בא לי

בדדי

New member
בא לי

בא לי לצעוק ואין לי היכן בא לי לצעוק אבל אף אחד לא ישמע בא לי לצעוק את הכאב החוצה בא לי לצעוק פשוט די! בא לי לצעוק לזעזע את הדממה בא לי לצעוק תשלח לי קצת מנוחה......... בא לי לצעוק קשה לי כאן בא לי לצעוק אבל בשביל מה? זאת רק אני היום מולך אבל אתה לא רואה אותי ואתה לא שומע אותי.... בא לי לצעוק קח אותי אבל זה אסור בא לי לצעוק תוותר לי אבל זה לא מקובל בא לי לצעוק תשלח לי קצת אהבה אבל אומרים לי זה רק את בא לי לצעוק עכשיו עד הנשימה האחרונה...... בא לי לצעוק בדדי לא בחורה עצובה פשוט תבינו היא במצוקה בא לי לצעוק יש בי הרבה יותר פשוט צריך קצת יותר להתאמץ בשביל להכיר את הצד הפחות אפל בא לי לצעוק פשוט לצעוק דדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייי אבל מה זה עוזר הצעקה שלי חרישית בדיוק כמו החיים שלי ואני אני סתם עוד קישוט מיותר בעולם אתה שנתת לי את חיי יש לך אולי מפה כי אני אבדתי מזמן......

ה מוזה

New member
אני

שומעת ומקשיבה גם לצלילי השקט ולזעקה האילמת תצעקי כמה שתרצי למי ועל מי שתרצי כי מותר לך לזעוק את כל הכאב הזה החוצה ואני רואה שם מתחת לכאב מעבר לשתיקות לצעקות לדמעות רואה שם אותך , עם חוש ההומור והחיוכים עם תקוות ועידוד עבור אחרים ויותר מהכל רואה שם מישהי עם נתינה עצומה ויכולת הקשבה שלא רבים ניחנו בה .. זה בסדר לצעוק אל תכלאי בתוכך כאב תצעקי אותו הרחק
הלב הזה מבין ומקשיב לך ילדה

בדדי

New member
את

פשוט מדהימה מצליחה תמיד לרגש אותי חודרת לכל נים שבי. הידיעה שיש מי ששומע אותי ומוכן עדיין להקשיב לי... מי שרואה אותי מעבר לכל השכבות השחורות שעוטפות אותי בימים אלה זה המון בשבילי זה האוויר שלי לנשימה... תודה לך מוזה שאת גם כאן רואה אותי ונמצאת תמיד לצידי איתי....

../images/Emo2.gif וכשבא לצעוק...

והכל ללא מרגוע - וכשבא לזעוק, ואת הריאות לקרוע, כשהדם בורידים מבעבע, והכעס לא גווע, נעמדים אל מול הרקיע הקרוע - מרימים ידיים אל על - ומלא הראות צורחים אל הכלום... גם אם לא יצא הקול, אני שומעת, גם אם תחרישי - אני יודעת, גם אם בכי ונאקה יצאו מגרונך - אהיה שם - לחבקך... זעקי בת אהובה, לעולם אני כאן- איתך.

בדדי

New member
../images/Emo24.gif

כמה טוב לדעת ששומעים ויותר מזה שמקשיבים והכי הכי שאוהבים... תודה לך מקסימה אוהבת אותך....

למעלה