בא לי שאלון משלי

GirlFromHell

New member
בא לי שאלון משלי

בבקשה לא לייבש =) 1. שם : 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: 3. גיל: 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: 5. רוצה שקל? 6. אולי שניים? 7. אולי שכל? 8. המקום הכי גרוע לגור בו? 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? 15. מה דעתכם על רפי גינת? 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? 19. ומצב מזלג? 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): 22. מה דעתכם על דודיק? 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? : 25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: 26. המקום הכי גרוע לגור בו? 27. העבודה הכי גרועה? 28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? 32. לאן נעלם 31? 33.מה דעתכם על השאלון? 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? 35. מחשבות כלליות לסיכום?

The Peanut

New member
קיי ../images/Emo9.gif

1. שם : נועם 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: זרובבלה
3. גיל: 18 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: 18? 5. רוצה שקל? לא תודה
6. אולי שניים? המממ.. 7. אולי שכל? יש לי! 8. המקום הכי גרוע לגור בו? קופסת קרטון של מקרר. 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : הממ.. התנגשתי בדלת זכוכית. 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? אני מניחה שלא? 0_ם 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? סון גוקו, ללא ספק 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם?
למזבלה. 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? "המממ.. ללא ספק, יש לה משיכה עזה לכלבה שלה" 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? היי! אמרת "תחת". חיחי
15. מה דעתכם על רפי גינת? הוא פסדר, אני מניחה. 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? הרגע! 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? הממ.. 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? אתמול
19. ומצב מזלג? לא יצא לי להיות מזלג עדיין. 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? דברים שיצאו מתחת של דברים אחרים. 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): לא
באמת שלא. 22. מה דעתכם על דודיק? מי?! 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? :
25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: המממ
26. המקום הכי גרוע לגור בו? כבר שאלת אותי! 27. העבודה הכי גרועה? להיות זה שאומר לאנשים חולים שהם הולכים למות. 28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? היא הייתה מתנגשת במשהו. 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? למה לעשות את זה לאנושות?! 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? כן. 32. לאן נעלם 31?
אין לי מושג. 33.מה דעתכם על השאלון? הזוי בצורה מוזרה שכזו. 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? יוגוסלביה
35. מחשבות כלליות לסיכום? המממ...

keren007

New member
לא מייבשת!

1. שם : קרן 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: קרן 3. גיל: 18 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: אולי 16
סתם לא אני בסדר ככה. 5. רוצה שקל? כן 6. אולי שניים? למה לא 7. אולי שכל? יש לי תודה 8. המקום הכי גרוע לגור בו? פח? O: 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : הו אין לי כח לשתף. רגע בעצם יש לי משהו. הייתי בשירותים באיזה בקניון ופתאום מישהי פתחה את הדלת :$ 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? למה לא 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? אולי יסמין 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? לא הייתי רוצה :| 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? אני לא זוכרת מי זה פרויד 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? עזבו עדיף שאני לא אהיה בעיתון 15. מה דעתכם על רפי גינת? חמוד 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? היום שנשארתי לעבוד עוד :X 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? חח אממ 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? אני מתארת לעצמי ששבוע שעבר מתישהו 19. ומצב מזלג? המ 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? צואה של מישהו 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): בחיי שלא :< 22. מה דעתכם על דודיק? מי 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות?
נראה מגניב
25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז? שמעי זה עניין שלך עם עצמך |מגלגלעיניים| 26. המקום הכי גרוע לגור בו? זה לא היה כבר? 27. העבודה הכי גרועה? מוכר נעלי נשים
28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? אני הייתי צנצנת. חהחהחה. 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? נחמד שיהיה מישהו לדבר איתו :$ 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? אכן 32. לאן נעלם 31? :O 33.מה דעתכם על השאלון? חביב 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? ארץ נהדרת 35. מחשבות כלליות לסיכום? אני בעצבים

yavin

New member
../images/Emo126.gif

תקחי אויר ואל תהיי בעצבים לא בריא (-;

Infin1ty

New member
גם לי משעמם!

1. שם : ארז 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: ארז 3. גיל: 18 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: 14 5. רוצה שקל? לא 6. אולי שניים? לא צריך, יש הרבה
(טפו טפו טפו) 7. אולי שכל? יש גם שכל
8. המקום הכי גרוע לגור בו? בת-ים 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : הייתי במלון עם חברה (מזמן מזמן מזמן..) והיא הלכה רגע ואני התקלחתי, מישהו דפק בדלת וחשבתי שזו היא אז מיד רצתי לפתוח לה (שלא תחכה) ואז לא תאמינו מי היה שם: הסדרנית של החדרים
(ואני הייתי ערום , חחחחחח
) 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? מה? 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? לא יודע 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? לשום מקום 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? לא יודע 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? לא יודע 15. מה דעתכם על רפי גינת? ... 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? אני כל יום גאה בעצמי 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? ? 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? ? 19. ומצב מזלג? ? 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? חרקים 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): לא 22. מה דעתכם על דודיק? ? 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? : מה זה השאלות האלו 25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: לאו דווקא, מצלמות אינטרנט זה אחלה דבר 26. המקום הכי גרוע לגור בו? בת-ים (חוזר על עצמו?) 27. העבודה הכי גרועה? פקיד
28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? היא הייתה נוסעת שוב? 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? לא, מספיק אחד כמוני 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? כן 32. לאן נעלם 31? בלעה אותו האדמה, או אולי הסבתא דרסה אותו 33.מה דעתכם על השאלון? לא יודע... 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? הולנד 35. מחשבות כלליות לסיכום? בלה?

