בא לי
M magy New member 19/5/02 #4 אוקיי, אז קבלו את במבו....... שנכנס לראשונה לפורום שלנו..... ואחרי הדרכה קצרה....אני מקווה שישלוט ברז העניינים..... ברוך בואך במבו...... ושלוף את הזיכרונות מתוך השקים העבשים....... אני בונה עלייך......... תן דרור לנוסטלגיה......... נשיקות וחיבוקים...........
אוקיי, אז קבלו את במבו....... שנכנס לראשונה לפורום שלנו..... ואחרי הדרכה קצרה....אני מקווה שישלוט ברז העניינים..... ברוך בואך במבו...... ושלוף את הזיכרונות מתוך השקים העבשים....... אני בונה עלייך......... תן דרור לנוסטלגיה......... נשיקות וחיבוקים...........
ש שקדי New member 19/5/02 #5 ברוך הבא במבו.........../images/Emo140.gif את הנשיקות כבר קיבלת........ בשביל שנה קדימה עכשיו שלוף סיפור.......... כולנו אוזן...............
ברוך הבא במבו.........../images/Emo140.gif את הנשיקות כבר קיבלת........ בשביל שנה קדימה עכשיו שלוף סיפור.......... כולנו אוזן...............
ש שקדי New member 19/5/02 #7 שאני אבין........../images/Emo12.gif מתי ואיך התחוללה הפיכת השוקולדה??? כלומר החלפת שוקולדה במרמלדה............ קצת חנופה עוד לא הזיקה לאפאחד נכון?????????
שאני אבין........../images/Emo12.gif מתי ואיך התחוללה הפיכת השוקולדה??? כלומר החלפת שוקולדה במרמלדה............ קצת חנופה עוד לא הזיקה לאפאחד נכון?????????