סתמי סתמי לא רוצה לדבר איתך אפילו
D DileMMaGi®L New member 23/4/03 #81 דיי להתקשר אליי ילדה מפגרת דיי לעצבן אותי דייי דיי להתקשר מפגרת עם לא חבל לך על הכסף סבבה תתקשרי אבל לא אליי דיי
דיי להתקשר אליי ילדה מפגרת דיי לעצבן אותי דייי דיי להתקשר מפגרת עם לא חבל לך על הכסף סבבה תתקשרי אבל לא אליי דיי
° °נועית° New member 23/4/03 #83 ../images/Emo12.gif הי.. לא להגזים. מה זה מפגרת?! סשה,זה היה בצחוק כל העניין עם הלבכות..די..סליחה אם נעלבת.
../images/Emo12.gif הי.. לא להגזים. מה זה מפגרת?! סשה,זה היה בצחוק כל העניין עם הלבכות..די..סליחה אם נעלבת.
D DileMMaGi®L New member 23/4/03 #89 אם את לא יודעת...אז היא מתקשרת אליי כול החופש מעצבנת אותי וגם באיסיק אחריי הרבה פעמים שאמרתי שתפסיק היא לא הפסיקה אז במילה אחת מפגרת זה מה שהיא אם היא לא מבינה צחוקים פעם פעמיים אבל כול יום כול דקה דייי זה מעצבן
אם את לא יודעת...אז היא מתקשרת אליי כול החופש מעצבנת אותי וגם באיסיק אחריי הרבה פעמים שאמרתי שתפסיק היא לא הפסיקה אז במילה אחת מפגרת זה מה שהיא אם היא לא מבינה צחוקים פעם פעמיים אבל כול יום כול דקה דייי זה מעצבן
ח חמודה ומתוקה New member 24/4/03 #91 מי זו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif
° °נועית° New member 24/4/03 #97 די כבר לשקר! אווחח. פשוט תשתקי. וגם אני אשתוק. יאללה..רק בגלל שאמרתי משהו בצחוק את מתחילה להמציא דברים?!... אמרתי לך סליחה! עכשיו די.
די כבר לשקר! אווחח. פשוט תשתקי. וגם אני אשתוק. יאללה..רק בגלל שאמרתי משהו בצחוק את מתחילה להמציא דברים?!... אמרתי לך סליחה! עכשיו די.
D DileMMaGi®L New member 24/4/03 #99 טוב איך שתגידי אני משקרת ויעל לאאאאאאא אבל איך זה יכול להיות שמי שמציקה לי באיציק יש לה אותו מספר כמו בכרטיס שלה וגם אומרת שזה היא מתקשרת לעצבן אותי אה איך
טוב איך שתגידי אני משקרת ויעל לאאאאאאא אבל איך זה יכול להיות שמי שמציקה לי באיציק יש לה אותו מספר כמו בכרטיס שלה וגם אומרת שזה היא מתקשרת לעצבן אותי אה איך
A Art Of Madness New member 25/4/03 #109 ../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif וואט דה פאק איז קורה פה?
R RinRan New member 22/4/03 #9 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif חולצה שחורה שרוולים 3/4 ופתח רחב לראש מ-TNT. מכנס ספורט אפור משופשף 3/4 עם חוטים מקסטרו. גוזייה שחורה עם איזה כתובת של אתר תחתונים סגולות של fix. שעון של נייק ורוד בהיר עם ירוק... כפכפים שחורות של No Fear. שיער פזור עם שביל בצד
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif חולצה שחורה שרוולים 3/4 ופתח רחב לראש מ-TNT. מכנס ספורט אפור משופשף 3/4 עם חוטים מקסטרו. גוזייה שחורה עם איזה כתובת של אתר תחתונים סגולות של fix. שעון של נייק ורוד בהיר עם ירוק... כפכפים שחורות של No Fear. שיער פזור עם שביל בצד