודדתי אותך...!

ODana

New member
אילי, את מדהימה ../images/Emo23.gifויערה

אותי בכל פעם המחדש. וטיפ טיפ שלנו, מה קורה איתך? את יודעת שזאת לא הדרך, נכון? לפעמים החיים נראים בזבל, אבל זה לא באמת ככה. ואז פתאום יש רגעים יפים, והכל נראה לנו אחרת. סליחה שאני כאילו מדברת על שטויות, אבל אני חייבת להגיד לך שכשאני מבואסת ובדכאון אני אוהבת ללכת לקנות בגדים. נכון, זה נורא שטחי, אבל זאת הדרך שלי לפעמים לפרוק ת'עצב (וגם לחזור הביתה עם פריט חדש!). אז מה דעתך על הרעיון הזה? חמודונת, תתעודדי, אנחנו כאן בשבילך...

דנוש10

New member
אילי ודנה צודקות

תמצאי משו שיעזור לך לפרוק את הכעס והתסכול ואז זה יקל עלייך

p r u d e n s

New member
יערורה...../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי|

לא נראה לי שעדיין יש טחונים במדינה
ולא שמעת על ווינדו שופינג? את יכולה ללכת לחנויות היקרות, למדוד בגדים, להזיל ריר ולא לקנות אותם בסוף (מה שאני תמיד עושה... המלצה שלי- לכי לחנויות גדולות כמו קסטרו, כי שם המוכרים לא מציקים וזה לא נעים כשאת אומרת להם שאת לא קונה בסוף).אפשר גם להתרחק מחנויות יקרות כמו TNT, קסטרו, זארה, הוניגמן (הקיצר- כל מותג שמכבד את עצמו) וללכת לחנויות אחרות, ב"תמנון" למשל יש סיילים מטורפים, כל פריט ב-50 שקל, והקולקציה שלהם ממש מוצלחת. גם יש כל מיני דברים אחרים, לא בגדים, שאפשר לקנות בחנויות כמו "להיט בראש", דברים קטנים שלא עולים יותר מ-20 שקל. ותאמיני לי, זה לא משנה מה את קונה, כל עוד זה יפה. גם גרביים או לק עושים לי את היום.

C honey

New member
יש!!.. ../images/Emo185.gif../images/Emo104.gif|אראגורן|

תאמיני לי.., יש יישוב לידי שכולם שם כמעט עשירים!!!.. {ושאול מופז, שר המשהו..(אני פשוט לא מתמצת בזה..),הוא גר שם!!, ואחיינית שלו היא בכיתה שלי!!..} אבל עדיין-יש רק עוד קצת..

למעלה