לחבק אותך בחלוןןןןןן ../images/Emo8.gif
לא מייבשת =) 1. שם : סיון (עם ו' אחת
) 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: לא יודעת
3. גיל: עוד 17 יום 19 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: לא רע לי ככה 5. רוצה שקל? כן! יאא חסר לי שקל אחד בדיוק למחר לאוטובוס 6. אולי שניים? לא, אחד מספיק תודה
7. אולי שכל? יש, תודה. 8. המקום הכי גרוע לגור בו? ירוחם 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : יש יותר מדי 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? מה? 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? פו הדוב... כי הוא אף אחד לא מעביר לו ביקורת על הצ'אביות 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? לשומקום 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? שאני בנאדם מיוחד 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? לא היתי רוצה לראות את השם שלי בעיתון 15. מה דעתכם על רפי גינת? שהוא חמוד, קצת מעלה אסוציאציות של קטר של רכבת לא? 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? היום בעבודה 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? בסילבסטר עם יערה
18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? בלילה עם אליונית
אההה מצב כפית כזה, חשבתי ישנת כפיות.... 19. ומצב מזלג? חחחח אתמול לידור ואלון היו בתנוחת מזלג 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? אוכל לא כשר (חוץ משרימפסים) 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): האשימו אותי בפשע האהבה דיי נו זה כזה נדוש
22. מה דעתכם על דודיק? מי? 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? לא רוצה להיות סמיילי הם צהובים 25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: מישהו קצת חרמן כאן למעלה הייתי אומרת 26. המקום הכי גרוע לגור בו? שוב- ירוחם 27. העבודה הכי גרועה? כל המקומות עם האוכל
28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? מסכנה הלכו לה הרגליים והיא לא יכולה ללכת אז מה צריך להעביר עליה ביקורת? תחשבו שאתם תהיו סבתא ויהיה לכם קשה ללכת אז יקראו לכם אוטובוס יהיה לכם נעים? 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? לאאא אחת כמוני זה מספיק (הייתי אמורה להיות תאומים ואמא אמרה שקיבלתי תכונות של שניים אז זה מספיק) 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? בהחלט 32. לאן נעלם 31? לא יודעת אל תשגעו אותי עדיין כואב לי הראש מהבוקר 33.מה דעתכם על השאלון? דיי מעצבן 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? הולנד 35. מחשבות כלליות לסיכום? בלעעעע אני הולכת להתקלח עכשיו....