בא לי שאלון טיפש

Unaffected

New member
בא לי שאלון טיפש

הנה שאלון טיפש
תענו
שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? משמעותי? גיל: מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? איך נראית מברשת השיניים שלך? האם אתה מרוצה ממנה? כמה משחה אתה שם עליה? בכמה שמפו אתה משתמש? אתה משתמש במרכך? האם אתה מאמין בהגיינה? אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? כמה אתה שוקל? כמה מתח אתה יכול לעשות? האם אתה זקוק לחיבוק? האם אתה מאמין בסטייל? האם אתה מאמין בצדק? האם אתה אומר "איכס" על אוכל? האם אוכל אומר "איכס" עליך? האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? האם אתה מבין סרטים לעומק? האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? האם נראה לך סביר שתתחתן? האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? שהם אכזריים? האם אתה סובלני לרוב האנשים? האם אתה סובלני לרוב החיות? האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? האם אתה מאמין ב"לשים זין"? האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? ואיך הוא ייראה בעיני החברה? האם אתה חלק מהחברה? תגדיר חברה: האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? האם אתה אינטיליגנט? האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? האם יש אנשים שאתה מעריץ? האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? מה הכי מבייש אותך? ומה אתה הכי אוהב? האם אתה אוהב אותם? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? האם ניאו הוא האחד? האם אתה ממוצע? האם אתה האחד? האם יש לך כוחות-על? האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? קריאה? כתיבה? מחשבה? האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? האם האנשים סביבך צחקו עליך? הביטו עליך במבטים מוזרים? האם אתה פרנואיד? האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? מתי הפעם האחרונה שהקאת? האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? האם יש לך חיים טובים? מה היא התקופה הכי גרועה שלך? האם יש לך חדר משלך? האם אתה אוהב אותו? האם ההורים שלך ישנים ביחד? האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? האם השאלות היו קשות? האם הקדשת להן מחשבה? האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? אילו חיבבת במיוחד? האם היו שאלות לא מובנות? האם עשיתי לך כאב ראש? האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? ואותי יותר טוב?

Unaffected

New member
:O

שם:סהר האם השם זה חלק חשוב באדם?אהא משמעותי? אהא גיל:אהא..אה לא.><.14.. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?שאלה מפגרת -_- מהי תכלית חייך?לא ברור מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?לאדעת איך נראית מברשת השיניים שלך?אממ..כחולה לבנה כזאת
האם אתה מרוצה ממנה?XDD כןXD כמה משחה אתה שם עליה?כמה שצריך בכמה שמפו אתה משתמש?רגע אני אמדוד אתה משתמש במרכך?כה האם אתה מאמין בהגיינה?כה אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?אמ..אמ..אקח את כל הכסף ואלך..
כמה אתה שוקל?יותר מדיי כמה מתח אתה יכול לעשות?אממ.לאדתע
האם אתה זקוק לחיבוק?לא יזיק.. האם אתה מאמין בסטייל?XD האם אתה מאמין בצדק?X: האם אתה אומר "איכס" על אוכל?XDD קורה האם אוכל אומר "איכס" עליך?הוי שאלון משעשע. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?כן..כי..מכה\שמש האם אתה מבין סרטים לעומק?חלקם האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?באמריקה אולי האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?רובה האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?רגע תן לי לחשוב. האם נראה לך סביר שתתחתן?>< האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?XDD הרבה שהם אכזריים?שהם מתעללים בחיות :-\ האם אתה סובלני לרוב האנשים?אממ..|שורקבתמימות| האם אתה סובלני לרוב החיות?כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?לא יותר מדיי האם אתה מאמין ב"לשים זין"?תלוי על מי. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?לא ואיך הוא ייראה בעיני החברה?אם כל החברה תשים זין.היא לא ממש תשים לב אליו האם אתה חלק מהחברה?ראור.תלוי איפה תגדיר חברה:די האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?O: איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?קומדיות,מתח,אימה. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?אממ..ילדים מפגרים.ושבישיעור ערבית מכריחים אותנו לשמוע מוזיקה בערבית.:'( האם אתה אינטיליגנט?יש שטוענים כך . הם טיפשים . האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?XDDDD אני עדיין בודקת את זה..לא בטוחה.. מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?O: האם יש אנשים שאתה מעריץ?לא האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?כה האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?כה מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?שהם..אממ..יותר מדיי >< מה הכי מבייש אותך?לאדעת ומה אתה הכי אוהב?מוזיקה האם אתה אוהב אותם?אותם? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?כן..אעע..
אם לא, את מי אתה לא אוהב?- האם אתה יודע מה זו "אהבה"?think so האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?>< האם ניאו הוא האחד?>< האם אתה ממוצע?>< האם אתה האחד?XD האם יש לך כוחות-על?בטח..אני יכולה להדהים אנשים בכח הטימטום. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?XD קריאה?לאדעת
כתיבה?לא נראה לי מחשבה?אממ האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?XDDD איזה שאלות מפגרות האם האנשים סביבך צחקו עליך?כה הביטו עליך במבטים מוזרים?כה האם אתה פרנואיד?איך אתה יודע??אתה עוקב אחרי??
האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?
האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?כה האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?תלוי איזה ספר האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?יפים.. מתי הפעם האחרונה שהקאת?נמ..כמה חודשים האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?מה? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?בטח.מהחיים המרתקים שלי. -____________- האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?אממ יש מצב האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?כע! האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?XDDDD כה או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?אממ..לפעמים האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?לא האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?כה האם יש לך חיים טובים?נראהלי מה היא התקופה הכי גרועה שלך?אממ..לאדעת האם יש לך חדר משלך?כה האם אתה אוהב אותו?בערך האם ההורים שלך ישנים ביחד?כה האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות האם השאלות היו קשות?כה האם הקדשת להן מחשבה?לאXD האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?כה אילו חיבבת במיוחד?שתוק האם היו שאלות לא מובנות?כה האם עשיתי לך כאב ראש?אכן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא ואותי יותר טוב?כמובן

Just Angel

New member
XD אתם שומעים מוזיקה ערבית בשיעור?

