הבן שלי הלך לישון בשבע, למרות שניסיתי שישאר ער. סיימתי את סידור הבית, התכוננתי לשינה, ואז הוא התעורר, ערני כאילו ישן לילה שלם... ואני בוכה... כמה לילות בלי שינה בגלל השיניים שצומחות לו... אין לי כח כבר...
יש ג´ל מיוחד שמרדים את איזור החניכיים אפשרות שנייה מן צעצוע ששמים במקפיא והוא מרגיע אפשרות שלישית אקמול "למה לעשות סיפור מכל דבר יש אקמול של טבע" מקווה שהוא ירגע... מואהההההה
קוראים לזה טיג´ל, ובשביל לשים אותו על החניכיים הילד צריך לפתוח את הפה, ואחרי שהוא פותח אותו, הוא צריך להשאיר אותו פתוח ולא לכרות לי את קצה האצבע עם השיניים שכבר יש לו (מפתיע כמה השיניים הקדמיות שלו חדות והלסת שלו חזקה...) הנשכנים מתאימים יותר לתינוקות, הבן שלי בן שנה וחצי, וצומחות לו עכשיו הטוחנות. כולן בבת אחת. כל הפה שלו אדום ונפוח והוא די מסכן. אקמול פוגע בכבד, ולכן אם לא חייבים לתת אקמול - עדיף לוותר. אני נותנת לו רק אם אני רואה שהוא ממש סובל. אבל כל אלו לא יפתרו את הבעיה שאני רוצה לישון והוא קם ערני... השפן של אנרג´ייזר... והוא עוד ציפה מני להיות נחמדה ומתוקה וחייכנית כמו תמיד, ורצה חיבוקים ונשיקות ופינוקים. ואני רק אציתי לישון... לא הצלחתי לקום בבוקר והפסדתי את השיעור הראשון שבו הנוכחות חובה
ולשם שינוי דיברה לעניין: כשהילד ישן - תישני גם את ! כשהילד ער - תנסי לעבוד. מה שלא תסיימי ביום - יסיים בעלך בלילה. לצערי לא שמעתי בקולה. אבל היא צודקת.