בא לי שאלון משלי

purple rain2

New member
וואי ממש מתאים לך השם קרן ../images/Emo8.gif

וגם לולה באני, לגמרי
מה רע במלצרות?
אחלה טיפים

נוטוב...

1. שם : אפרת. 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: אפרת
. 3. גיל: 18 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: 18
. 5. רוצה שקל? בכיף. 6. אולי שניים? עוד יותר בכיף. 7. אולי שכל? אף פעם לא מזיק שיש...
. 8. המקום הכי גרוע לגור בו? איפה שאני גרה עכשיו
. 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : לא תודה. 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? חחח
11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? ממ... טיגר
. 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? שאלה טובה. 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? לוידעת, תשאלו אותו... 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? לוידעת. 15. מה דעתכם על רפי גינת? שמיין. 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? הממ... ממזמן כנראה. 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? חחח גאה נקודה?! 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? היום בעבודה. 19. ומצב מזלג?
? 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? יש הרבה דברים כאלה... חצילים, שום, קינמון... להמשיך? 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): חחח לא. 22. מה דעתכם על דודיק?
מי זה דודיק
23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? :
. 25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: חחחח
26. המקום הכי גרוע לגור בו? איפה שאני גרה עכשיו. 27. העבודה הכי גרועה? ממ... לוידעת. 28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? אז היה לה קל לזוז ממקום למקום
. 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? לא תודה. גם אחד ממני זה יותר מידי. 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? כן. 32. לאן נעלם 31? אכלתי אותו. 33.מה דעתכם על השאלון? מעיק. 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? לוידעת. 35. מחשבות כלליות לסיכום? זהו? נגמר? יופי
.

מסטולית

New member
תשאירי לי מקום.

1. שם : גילי. 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: גילי זה סבבה תודה. 3. גיל: 18. 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: 16. 5. רוצה שקל? כן סבבה. 6. אולי שניים? גם טוב. 7. אולי שכל? אשמח. 8. המקום הכי גרוע לגור בו? ירושלים! 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : אנערף. 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? בטח. 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? אנערף. 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? למזבלה..? 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? "דבר כזה עוד לא ראיתי!" 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? "מתה היום." 15. מה דעתכם על רפי גינת? סבבה. 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? בגיל 3? 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? הא? 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? שבוע? 19. ומצב מזלג? אהאה.. 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? עגבניות. 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): כבר לא. 22. מה דעתכם על דודיק? מעצבן. 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? :
. 25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: לא. 26. המקום הכי גרוע לגור בו? זה לא היה כבר? 27. העבודה הכי גרועה? כל עבודה מכבדת את בעליה. 28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? היא הייתה מתגלגלת לפה. 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? איכ לא. 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? כמובן. 32. לאן נעלם 31? הרגתי אותו. 33.מה דעתכם על השאלון? מעפן פלוס. 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? רומניה. יש שם רומנים. 35. מחשבות כלליות לסיכום? איף..

סיונתו

New member
לחבק אותך בחלוןןןןןן ../images/Emo8.gif

לא מייבשת =) 1. שם : סיון (עם ו' אחת
) 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: לא יודעת
3. גיל: עוד 17 יום 19 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: לא רע לי ככה 5. רוצה שקל? כן! יאא חסר לי שקל אחד בדיוק למחר לאוטובוס 6. אולי שניים? לא, אחד מספיק תודה
7. אולי שכל? יש, תודה. 8. המקום הכי גרוע לגור בו? ירוחם 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : יש יותר מדי 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? מה? 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? פו הדוב... כי הוא אף אחד לא מעביר לו ביקורת על הצ'אביות 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? לשומקום 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? שאני בנאדם מיוחד 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? לא היתי רוצה לראות את השם שלי בעיתון 15. מה דעתכם על רפי גינת? שהוא חמוד, קצת מעלה אסוציאציות של קטר של רכבת לא? 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? היום בעבודה 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? בסילבסטר עם יערה
18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? בלילה עם אליונית
אההה מצב כפית כזה, חשבתי ישנת כפיות.... 19. ומצב מזלג? חחחח אתמול לידור ואלון היו בתנוחת מזלג 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? אוכל לא כשר (חוץ משרימפסים) 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): האשימו אותי בפשע האהבה דיי נו זה כזה נדוש
22. מה דעתכם על דודיק? מי? 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? לא רוצה להיות סמיילי הם צהובים 25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: מישהו קצת חרמן כאן למעלה הייתי אומרת 26. המקום הכי גרוע לגור בו? שוב- ירוחם 27. העבודה הכי גרועה? כל המקומות עם האוכל
28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? מסכנה הלכו לה הרגליים והיא לא יכולה ללכת אז מה צריך להעביר עליה ביקורת? תחשבו שאתם תהיו סבתא ויהיה לכם קשה ללכת אז יקראו לכם אוטובוס יהיה לכם נעים? 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? לאאא אחת כמוני זה מספיק (הייתי אמורה להיות תאומים ואמא אמרה שקיבלתי תכונות של שניים אז זה מספיק) 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? בהחלט 32. לאן נעלם 31? לא יודעת אל תשגעו אותי עדיין כואב לי הראש מהבוקר 33.מה דעתכם על השאלון? דיי מעצבן 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? הולנד 35. מחשבות כלליות לסיכום? בלעעעע אני הולכת להתקלח עכשיו....