והמורה רוקדת ריקודי בטן על השולחנות?
XD

Unaffected

New member
XDDD זה עדיין לא קרה ../images/Emo6.gif

זה לא מצחיק אבל! הם משמיעים לנו מוזיקה בערבית ו..ו..זה פיכסה!

Just Angel

New member
../images/Emo41.gifמוי מוי מוי../images/Emo41.gif

שם: ליז. האם השם זה חלק חשוב באדם? לא. משמעותי? לא. גיל: 15. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? פסיכולוגית i think. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? מממ..להעריך את מה שיש לי. איך נראית מברשת השיניים שלך? סגולה. האם אתה מרוצה ממנה? לא.היא פוצעת לי את הפה. כמה משחה אתה שם עליה? מעט. בכמה שמפו אתה משתמש? המון. אתה משתמש במרכך?
האם אתה מאמין בהגיינה?
אתה המלך של צרפת. מה תעשה? מממ..אלך לישון -__- כמה אתה שוקל? הרבה יותר מדי
כמה מתח אתה יכול לעשות? 15.עלוב. האם אתה זקוק לחיבוק? לא
לפני כמה דקות הלך החיבוק שלי. האם אתה מאמין בסטייל? לא o_O האם אתה מאמין בצדק?
האם אתה אומר "איכס" על אוכל?
:X יותר מדי. האם אוכל אומר "איכס" עליך? אע..כן יש מצב.כולם אומרים איכס עלי
האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?
כשחוררתי את עצמי. האם אתה מבין סרטים לעומק?
האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?
וטוב שכך. האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?
האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? o_O האם נראה לך סביר שתתחתן?
האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?
XD אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? XD שהם אכזריים? לרצוח.לאנוס.לשדוד. האם אתה סובלני לרוב האנשים? רוב הזמן כן. האם אתה סובלני לרוב החיות? תמיד. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?
האם אתה מאמין ב"לשים זין"?
האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?
ואיך הוא ייראה בעיני החברה? למי אכפת? האם אתה חלק מהחברה? תגדיר חברה. תגדיר חברה: XD *ראה שאלה קודמת*. האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? XD לא. איזה סוג סרטים אתה אוהב? מתח. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? אנשים מציקים. האם אתה אינטיליגנט? אתם אמורים לדעת את זה. האם אתה חושד שאתה טיפש?
XD לא מתביישת בזה. מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? הערצה? XD האם יש אנשים שאתה מעריץ? אמא.סבתא.חבר.רונה.כי הם סובלים אותי
האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? לא שונאת.אבל לא מחבבת בהחלט יש. האם את חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? לא.למה לשנוא? מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שלפעמים הם חושבים שהם יודעים הכל. מה הכי מבייש אותך? בהורים? כלום. ומה את הכי אוהב? שהם תמיד לצידי. האם את אוהב אותם? כמובן. האם את אוהב את כל משפחתך המיידית? ממ..בערך. אם לא, את מי אתה לא אוהב? צד של אבא. האם את יודע מה זו "אהבה"? כע
האם את עוד בחיפוש אחר "האחד"? לא
האם ניאו הוא האחד? XD שטו? האם אתה ממוצע? לא.אני מתחת לממוצע. האם אתה האחד?
שטו? האם יש לך כוחות-על? כע
האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? מקווה שלא XD קריאה? מקווה שלא O_O כתיבה?
מחשבה? יש מצב XD האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? כ"כ הרבה XD האם האנשים סביבך צחקו עליך? לא חושבת
הביטו עליך במבטים מוזרים?
XD האם אתה פרנואיד? מאוד :X האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?
האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?
האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? מטלה? ממש לא.הנאה ^ ^ האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? יפים ממני. מתי הפעם האחרונה שהקאת? שתקו. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?
האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?
-__- האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? XD כן האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהסתפק בניסוח גרוע יותר?
האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?
XD או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?
האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?
האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?
האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?
האם יש לך חיים טובים? בתאכלס אחרי הכל-
מה היא התקופה הכי גרועה שלך? שתקו. האם יש לך חדר משלך?
האם אתה אוהב אותו?
האם ההורים שלך ישנים ביחד? הם לא גרים יחד o_O האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? בכנות
האם השאלות היו קשות?
האם הקדשת להן מחשבה? לא XD האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?
אילו חיבבת במיוחד? לא זוכרת
האם היו שאלות לא מובנות?
האם עשיתי לך כאב ראש?
האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?
ואותי יותר טוב?
חוי.

