אני לא בוגרת אוהל שם.. אבל דודה שלי מורה שם:) קוראים לה תקווה..מכירות?
S ShiRa1101 New member 9/6/07 #301 ../images/Emo2.gif אני לא בוגרת אוהל שם.. אבל דודה שלי מורה שם קוראים לה תקווה..מכירות?
M mkarin New member 9/6/07 #326 נראה לי שאני יודעת מי זו. אם זה נכון, תכף אני אגיד לך. וטכנית, יש משהו כמו 140
S ShiRa1101 New member 9/6/07 #342 OMG אתן רציניות? אצלנו יש איזה 50 מורות.. ואין כמעט בנים אצלכם יש מלאמלאמלא מורים,נכון? בשבעה של סבא שלי לא הפסיקו לבקר את דודה שלי מורים ומורות..וגם היה המנהל.. קיצר,יש לה שיער קצר,מחנכת י"א [אני חושבת]של כיתה כזאת שהיא מב"ר נראה לי ויש איזה 20 ילדים=)
OMG אתן רציניות? אצלנו יש איזה 50 מורות.. ואין כמעט בנים אצלכם יש מלאמלאמלא מורים,נכון? בשבעה של סבא שלי לא הפסיקו לבקר את דודה שלי מורים ומורות..וגם היה המנהל.. קיצר,יש לה שיער קצר,מחנכת י"א [אני חושבת]של כיתה כזאת שהיא מב"ר נראה לי ויש איזה 20 ילדים=)
T The UnderGrouNd 86 New member 8/6/07 #166 איך התבגרת ../images/Emo13.gif אני זוכרת אותך ממש אחרת מהמפגש שהייתי בו השיער שלך ארך, והחיוך שלך ממש מחמיא לך
איך התבגרת ../images/Emo13.gif אני זוכרת אותך ממש אחרת מהמפגש שהייתי בו השיער שלך ארך, והחיוך שלך ממש מחמיא לך
M mkarin New member 8/6/07 #170 יאא, תודה ../images/Emo9.gif השיער ארך, ובסוף החודש הוא יורד שוב. הרבה ממנו.
M mkarin New member 8/6/07 #171 D: זה לטבעי, לצערי או לשמחתי. אבל שימי לב- בתמונה הראשונה הוא נראה זוהר באור של האשכול בערב, לעומת התמונה השנייה שזה בבית, בבוקר אחד של חורף.
D: זה לטבעי, לצערי או לשמחתי. אבל שימי לב- בתמונה הראשונה הוא נראה זוהר באור של האשכול בערב, לעומת התמונה השנייה שזה בבית, בבוקר אחד של חורף.
O OverSharing New member 7/6/07 #6 בגלל שאני כושית../images/Emo103.gif וגם רזיתי אז מותר לי להגזים ולשים תמונה שלי בבד-ים. יופי!
O OverSharing New member 7/6/07 #8 ואחת עם הצוות../images/Emo103.gif שאני קצת יותר לבושה בה [שחר, עוז, אני ואומר!]