בא לי.....

אני ME

New member
רגע רגע...הלכתי לאיבוד בשירשור הזה

הנושא היה תוכן השיר של סודית.... נעדרתי לכמה שעות וכבר הגעתם למקום אחר.... אוףףףף קשה לעקוב אחריכם

magy

New member
את חושבת שאנחנו מצליחים לעקוב

אחרינו? גם לא......אז מה? סתם קטעים..............
PPPP

דניאלה1311

Active member
מנהל
תגידו מה הולך פה? תמיד חשבתי שאני בחורה אינטליגנטית, מבינה ענין. טעיתי. אתמול לא הצלחתי להכנס לתפוז והתייאשתי אז עכשיו אני ממלאה מצברים קוראת כל מה שכתבתם ונדמה לי שאני משתגעת, איך הגעתם מנושא לנושא? מה הקשר? ואיך לעזאזל אפשר להגיב? טוב לא חשוב, ישנתם טוב? אני גם, שיהיה לנו בוקר נפלא ותמשיכו כך, בסוף אלך לפסיכומטרי ואצליח לקבל 800 אחרי כל השרשורים שלכם/ן.

Sודית

New member
אני אגיד לך.....

זו מגי...לא יודעת מה קרה לה.... עשתה אתמול סמטוחה מכל הודעה... מישהוא התחיל בבכי, היא סיימה עם בדיחה, האחר התחיל בשירה והא המשיכה בשאלה.... מה לעשות??? התבלבלה.... סודית...אפשר לעשות סדר???

באלי7

New member
המום.....לא ידעתי

ככה סודית....לפני הימם הנוראים קמת ויצאת מהסוד נכנס דבש יצאו געגוים אז לבשי את.......... ובואי לחוף נצעד בשקיע ביום הכיפורים... ונחטא עד בעונג הבא

Sודית

New member
כמעט הכל הבנתי...באלי 7

אך מה ללבוש...לא ידעתי... ולאיזה "שקיע" בדיוק יחדיו נצעד?? מעולם לא לקחוני לשקיע...בחיי... והכי חשוב לי כאן זה...החטא... חטא כזה סתמי? או החטא ועונשו??? תסביר את עצמך, כי באלי לדעת 7 פלאי עולם. סודית מתקשקשת בין הסודות.

מציעים לך דברים לא שגרתיים (כגון:

צעידה לשקיע) ואת מתחילה להתפלפל ? איפה רוח ההרפתקנות שלך , Sודיתוש ?

Ma dy

New member
ראיתי שהכול הולך בשרשור הזה

אז אני גם אתערב...
לאחל לכם "שנה בסדר". כי אחרי שנה על הפנים כמו שהייתה גם שנה בסדר יהיה מצויין ולא צריך להגזים בברכת "שנה טובה". ממני - מדי (חדשה כאן אצלכם).

Sודית

New member
ברוכה הבאה...מדי...אהלן....

צודקת...השירשור הזה מיוחד במינו. אתמול פשוא פרקנו עול....חטאנו... מותר עד יום כיפור....נכון??? סודית בערב טוב ומהנה.

magy

New member
הי מ די.....

ברוכה הבאה.... כן, אתמול התבלבלו לי הפיוזים קצת. ניסיתי לתקן....ולהעביר מפה לשם......למחוק לקצץ את השטויות שלי וואלה, לא הצליח לי.......בחיי שניסיתי.... מבטיחה להיות ילדה טובה....להבא.. לא דוחפת יותר את האף לשום הודעה..... בחי אלוהים ספר תורה......... אני יושבת בשקט, עד שלא יקראו לי......אני לא פוצה פה..... סתם...........באמת לא יודעת מה קרה אתמול..... התנהגתי כמו זבוב במרק........... לפני יום כיפור, בטח תסלחו לי......... מ´כפת לכם????????? סליחה קטנה

באלי7

New member
הסבר

המה ל.......... זה פרוזה ונכון הפרוזה זה לא הקטע שלי אבל חטא סתמי נו באמת למה? מזיפת? ועד רוצה שבע פלאי עולם מה אני הרי פוטר???????...

למעלה