עונה כי אין לי כוח ללכת לישון עדיין

... שם: רונה
האם השם זה חלק חשוב באדם? מממ לא
משמעותי? לא
גיל: 15. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? XD אין לי מושג כרגע. מהי תכלית חייך?
מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? מממ לא זוכרת
איך נראית מברשת השיניים שלך? טורקיזית ושקופה ומוזרה. האם אתה מרוצה ממנה? כן..? כמה משחה אתה שם עליה? מעט מאוד. בכמה שמפו אתה משתמש? המון! אתה משתמש במרכך? אהא. האם אתה מאמין בהגיינה? יאפ. אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אני לא אוהבת צרפתים!
כמה אתה שוקל? המון>< כמה מתח אתה יכול לעשות? אין לי מושג. האם אתה זקוק לחיבוק? מאוד מאוד. האם אתה מאמין בסטייל? מממ
האם אתה מאמין בצדק? מאוד מאוד. האם אתה אומר "איכס" על אוכל? המון
האם אוכל אומר "איכס" עליך? XD אם אני אוכל, אז כן
האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא חושבת. האם אתה מבין סרטים לעומק? אהא. האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? מקווה שלא
האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? כ"כ! האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?מממ
האם נראה לך סביר שתתחתן? אני כבר נשואה
האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? כבר היו מלא כאלה! אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? מממ אם הייתי מסתכלת על עצמי מהצד, אני מניחה שזה הדברים. שהם אכזריים? שמציקים לאנשים מוגבלים וכאלה *או מוגלבים, אם כבר..* האם אתה סובלני לרוב האנשים? רוב הזמן מאווווד. האם אתה סובלני לרוב החיות? אהא אהא. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? ממש ממש לא. שיקפצו
האם אתה מאמין ב"לשים זין"? אהפ. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? יאפ יאפ. ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כבנאדם ש"שם זין"
XD האם אתה חלק מהחברה?
תגדיר חברה:
האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? על עצמך? XD איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? מממ בעיקר מתח אבל גם דברים שמצחיקים אותי. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? אוקיי, באמת לא כדאי שאני אכנס לנושא הזה XD האם אתה אינטיליגנט? אני מוגלב. זה לא ברור? -__- האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? XD מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? מממ
האם יש אנשים שאתה מעריץ? לא ממש הערצה. הערכה. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? סוגים?>< לא. שנאה זה רגש מבוזבז. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?
מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהם מצד אחד מציקים לי כל הזמן ומצד שני בכלל לא מראים שאיכפת להם ממני.. מה הכי מבייש אותך? מממ
לוידעת. ומה אתה הכי אוהב? מממ... האם אתה אוהב אותם? מממ כן. רוב הזמן וזה>< האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? הממממ...בערך. אם לא, את מי אתה לא אוהב? מממ. האם אתה יודע מה זו "אהבה"? כע. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא
האם ניאו הוא האחד?
האם אתה ממוצע? תלוי מה זה ממוצע
האם אתה האחד?
האם יש לך כוחות-על? כמובן. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?
מאוד מאוד מקווה שלא...
קריאה? כ"כ מקווה שלא
כתיבה? ממש מקווה שלא!
מחשבה? אם כן אז אני כנראה אחד המשוגעים האלו שתמיד מטרידים אותי באמצע ת"א
האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? XD כ"כ הרבה פעמים
האם האנשים סביבך צחקו עליך? מממ בזמן שעשיתי משו מוזר או בכלליות? כי בכלליות כן, כי הם זונות
הביטו עליך במבטים מוזרים? בלי סוף. האם אתה פרנואיד? לא חושבת... האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא חושבת גם כן... האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לפעמים, קצת, אבל אני מבינה שהמון פעמים לא הכל הוא כמו שנראה שהוא אז זה עובר לי די מהר... האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? אם זה ספר שלא מעניין אותי אז אני לא ממש מסוגלת לקרוא אותו. אבל אם הוא מעניין אני מאוד נהנית ולפעמים לא יכולה להפסיק אפילו... האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? בערך כולם יותר יפים ממני
מתי הפעם האחרונה שהקאת? מממממ...לא מזמן. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי אני חושבת... האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? אולי. לוידעת
האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? כן XD *?* האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? XD כן! האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? אני מגפרת לא משנה מה
או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? XDאולי... האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? מממ אולי
האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? יכול להיות
האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא;( האם יש לך חיים טובים? לא חושבת... מה היא התקופה הכי גרועה שלך? יש מצב שזה עכשיו... האם יש לך חדר משלך? יאפ והוא ענק וכרגע מבולגן אבל מאוד ריק XD האם אתה אוהב אותו? מממ הוא די סתמי כרגע, אבל הוא חדש, אז כשאני אסיים להתעלל בו אני אוהב אותו יותר
האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן. האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? ממממ תלוי. האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? לא הייתי צריכה. האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? כן, אני מניחה. אילו חיבבת במיוחד? לוידעת
האם היו שאלות לא מובנות? לא...
האם עשיתי לך כאב ראש? כן
האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא
ואותי יותר טוב? לא
אני עדיין לא עייפה. דאמיט! עכשיו 7-__-

אני!!!!!!!=]

