בא לי #%#%#%#

בא לי #%#%#%# ../images/Emo67.gif

אתמול כשאספתי את בני מהמעון ראיתי מהחלון את אחת המטפלות בגן של שניר מזיזה -הודפת אותו לצד והוא עומד כמו זומבי כפוף עם פרצוף אומלל עומד במקומו (בעצם מתנודד) ונראה חסר אונים ישר הלמתי בדלת שתפתח לי וכשפתחה עם חיוך מזוייף טסתי לילד ושאלתי אותה מה עשתה לו, היא בתגובה אמרה שהוא הלך לישון מאוחר ולכן היה לו קשה לקום... היא אמרה שלא עשתה כלום. אני שועמת מנסה לברר עם הילד (בן 3 חודש הבא ומתקשר, מדבר ומסביר עצמו יפה מאוד) מה קרה, והוא אפוף ועצבני לא מגיב לי, אני חוששת שזה נוהל סטנדרטי אצלה להעיף ילדים מהמזרן העיקר לפנות את הילדים שגם ככה מתקרצצים וכבדים עליה. כן זה הרושם שלי ולא רק שלי! היא עייפה מילדים ורואים את זה עליה, אין לה סבלנות, כמה פעמים היא צעקה בנוכחותי על ילדים ואז התנצלה "הוא כל הזמן מרביץ ומציק" או "הוא כל הזמן לוקח לה", וגם תפסתי אותה פעם מושכת לשנירי את היד על מנת שישב ובשיא טיפשתי לא אמרתי כלום, אני רוצה לסטור ל

הילד לחץ לי... סליחה, ויש עוד

לעצמי על טפשותי, היא עצבנית כל הזמן ומסווה בחיוכי סרק, ומאמי מותק, היא כבר עייפה מילדים ומקומה אינו שם. נכנסתי היום למנהלת והיא אמרה לי לכתוב גם מכתב (בנוסף לזה שהיא תקרא לה לשיחה). יש גם דרך להעיר ילד ויש צורה!!! אני רוצה לכתוב מכתב חריף אך אני גרועה במכתבים וניסוחים, אודה למי שיוכל לעזור לי עם ניסוח חריף של מכתב, הייתי רוצה להגישו עוד היום. תודה למגיבים

2טלילוש

New member
להוציא אותו משם - דחוף-

ובמקביל לדבר עם הורים אחרים לספר להתלונן.....

אני לא המתלוננת היחידה נגדה

בכלל השנה הזו הייתה מגעילה: תחלופה של מטפלות כל הזמן, וניראה שהצוות פשוט לא מתאים לעבודה עם ילדים, אני נורא מתלבטת אם להוציא אותו, לאן אני יעביר אותו עכשיו? זה כבר סוף השנה, והחברים שלו איתו כבר שנתיים.

lulyK

New member
מה אמור לקרות בשנה הבאה?

אם הוא אמור לעבור גן, אפשר לבדוק איתם אפשרות של מעבר כבר עכשיו. החברים שלו שאיתו כבר שנתיים לא יכולים להגן עליו מהגננות בגן הזה.

נשמע נורא

האינסטינקט שלי אומר להוציא אותו משם ומיד. במיוחד לאור מה שסיפרת על העייפות. מצד שני, אם הוא בין כה עובר לגן אחר בתחילת שנה הבאה, אז זה לא יהיה חכם להוציא אותו עכשיו ולעשות לו שני שינויים בטווח כ"כ קצר. במקרה כזה, הייתי תופסת איתה שיחה ומבהירה לה שלא מקובל עלי שהיא מתנהגת ככה לילדים. אח"כ הייתי מבררת יום יום עם שניר איך היה היום בגן.

yafit05

New member
זעזעת אותי..

אם מורה או גננת, דמות שעליה אנו סומכים ובידיה מפקידים את הטעם לחיינו, היתה מעיזה להרים יד על ילד שלי, כל הצד הטורקי שלי, היה יוצא. להעיף ילד ממזרון???? אז שישן עוד קצת, אפשר גם להעיר עם קלטת או בסקויט עם שוקולד, לא חסרים דרכים נעימות, אבל בפראות???

אבל הליך כזה יכול לקחת הרבה זמן

אם בכלל ישפיע..... והסייעת/גננת תהיה עדיין בגן עם הבן שלך....לא עדיף כבר להוציא אותו משם לגן אחר? ועדיין לשלוח גם את המכתב....

חשבתי על זה, אבל גם ככה השנה נגמרת

ושנה הבאה הוא עובר גן, וניראה לי שזה יבוא לו לא טוב, חבר הכי טוב שלו איתו בגן, וכל בוקר הוא מזכיר אותו ומיידע אותי שהוא מחכה לו בגן... כמובן שעכשיו אני אהיה דרוכה פי כמה ואני מאוד מאוד מקווה שהשנה הזו תעבור בשלום. ומהר

אפשר לדעת האם זה מעון פרטי או

של ויצו או נעמ"ת? האם מדובר במטפלת ותיקה? צעירה? מבוגרת?

shir215

New member
אני בגילי המופלג 32 זוכרת את המעון

שבו אני היתי, בטח לא היתי בת שנתיים אבל אם אני זוכרת אז בוודאי זה גיל 4 או 5 וזה היה נעמ"ת בירושלים. ובכן, אני זוכרת גננת מרשעת במיוחד שכל פעם כשהיו משכיבים אותנו לישון היא היתה שואגת כמו אריה בכלוב שנישן. והינו נרדמים אך לא מעיפות אלא מרוב פחד. גועל נפש. אם אני זוכרת אותה טוב טוב, איך היא נראית עד היום.......זה אומר דרשני!

orly p

New member
למצוא דחוף גן אחר!!!!

מה שאת מתארת פשוט מצמרר. גם אם זה סוף השנה הייתי הולכת לחפש גן אחר,נשמע לי כמו התעללות.

ותמסרי ד"ש לבעלך ארז הסוהר החתיך

ובקשר לשניר אל תעברי על זה בשתיקה אני אישית שקורה משהו בגן של ביתי אני לא מוותרת כלכך מהר....

שיו!!!! ../images/Emo99.gif איזו בובה

מש מצויירת, ניראה לי דומה לסבתא לא? לא רואה אותך או את בעלך... נו איך היא? תתכונני שבוע הבא בע"ה אנחנו אצלכם

למעלה