בא לי #%#%#%#

אביטלתל

New member
לדבר עם הורים אחרים

לשאול אותם האם הם גם ראו אותה מתנהגת ככה אל תסתפקי המנהלת תבררי את שם המפקחת על הגן ותתלונני ישירות ולא יודעת להגיד לך מה לגבי חיפוש גן אחר אני הייתי מחפשת למרות שמדובר לקראת סוף שנה

שלי לי

New member
טל של שניר, אם את לא מתכוונת להוציא

את הילד מהגן לפחות תיזמי שיחה עם המטפלת , ואני לא מתכוונת לשיחה נעימה אלא לשיחה מאיימת. תבהירי לה טוב טוב שאת עוקבת על אחרי כל צעד שלה בגן (היא לא חייבת לדעת איך) וושכדאי לה להתנהג עם הילד שלך (ועם ילדים אחרים) בשיא העדינות אם היא לא רוצה לחטוף תלונה במשטרה. תזכירי לה כמה שהנושא היום חם,ומתוקשר. במקביל תפעלו כולם (ההורים) להעיף אותה משם. אבל בנתיים שתפחד ממך זו הדרך היחידה להרחיק אותה מהילד שלך. (כמובן לעשות ביקורי פתע ומארבים)

שלי לי

New member
כמה טעויות...מצטערת אבל סיפורים

כאלו פשוט מוציאים אותי משלוותי

זה מה שהתכוונתי לעשות רק ישנו

החשש שאזי היא עלולה להתנכל לילד. מה שכן אני הולכת לדבר איתה ולאיים עליה, ואני מקווה שזה יהיה אפקטיבי.

lulyK

New member
לא מאמינה שהיא תתנכל לילד

מעבר למה שהיא כבר מתנכלת אליו. חשוב מאד שהיא תדע שלילד שלך יש גב, יש לו הורים שמקשיבים מעבר לדלת, מציצים כשאפשר והכי חשוב: לא מרוצים ממנה ולא מפחדים להגיד לה את זה. אנחנו חייבות חייבות חייבות להפסיק לפחד מהגננות.

lulyK

New member
עכשו אני רואה שמדובר בנעמ"ת.

את צריכה לעשות יותר מלדבר עם המטפלת, יש לך כתובת וכדאי להתלונן.

אימצתי את המלצתה של אביטלתל

ואני הולכת להעביר את זה הלאה מעבר למכתב תלונה. לא על חשבון הילד שלי ולא של אחרים, תודה לכולכן על העצות

mevav1

New member
טל,גם לי קרה מקרה לא הכי נעים

וגם היה לי חשד למילה לא במקום כשכעת עם "שוך" הסערה נראה לי שמא היא התכוונה למשהו אחר אבל בכל אופן,אותה סייעת לא ההכי נראית לי אבל לא אוציא את בתי רק משוםן שכבר נגמרת לה השנה והקטנה תרד לגדולים בספטמבר ולכן נשאר לה להיות שם חודשים ספורים ואני דיברתי עם המנהלת שנראה לי שאמרה לה מי אני וכעת היא מחמיצה פנים אבל לפחות הקטנה כעת יותר רגועה כי היא נרגעיה מעט הסייעת,עכנראה הגננת הורידה לה את המפרשים. אבל אצלי זה גן פרטי ואני מאוד מרוצה וגם הגדולים של היו שם ולא אוציא אותה בגללה. אני גם ממילצה לך לדבר עם האחראית/מנהלת ולחכות נגיד שבוע ולראות מה קורה ואם יש לך מי שתשור על בנך,הייתי מוציאה אותו אם מדובר על מפלצת בדמות אשה שאין לי מושג איך היא בכלל עם הילדים וההורים לא אומרים מילה עליה..חלא מבינה. בכל אופן,אל תעברי לסדר היום ושוב,אם לא תהא לך ברירה וזה ל נסבל לילד חלילהב,תוציאי אותו. בהצלחה, מירב.

תודה מירבי, אז זהו שהיא ייצור עצבני

ולא נעים ובנוסף שקופה. לא מעט הורים התלוננו עליה, ואני מתכוונת להגיש מכתב חריף בתוספת חתימות. עם המנהלת אמנם דיברתי ואני מתכוונת מחר בבוקר לדבר עם הגננת ועם המטפלת, זה לא יהיה בדיוק דיבור נעים ורגוע שלאחריו אני לא מאמינה שיעזו לעשות משהו לא במקום כנגד החיים הקטן שלי!

למעלה