סיונתו

New member
יאאא יעלי

אני נשבעת לך בספר תאוריה שקראתי את השאלון שלך אחרי שכבר עניתי על שלי

yavin

New member
אני ../images/Emo26.gif

1. שם : יבין 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: אין לי שמץ 3. גיל: 19 [עוד מעט] 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: לא מפריע לי הגיל שלי 5. רוצה שקל? יאפ, בא לי ג'לי-בין 6. אולי שניים? יאפ, אני אקנה עוד קצת חח 7. אולי שכל? כן, לא יכול להזיק 8. המקום הכי גרוע לגור בו? ראש העין? חח 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : למה? 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? לא, יד לי ידיים 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? סימבהההה 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? לחירייה? 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? בואנה יבין, אתה חמוד חחח 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? זה לא משנההה 15. מה דעתכם על רפי גינת? אין דיעה, איש תתקשורת טוב 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? אני גאה בעצמי כל יום מחדש 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? אני לאאא 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? ממ לא זוכר 19. ומצב מזלג? לא מכיר חחח 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? כסף קונה הכל חחח 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): לא, ילד טוב (-; 22. מה דעתכם על דודיק? מי זה? 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות?:
25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: יש מצב [טוב, תתפשטי] 26. המקום הכי גרוע לגור בו? זה היה כבר 27. העבודה הכי גרועה? אין לי שמצ 28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? הייתתה לוקחת אותי לסיבובים בעיר 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? רעיון 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? נופפפ 32. לאן נעלם 31? גנבת! 33.מה דעתכם על השאלון? מאגניבבב 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? ארת "לא כלום" כמובן 35. מחשבות כלליות לסיכום? הנס שלי טעים

SuGaRBabe1

New member
אממ

1. שם : הילה 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: שרון או מעיין או לא יודעת 3. גיל: 18 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: 20 5. רוצה שקל? לא, תודה 6. אולי שניים? יעזור לי יותר... 7. אולי שכל? יש לי מספיק :] 8. המקום הכי גרוע לגור בו? בת-ים
[רק בבת ים אנשים מסוגלים לזרוק לכם עוגה על הדלת...] 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : יש לי המון פאדיחות, אבל לא מקוריות.. הרוב נובעות מזה שידיד שלי נהנה להתקשר לאנשים שיש לי בזכרון בפלאפון, גם אם זה כאלו שלא דיברתי איתם הרבה זמן וזה ממש מפדח
הוא עשה לי את זה היום... פדחן... 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? לא צריך מקל, עזבו אתכם 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? לא רוצה P: 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? אם כבר אוטו זבל אז עד הסוף... לחיריה! 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? "תשמעי אחותי, את אחלה בחורה אבל אני חושב שאת זקוקה לטיפול..." 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? מעדיפה שלא, תודה 15. מה דעתכם על רפי גינת? שיהיה בריא... 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? היום עזרתי לבנקאי בבנק דיסקונט והייתי גאה בעצמי מאוד! סתם, לא, אבל סתם היה בא לי לספר את זה. 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? גאה נקודה..? [מזכיר לי משהו אבל אני אשתוק.... אהמיביןאהמ] 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? הרבה זמן לא קרה לי... 19. ומצב מזלג? לא מוכר לי 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? משהו לא כשר 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): היי אני כן כזאת תמימה! :[[ 22. מה דעתכם על דודיק? כפרה עליו [סתם, אין לי מושג מי זה] 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? :
25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: בטח ששוות.. תלוי מי עושה סטרפטיז... 26. המקום הכי גרוע לגור בו? לא דיברנו על זה כבר? 27. העבודה הכי גרועה? העבודה שלי :[ סתם, כפרה עליה. בסבארו.. איכסה.. 28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? וואללה לא יודעת, צריך לבדוק את העניין 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? נראה לי שהעולם מסתדר גם עם אחת כמוני... 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? ברור. [אה?
] 32. לאן נעלם 31? אני חושבת שיש לי תשובה לזה...
33.מה דעתכם על השאלון? לא משהו 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? ארץ נהדרת? P: 35. מחשבות כלליות לסיכום? וואללה. אני צריכה ללכת לאכול...