שם:רונית האם השם זה חלק חשוב באדם?חחחח לא משמעותי? ?!?! גיל:13 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?אני לא בטוחה.....!!אמרו לי שכדאי לי להיות זמרת אבל לא דעתתתת...... מהי תכלית חייך?מה זה תכלית??? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?די נו שאלות מפגרותת באמאשלי........!! איך נראית מברשת השיניים שלך?וורודה לגמרי חוץ מדבר הזה שהוא לבןן... האם אתה מרוצה ממנה?פפפח מה אני צכה להיוות מרוצההה ממברשת שיניים!?!? כמה משחה אתה שם עליה?קצתתת בכמה שמפו אתה משתמש?המון!!! אתה משתמש במרכך?כןן..!!כאילו זה לא ברור!~?! האם אתה מאמין בהגיינה?כןןן!! אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?מהה?.איזה מהפכה??? כמה אתה שוקל?47 חחח תקנאווווו כמה מתח אתה יכול לעשות?מתח??אההה כמו בשייייערו ספורת...לאאאאדעת..אני תמיד בריזה חחחח האם אתה זקוק לחיבוק?חחח לא האם אתה מאמין בסטייל?כן ברור!!!סטייליסטים שולטים!!!גם פריקיםם אבל פחות!! האם אתה מאמין בצדק? האם אתה אומר "איכס" על אוכל?לללאא אני אומרת איו!!והרבה!!! האם אוכל אומר "איכס" עליך?חחחח אף אחד לא אומרר איחס עליייי... האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?לאא... האם אתה מבין סרטים לעומק?לאא..לפעמים יש סרטים כאלה מפגרים ולא ברורים!!!איך אמורים להבין אותם?!?!!?!?1 האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?חחחח הלוואייי... האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?לאאא... האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?חחחח כןןן.. האם נראה לך סביר שתתחתן?חחחח ברוררררררר!!! האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?כןןן תיכננתי ה=כ=ל!! אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?כל מיני אנשים שהם מממש פריקייייים..ששמים המוןןן המון שחורר אבל המון לא כמו אנשים בתממונות פוו..ואנשים שיש להם פיריסנג במקומותת מוווווזריים.... שהם אכזריים?חחחח לא יודאת.......!! האם אתה סובלני לרוב האנשים?לללללאאא אני מתהצבנת מממזה מהרררררררר... האם אתה סובלני לרוב החיות?ללללא כל כחחחח..... האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?לא ממש כי כאילוו למה שאני אפחד מההההם???אני אעשה מה שבזיייין שלייי...חחחח אין לי זין באמת אבלל..נווו הבנתם!!!1 האם אתה מאמין ב"לשים זין"?חחחחחח תסתכלו למעלההההההה האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?יוווווווווואוו איזה שאלות ממממממממעעעעפנותתתת ואיך הוא ייראה בעיני החברה?דייייייייי סעמקקקקקקקקקקקקק האם אתה חלק מהחברה?כן ברוררררררר תגדיר חברה:נוו כאילווו כל החברהההההההההה ששששממסססתובווים ביחדד..!! האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?חחחחח מה!?!? איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?קווומדיווותתתתתתתתת רולללזז מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?המ=ו=ר=ו=ת כאייייייייילווווו אתםםם פאקינגג מפגררותתתתתתתתתת.......!!!!!! וווווווודי עם השיעורי ביייתתת!!!!! האם אתה אינטיליגנט?חחחחחחחחחח לאאאאא יודעת1! האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?לא חח אני די חכנמההההההה נראה ליחיייייייייי...י מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?חחחחח כאילוו החננות??? האם יש אנשים שאתה מעריץ?כןן...כל המושלמייייים מכלמ יניי סגדרות....רןןן דננקר...ונינטטטטט!! האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?חחחחחחח כן!!מורות1!!וחנונים קצת!!אבלל קצת באמתת חחחחחחחחח האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?חחחחחחח מה אכפת ליייי... מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?שהם לא מרשים לעשות דברים!!!!!1 מה הכי מבייש אותך?מההההה?? ומה אתה הכי אוהב?חחחחחחחחחחח אופנה!! האם אתה אוהב אותם?את מיייי?!? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?מההההה?.?חח כן אני אוהבתתת ת'משפכה שלייייייי עם לזה היתקוונתם......! אם לא, את מי אתה לא אוהב?חחחחחחחח אפחד האם אתה יודע מה זו "אהבה"?חחח כן האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?לאאאא האם ניאו הוא האחד?מהה? האם אתה ממוצע?דייי האם אתה האחד?לאאא האם יש לך כוחות-על?חחח איזה טיפשים האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?לאא קריאה?לאא כתיבה?לאא מחשבה?לאא!! האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?לאאא... האם האנשים סביבך צחקו עליך?לאאא הביטו עליך במבטים מוזרים?לאא האם אתה פרנואיד?לא האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?חחח לא האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?קצתת... האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?מטלהה...לא אוהבת ספרים =\ האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?מכוערים...כאילו אנלא ממממהממת כאילוו אבלל אני דיי יפהה חחח מתי הפעם האחרונה שהקאת?ללאדעעת.. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?מהה? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?לאאאדעתתת האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?חחח לא האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?לללא.. האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?יייש מפגרים שאומרים שכןןןן או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?מהה??יווו איזה שאלות מפגרותתתתת האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?סעמקקק האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?סססססססססאימאשלחחחח האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?כןן האם יש לך חיים טובים?כןןן מה היא התקופה הכי גרועה שלך?לאדעתת האם יש לך חדר משלך?כןןן ברוררר האם אתה אוהב אותו?כןן הוא משולםם..! האם ההורים שלך ישנים ביחד?כןןן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?חחח בכנות תברור~!! האם השאלות היו קשות?יש פה שאלות דפוווקוותת האם הקדשת להן מחשבה?לאאאא.. האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?ל=א=! אילו חיבבת במיוחד?כלום!! האם היו שאלות לא מובנות?כןןןןן האם עשיתי לך כאב ראש?מאודד האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לאא ואותי יותר טוב?חחח לא מי מכיר אותך בכלל אפסס

nowhere kid

New member
בטוח שזה לא טרול? =/

זה.. אממ... יותר מדי... אממ... מכדי להיות מציאותי ...
[אני חושבת שהבנתם את הרעיון
]

shoohy

New member
ראאאאאאאאאאאאאאאאאאאר../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