Drorrrrrr

New member
האמ

1. שם: דרור 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: דרור, מסתבר. 3. גיל: 18. 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: 22. 5. רוצה שקל? לא. 6. אולי שניים? כן. 7. אולי שכל? מה? 8. המקום הכי גרוע לגור בו? בית זונות בעת פשיטה של המשטרה. 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : אין לי ממש. 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? לא. 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? מיקי מאוס. 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? לא יודע, שיקח אותי איתו. 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? "אני מסתנוור מהיופי שלך, קשה לי לאבחן, זה אף פעם לא קרה לי, מצטער". 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? "והזוכה במיליארד שקל בתחרות הפיס: דרור *שםמשפחה*". 15. מה דעתכם על רפי גינת? אחלה גבר. 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? עכשיו. 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? מה זה גאה נקודה? 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? מזמן. 19. ומצב מזלג? כשאכלתי. 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? תמורת סכום נאה נראה לי שאוכל הכל. 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!): לא. 22. מה דעתכם על דודיק? מי? 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות?:
. 25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?: נכון. 26. המקום הכי גרוע לגור בו? בחירייה, מלא מחלות יש שם. 27. העבודה הכי גרועה? כל עבודה שדורשת מאמץ פיזי קשה. 28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? היא לא הייתה נוסעת באוטובוס, כאילו? 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? לא, תודה. 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? כן. 32. לאן נעלם 31? איפה אפי? 33.מה דעתכם על השאלון? משעמם ת'תחת. 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? ארץ נהדרת, ברור. 35. מחשבות כלליות לסיכום? אוף, אני צריך להתקלח.

yaeli87

New member
זה לא טוב הכותרת הזו תחת השם שלך

יבואו שודדים לבית שלך ויגנבו לך את כל הכסף
. למה אתה חושב שלזוכי הלוטו יש את המסכה המגוחכת הזאת? חחח

Drorrrrrr

New member
במיליארד דולר אני יכול לדאוג

לחסל כל אחד מהם ע"י רוצח שכיר.

סיונתו

New member
דרור אני לא רוצה להעליב

אבל איפשהו בקריאת השאלון שלך הלכתי לאיבוד וחשבתי לרגע בגלל התשובות שאתה יואב....

Drorrrrrr

New member
גם את

לפעמים מזכירה לי שרמוטה פוריטנית, אבל אני לא אומר את זה כדי לא להעליב.

yaeli87

New member
לא מייבשת וזה...

1. שם : יעלי 2. שם שהייתם רוצים שיהיה לכם: שירה\קרן 3. גיל: 18 4. הגיל שהייתם רוצים להיות בו: 17 5. רוצה שקל? כן 6. אולי שניים? כן 7. אולי שכל? כן 8. המקום הכי גרוע לגור בו? עזה 9. שתפו אותנו בפאדיחה מקורית : נפילה במדרגות זה לא מקורי.. 10. אם היה לך מקל היית נוגע בכוסית איתו? יש מצב 11. איזה דמות מצויירת הכי היית רוצה להיות? לולה באני
או אריאל
. 12. לאן הייתם רוצים שהאוטו זבל ייקח אותכם? אוטו זבל אוטוזבל קח אותי איתך 13. אם פרויד היה מאבחן אותכם מה לדעתכם הוא היה אומר? תשאלו את גונן 14. תחת איזה כותרת הייתם רוצים לראות את השם שלכם בעיתון? בלהבלהבלה 15. מה דעתכם על רפי גינת? ... 16. מתי פעם אחרונה היית גאה בעצמך? ... 17. מתי פעם אחרונה היית גאה נקודה? . [נקודה] 18. מתי פעם אחרונה היית במצב כפית? היום בצהריים 19. ומצב מזלג? כל יום? 20. מה בחיים לא תאכלו לא משנה כמה כסף תקבלו? תמנון 21. יש לכם עבר פלילי כלשהו?(אל תנסו לעבוד עליי! אתם לא כאלה תמימים!):חח לא 22. מה דעתכם על דודיק? שמעתי עליו רק דברים טובים 23. איזה סמיילי הכי הייתם רוצים להיות? :
. 25. נכון שמצלמות אינטרנט לא שוות כלום אם לא עושים דרכן סטריפטיז?:ברור 26. המקום הכי גרוע לגור בו? לא היה את זה כבר?? 27. העבודה הכי גרועה? מלצרית 28. מה היה באמת קורה אם לסבתא היו גלגלים? היא היתה נוסעת איתם 29. מה דעתכם לשכפל את עצמכם? סבבה 30. גם אתם חושבים שלצפות לבילתי צפוי זה עדיין לצפות? חחח יש בזה משהו 32. לאן נעלם 31? מטייל 33.מה דעתכם על השאלון?חרא 34. איזה ארץ הכי מצחיקה? הולנד 35. מחשבות כלליות לסיכום? איזה מזל שזה נגמר..כואב לי הראש

Infin1ty

New member
יעלי

מעכשיו את עושה לנו סטרפטיז בצ'אט, אחרת מה שווה המצלמה

למעלה