yavin

New member
אוייצ'י : "אני כן כזאת תמימה" זה

נשמע הכי לא תמים בעולם חח ו...ששש

../images/Emo10.gif.

1. שם : כרמית. 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: רעות. 3. גיל: 18. 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: 14. 5. רוצה שקל? אשמח. 6. אולי שניים? גם. 7. אולי שכל? יש לי. 8. המקום הכי גרוע לגור בו? היכן שאני גרה. 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : הממ ישבנו בבית קפה והיתה מוזיקה רועשת ואז אמרתי 'דפוק' ובדיוק המוזיקה הופסקה ויצא שאנשים שמעו. זה היה מביך, קצת. שיהיה. 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? אמממ מה
11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? פומיקי. 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? לניקוי מלא. 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? שאני טיפוס אוראלי. ללא ספק. |עטבפה|. 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? 'הזוג לפיד'
. המ סתם, אשמח לפרס שחקנית או משהו כזה:]. 15. מה דעתכם על רפי גינת? לא הטעם שלי. 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? תמיד. 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? מעולם לא הייתי נקודה. 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? תמיד. 19. ומצב מזלג? כשיש אנשים לא רצויים
. 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? טונה.חזיר. 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): ברור. 22. מה דעתכם על דודיק? אני בעד לוליק. 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? :
. 25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: מצלמות אינטרנט לא שוות כלום אלא אם כן נועם נמצאת בהן ומנקה את מצלמתה. 26. המקום הכי גרוע לגור בו? עניתי כבר. 27. העבודה הכי גרועה? אין. 28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? אז היה לה גלגלים. 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? אפשר. 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? לא. 32. לאן נעלם 31?קפץ לצבא, תכף ישוב. 33.מה דעתכם על השאלון? לא משו. 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? גרמניה. 35. מחשבות כלליות לסיכום? אין. הודגש באמצעות מדגישומטיק
.

hell cen be fun

New member
../images/Emo182.gif

1. שם : אלה 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: אלה.
3. גיל: 19 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: 19 5. רוצה שקל? תמיד. 6. אולי שניים? גם טוב. 7. אולי שכל? הכי טוב. 8. המקום הכי גרוע לגור בו? חורים בלי אוטובוסים.
9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : ירדתי על הבוס והוא היה מאחורי? 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? לא. כוסית וודקה. את מתכוונת. 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? ספיידרמן. 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? איתו. "אוטו זבל קח אותי איתך!!" 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? אין מה לעשות. 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? הבחורה מולטיטסקינגית בארץ. 15. מה דעתכם על רפי גינת? משו משו. 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? כשתיפעלנו אירוע כמו שצריך השבוע. 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? אתמול. 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? אתמול. 19. ומצב מזלג?
20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? לא כשר. 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): לא. אני רצינית. 22. מה דעתכם על דודיק? כוסי משהו. 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? :
25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?:
26. המקום הכי גרוע לגור בו? לא ענינו על זה כבר?
27. העבודה הכי גרועה? ששונאים. 28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? היא הייתה עובדת באגד. 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? לא!! אני לא אסתדר עם השכפול!! 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? כן. 32. לאן נעלם 31? יחד עם שם. 33.מה דעתכם על השאלון? כוסי משהו. 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? פינלנד. פינלנד?! 35. מחשבות כלליות לסיכום? פאקינג קר לי. וכואבת לי הבטן.

למעלה