שם:שחר/שוחי/שוחע
האם השם זה חלק חשוב באדם?ממממממ אולי;[ משמעותי? ממממממממ אולי;[ גיל:68.....סתם נו 14..;[... מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?יפה;[. מהי תכלית חייך?0.O להפסיק להגיד ראאאאאאאאאאאאאאאאאר.
מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?בנות זה קעקע ובנים זה גם;[. איך נראית מברשת השיניים שלך?לא יודעת0.0 כאילו אני כן יודעת. אבל.אוח עזבו אותי;[ האם אתה מרוצה ממנה?לא. אני צריכה חדשה.אמא קונה לי היום או מחר.
כמה משחה אתה שם עליה?המון.
בכמה שמפו אתה משתמש?המון
אתה משתמש במרכך?אהא. המון
האם אתה מאמין בהגיינה?מממ המון
[?]. סתם נו. כן בטח שכע. אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?לא דעת;[. כמה אתה שוקל?לא דעת0.0. כמה מתח אתה יכול לעשות?מתח[?]. לא דעת;[. האם אתה זקוק לחיבוק?מאוד.;[. מאוד מאוד מאוד מאוד.;[ האם אתה מאמין בסטייל?0.0 האם אתה מאמין בצדק?לפעמים צדק זה רק כוכב;[. האם אתה אומר "איכס" על אוכל?לא... אני אומרת פיכסע
האם אוכל אומר "איכס" עליך?כן. הוא גם יורק עלי ודברים כאלה;[ האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?חהחה. המון פעמים. למה?. כי. יש לי אף מוזר. האם אתה מבין סרטים לעומק?בטח
האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?בטח
האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?חרא?!...קעקע;[[[[. האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?נכון
האם נראה לך סביר שתתחתן?לא. מי ירצה אותי?!.אני פיכסע
האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?not gonna happend אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?ללכת עם שלט שכתוב עליו "אני משוגע"[?] שהם אכזריים?אותו דבר רק שכתוב בו "אני אכזרי"[?] האם אתה סובלני לרוב האנשים?חה לא.
האם אתה סובלני לרוב החיות?חה לא.
האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?לא
האם אתה מאמין ב"לשים זין"?בטח
האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?לא
ואיך הוא ייראה בעיני החברה?כבןאדם ש"שם זין". האם אתה חלק מהחברה?לא
תגדיר חברה:תחת
האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?בטח....שלא
איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?מממ לא דעת
מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?השער;[. האם אתה אינטיליגנט?XD בטח
האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?לא חושדת. בטוחה בזה. לא מתביישת
מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?"תמותו"
האם יש אנשים שאתה מעריץ?בטח. ג'ורג'יה ניקולסון ודייב
האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?כן. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?לא. אבל לא כפת לי
מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?אוח. הסלידה שלהם מפירסינג. מה הכי מבייש אותך?לא דעת0.0 ומה אתה הכי אוהב?מממ לא דעת0.0 האם אתה אוהב אותם?כן;[ האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?נראה לי0.0 אם לא, את מי אתה לא אוהב?0.0 האם אתה יודע מה זו "אהבה"?כע.. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?ממ. לא דעת. האם ניאו הוא האחד?מי?
האם אתה ממוצע?
האם אתה האחד?בטח.......
האם יש לך כוחות-על?כע
האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?כע. אני מדברת לעצמי המון.
קריאה?מה?
כתיבה?מה?
מחשבה?מה?
האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?חהחהחהחה. כל הזמן.
האם האנשים סביבך צחקו עליך?אנשים כל הזמן צוחקים עלי. הביטו עליך במבטים מוזרים?תמיד. האם אתה פרנואיד?מאוד.
האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?כע. אפרסקים רודפים אחרי
האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?ממממ.לא דעת. האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?זה כיף;[. האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?יפים.אני איכסע פיכסע:S מתי הפעם האחרונה שהקאת?מממ כשהסתכלתי במראה. סתם נו לא דעת. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?פנימי. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?חהחהחה מאוד עמוק לא יודעת עם מצליח
האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?בטח.. האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?0.0. האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?כע. סתם לא. היא אפשר לצאת יותר מפגרת ממני
או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?אהא בטח
האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?כע. תמיד
האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?לא...0.0 האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?מממ אפשר להגיד. נראה לי. האם יש לך חיים טובים?לא. מה היא התקופה הכי גרועה שלך?מממ לא דעת אם יצאתי ממנה. האם יש לך חדר משלך?כע האם אתה אוהב אותו?לא:S האם ההורים שלך ישנים ביחד?כע.
האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?כנות. האם השאלות היו קשות?מאוד. רמה של פסיכומטרי. האם הקדשת להן מחשבה?בטח. האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?בטח. אילו חיבבת במיוחד?לא דעת. האם היו שאלות לא מובנות?כע. האם עשיתי לך כאב ראש?כע. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא. ואותי יותר טוב?כע

EleVaTioN

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

שם: אורלי האם השם זה חלק חשוב באדם? כה משמעותי? כה גיל: 17.5 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מהנדסת תוכנה (?!) מהי תכלית חייך? להנות כמה שיותר מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? שאם יש לכם במונפול את אבן גבירול תבנו שם בית מיד!, אחרת תפסידו איך נראית מברשת השיניים שלך? לבנה עם גומי כחול האם אתה מרוצה ממנה? כה כמה משחה אתה שם עליה? לכל האורך בכמה שמפו אתה משתמש? כמה שנכנס ליד אתה משתמש במרכך? לא, אני משתמשת בשמפו ומרכך ביחד האם אתה מאמין בהגיינה? בדרך כלל אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אערוף לכולם את הראש (?) כמה אתה שוקל? 47 כמה מתח אתה יכול לעשות? במתח של בנות בערך 13 שניות, במתח של בנים 1
או 2.. האם אתה זקוק לחיבוק? לא, יש לי את כל החיבוקים שאני צריכה
האם אתה מאמין בסטייל? אממ לא האם אתה מאמין בצדק? כה האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כשהוא מגעיל אותי, כן האם אוכל אומר "איכס" עליך? לאדעת, לא יצא לי עדיין לשמוע איכס מאוכל האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כה, לאזוכרת האם אתה מבין סרטים לעומק? תלוי איזה סרטים האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? היינו מתים
האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? למה היא נורא חינוכית האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? מאוד האם נראה לך סביר שתתחתן? ישנה האפשרות האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא ממש אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לנשק עמודים שהם אכזריים? בועטים בחתולים האם אתה סובלני לרוב האנשים? אפשר לומר האם אתה סובלני לרוב החיות? תמיד האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? תלוי מי האנשים האם אתה מאמין ב"לשים זין"? תלוי על מי האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? כה ואיך הוא ייראה בעיני החברה? אני לא חושבת שהחברה עליה הוא שם זין ממש תראה אותו אבל שיהיה
האם אתה חלק מהחברה? מניחה תגדיר חברה: אנשים שאתה מסתובב איתם האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? כה איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? מתח ומסתורין מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? ערסים ופרחות האם אתה אינטיליגנט? יחסית למצויינים לעי"ל אני חושבת שכן האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? כל אחד הוא קצת טיפש
מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? שיפה להם האם יש אנשים שאתה מעריץ? כה האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כה האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? לא, אבל אם הם מעצבנים וטיםפשים איך אפשר שלא? מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? כלום מה הכי מבייש אותך? לאדעת ומה אתה הכי אוהב? חבר שלי, והמשפחה שלי, החברים שלי, והחתולים שלי ^^ האם אתה אוהב אותם? מן הסתם
האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? כה אם לא, את מי אתה לא אוהב? :X האם אתה יודע מה זו "אהבה"? לאדעת, יכול להיות האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא האם ניאו הוא האחד? לא, סתם עבדו עליו האם אתה ממוצע? לאף, אני מעל לממוצע
האם אתה האחד? ייתכן האם יש לך כוחות-על? כה האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא קריאה? לא כתיבה? לא מחשבה? לא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? כה האם האנשים סביבך צחקו עליך? כה הביטו עליך במבטים מוזרים? כה האם אתה פרנואיד? לעיתים האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? כה האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לפעמים האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? תלוי איזה ספר האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? יפים מתי הפעם האחרונה שהקאת? ואיי לא זוכרת.. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? אולי האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? כה האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? לא תמיד או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? כה
האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כה, ולפעמים הוא גם יוצא לפני שהוא תריך לבוא האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לא תמיד האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? כה האם יש לך חיים טובים? כה מה היא התקופה הכי גרועה שלך? :X האם יש לך חדר משלך? כה האם אתה אוהב אותו? כה האם ההורים שלך ישנים ביחד? כה האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? תביו לבד האם השאלות היו קשות? מאוד, שעות של חשיבה עברו עליי האם הקדשת להן מחשבה? בוודאי...|מגלגלת עיניים| האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? כה אילו חיבבת במיוחד? לא זוכרת האם היו שאלות לא מובנות? בחלקן האם עשיתי לך כאב ראש? לא האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא יותר ממקודם ואותי יותר טוב? בהחלט

xxgatxx

New member
אף אחד לא יקרא את שלי, בטוח

שם: גת האם השם זה חלק חשוב באדם? כן משמעותי? כן גיל: 16 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? וטרינרית. מהי תכלית חייך? להנות. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא להתביית על דברים. איך נראית מברשת השיניים שלך? שקופה עם קצת תכלת x__o האם אתה מרוצה ממנה? כן, מה הבעיות איתה? כמה משחה אתה שם עליה? מספיק משחה להקציף את כל הפה עד שאני נחנקת למוות ממשחה. בכמה שמפו אתה משתמש? כף יד שלמה כמעט. אתה משתמש במרכך? יאפ. האם אתה מאמין בהגיינה? יאפ יאפ. אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? לא מעניין. כמה אתה שוקל? הרבה! אני ממש פרה. כמה מתח אתה יכול לעשות? מאיפה לי. האם אתה זקוק לחיבוק? כן. תמיד. האם אתה מאמין בסטייל? הא? האם אתה מאמין בצדק? כן, אבל הוא לא קיים
האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כן. האם אוכל אומר "איכס" עליך? ממ תלוי איזה מן אוכל הוא. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן, שברתי אותו. וזו הסיבה למה הוא כזה מכוער. האם אתה מבין סרטים לעומק? לפעמים האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? פחחחחחחח. האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? לא תמיד. האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? לא. האם נראה לך סביר שתתחתן? אני ממש לא יודעת. אולי. האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא. אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? ממ אם הם אונסים מישהו. שהם אכזריים? כנ"ל. האם אתה סובלני לרוב האנשים? לא. האם אתה סובלני לרוב החיות? כן!! האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא. האם אתה מאמין ב"לשים זין"? יאפ. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? יאפ. ואיך הוא ייראה בעיני החברה? למה שזה יעניין אותו אם הוא שם זין? האם אתה חלק מהחברה? בערך כן. מהחברה שלי. תגדיר חברה: מקום שאתה נמצא עם אנשים ש-טוב- לך איתם. האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? יאפיאפ. איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? אני וסרטים לא הולכים. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? עצם העובדה שצריך ללמוד
האם אתה אינטיליגנט? האהא לא. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אני לא חושבת שאני עד כדי כך טיפשה. ואני לא מתביישת בזה. מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? אני לא חשה. האם יש אנשים שאתה מעריץ? לא. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן יש. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? לא, זה פשוט כיף. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהם נג'סים שחבל על הזמן. מה הכי מבייש אותך? ממ. לא הרבה. אין האמת משהו שמבייש אותי עד כדי כך. חוץ משני דבברים: ה-fetish שלי שאתם ממש לא רוצים לדעת וכשאין לי זמן לעשות שעווה. ומה אתה הכי אוהב? ומה אתם קשורים?
האם אתה אוהב אותם? את מי? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? כן. אם לא, את מי אתה לא אוהב? - האם אתה יודע מה זו "אהבה"? כן! האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא ממש, לא כרגע. אני יותר בקטע של לזיין לזרוק
האם ניאו הוא האחד? מי זה? האם אתה ממוצע? לא. האם אתה האחד? לא. האם יש לך כוחות-על? לא. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לא. קריאה? לא. כתיבה? לא. מחשבה? לא. האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? כן. האם האנשים סביבך צחקו עליך? לא. הביטו עליך במבטים מוזרים? כן. האם אתה פרנואיד? כן!... האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? כן... במובן מסויים. האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא. לא ממש. האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? זה כיף, רק תלויי אם הספר מעניין או לא. כמו סרט. האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? יפים. מתי הפעם האחרונה שהקאת? לפני הרבה הרבה הרבה זמן. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי נראה לי. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? פחחחחח. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? לא. האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? לפעמים. האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? כן
או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? לא הבנתי את השאלה. האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? ממ לא. הכל או מתוכנן או ספונטני. אין אמצע. אין פתאום לתכנן. זה הכי גרוע. האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? כן. האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? אולי, מאיפה לי. האם יש לך חיים טובים? יש. מה היא התקופה הכי גרועה שלך? שנה שעברה תחילת שנה. האם יש לך חדר משלך? יאפ. האם אתה אוהב אותו? יאפ. האם ההורים שלך ישנים ביחד? יאפ. האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? לא היו. האם השאלות היו קשות? כן. סתם, הם היו לשם שינוי משעממות תחת. האם הקדשת להן מחשבה? בטח!! המון האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? ממש אבל ממש לא. אילו חיבבת במיוחד? את זאת של מה השם שלי. זה היחידי שהיה בסדר. האם היו שאלות לא מובנות? כן. האם עשיתי לך כאב ראש? לא. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא? ואותי יותר טוב? מה? מה אתה קשור?

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifלמרות שאנ'לא כותבת פה הרבה.

שאלונים זה מגניב
. שם:
גלוש האם השם זה חלק חשוב באדם?
מממ לא נראלי.. משמעותי?
לא נראלי.. גיל:
16 וחצי וקצת מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?
מממ כלמיני דברים שבטח אני לא אהיה.. מהי תכלית חייך?
או-וואה.. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?
מממ..יש אחד.. אנ'לא יודעת כלכך להגיד אותו במילים.. נגיד ש..לא לסמוך על אנשים מהר.. איך נראית מברשת השיניים שלך?
אדום-לבן האם אתה מרוצה ממנה?
דיי כמה משחה אתה שם עליה?
כמה שצריך בכמה שמפו אתה משתמש?
הרבה אתה משתמש במרכך?
כן האם אתה מאמין בהגיינה?
חחח מה יש להאמין בזה? זה דבר שחייבים. אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?
אתפטר. כמה אתה שוקל?
אני ממש אגיד לכם! כמה מתח אתה יכול לעשות?
אינלי מושג האם אתה זקוק לחיבוק?
תמיד האם אתה מאמין בסטייל?
אע? האם אתה מאמין בצדק?
דיי.. האם אתה אומר "איכס" על אוכל?
כן
האם אוכל אומר "איכס" עליך?
גם האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?
כן..נראלי מפצע או מש'ו.. האם אתה מבין סרטים לעומק?
לפעמים האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?
פחחחחח מ מ ש האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?
לא בהכרח..אבל לפעמים כן האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?
הו, כןן. האם נראה לך סביר שתתחתן?
אולי האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?
לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?
ממ..כלמיני שהם אכזריים?
מממ... שצוחקים על חלשים.. שמרביצים להם האם אתה סובלני לרוב האנשים?
מתשדלת האם אתה סובלני לרוב החיות?
לא אוהבת חיות האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?
מפחדת?? לא.. אולי מוטרדת, לפעמים האם אתה מאמין ב"לשים זין"?
מעריצה אנשים שעושים אתזה האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?
תלוי בבנאדם ואיך הוא ייראה בעיני החברה?
כמו אחד ששם זין? האם אתה חלק מהחברה?
אולי תגדיר חברה:
אינלי מושג האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?
מממ לא'דעת איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?
קומדיות, קומדיות רומנטיות וכאלה
מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?
עצם קיומו. האם אתה אינטיליגנט?
סוג של
האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?
אני לא חושדת שאני טיפשה
מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?
ש..כוסאמאשלהם! חח סתם נו, שמגניב להם
האם יש אנשים שאתה מעריץ?
לא ממש האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?
כן האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?
כן
מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?
שלפעמים הם מתייחסים אליי כמו לילדה קטנה מה הכי מבייש אותך?
הרבה דברים
ומה אתה הכי אוהב?
כלמיני דברים האם אתה אוהב אותם?
אע?! האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?
כן אם לא, את מי אתה לא אוהב?
- האם אתה יודע מה זו "אהבה"?
כן האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?
כן האם ניאו הוא האחד?
מיזה? האם אתה ממוצע?
דיי האם אתה האחד?
של מיש'ו, אולי כן. האם יש לך כוחות-על?
בוודאי..שלא. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?
לא
קריאה?
לא כתיבה?
לא מחשבה?
לא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?
דיי.. האם האנשים סביבך צחקו עליך?
ישמצב הביטו עליך במבטים מוזרים?
כנ"ל האם אתה פרנואיד?
סוג של האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?
כנראה שכן.. האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?
כן האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?
תלוי.. אם זה לביצפר-מטלה.. ואם לא אז לא
האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?
לא'דעת נו מתי הפעם האחרונה שהקאת?
לפני 5 שנים בערך האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?
גם וגם האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?
לא האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?
לא האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?
חחח לא הבנתי כלום האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?
לא'דעת או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?
אעעא?! האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?
לפעמים האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?
לא תמיד..חחח האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?
מממ..יחסית לזמן האחרון-אפשר לומר שכן.. האם יש לך חיים טובים?
"טובים" זו מילה גדולה..
מה היא התקופה הכי גרועה שלך?
מממ...כלמיני האם יש לך חדר משלך?
כן האם אתה אוהב אותו?
דיי האם ההורים שלך ישנים ביחד?
כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?
כנות האם השאלות היו קשות?
חלקן האם הקדשת להן מחשבה?
לחלקן האם היו שאלות

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifהמשך..

האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?
כנות האם השאלות היו קשות?
חלקן האם הקדשת להן מחשבה?
לחלקן האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?
היו אילו חיבבת במיוחד?
לאזוכרת האם היו שאלות לא מובנות?
היו האם עשיתי לך כאב ראש?
בקטנה
האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?
לא כלכך ואותי יותר טוב?
גמלא.

Rose131

New member
ME../images/Emo79.gif

שם: נועה האם השם זה חלק חשוב באדם? נממ.. לאדעת משמעותי? לאדעת גיל:14 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? עורכת דין^^ *כמו אלי מקביל
* מהי תכלית חייך?לאכול מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לשים פלסטר על הפה של אח שלי ולקשור לו את הידיים מאחורי הגב איך נראית מברשת השיניים שלך? אצל אמא אדומה לבנה אצל אבא.. אמ. נראה לי גם.. האם אתה מרוצה ממנה?אע.. כע? כמה משחה אתה שם עליה?הרבה^^ בכמה שמפו אתה משתמש?הרבה^^ אתה משתמש במרכך?יאפ האם אתה מאמין בהגיינה?יאפ אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? נאכל כמה אתה שוקל?אע... נראה לי.. 49-50 כמה מתח אתה יכול לעשות?אממ... רבע עלייה.. האם אתה זקוק לחיבוק?יאפ האם אתה מאמין בסטייל?אע,... כע? האם אתה מאמין בצדק?כע האם אתה אומר "איכס" על אוכל?כע האם אוכל אומר "איכס" עליך?אעע... תשאלו את הפרה שאני אוכלת? האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?כע.. בגלל החום בקיץ האם אתה מבין סרטים לעומק?נמ...תלוי.. האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? i wish האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?יאפ האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?אע..הה? האם נראה לך סביר שתתחתן?נקווה^^ האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?אע.. לא ממש... אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? שהם מחבקים עמודים, וצועקים שאנשים מסכנים זונות, ולדבר לעצמם, שהם אכזריים?להרביץ לחתול רחוב
האם אתה סובלני לרוב האנשים?אה.. האם אתה סובלני לרוב החיות?אה.. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?אה.. האם אתה מאמין ב"לשים זין"?אה? האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?אמממWTF? ואיך הוא ייראה בעיני החברה?כמו זין? האם אתה חלק מהחברה?אממ.. מה? תגדיר חברה:ח-ב-ר-ה.? האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?אע.. כע? איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?סרטי אימה, מתח, קומדיות, אע. הכל? מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? המורים. האם אתה אינטיליגנט?אני. מאוד.
האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?אני. חכמה.
מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?מה הם חשים את עצמם חכמים?! האם יש אנשים שאתה מעריץ?כע האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?ערסים. פרחות. פקאצות. מתנשאים. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?שיפסיקו להציק לי ולחברות שלי מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?שהם זונות ושהם לא שמים עלי מה הכי מבייש אותך? ההורים שלי? ומה אתה הכי אוהב?חברות שלי האם אתה אוהב אותם?כע האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?לא אם לא, את מי אתה לא אוהב?אמא שלי ואבא שלי האם אתה יודע מה זו "אהבה"?i guess האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?יאפ האם ניאו הוא האחד?מי זה ניאו?
האם אתה ממוצע?אע..? האם אתה האחד?של מי?
האם יש לך כוחות-על?בטח! האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?אע..? קריאה?אע..? כתיבה?כע.. מחשבה?אע..? האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?כע האם האנשים סביבך צחקו עליך?אע...כע... הביטו עליך במבטים מוזרים?כע האם אתה פרנואיד?אני לא פראנואידית!!! זה אשמתי שרודפים אחרי... תפוזים?!?!?!:S: האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?אבל אני לא!!! די כבר תפוזים!!! האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?כע האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?אין לי בעיה עם ספרים האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?אע..לאדעת.. מתי הפעם האחרונה שהקאת?אע...אין לי שמץ האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?אממ..לאדעת.. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?יש מצב.. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?נמ... פעם חיברתי בין כל האצבעות שלי עם חוט. זה מתוחכם? האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?אממ... מה? האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?כע או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?אע? יש מצב... האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?כע האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?לא האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?לא האם יש לך חיים טובים?לא מה היא התקופה הכי גרועה שלך?עכשיו^^ האם יש לך חדר משלך?כע האם אתה אוהב אותו?לא האם ההורים שלך ישנים ביחד?לא האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?אע.. רגע..התחכמתי.. אבל בכנות...(?) האם השאלות היו קשות?כע
האם הקדשת להן מחשבה?כע
האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?לא אילו חיבבת במיוחד?אע... i dunno האם היו שאלות לא מובנות?כע האם עשיתי לך כאב ראש?כע האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא ואותי יותר טוב?לא

למעלה