טוב שזה לא יותר ארוך..
השם של המורה הראשונה בגן: מורה? זה לא גננת?
לא זוכרת את הראשונה.. המילים האחרונות שאמרת: טאי נו למה אימא תחזור ב6 וחצי!? השיר האחרון ששרת: חורף 73 הדבר האחרון שצחקת עליו: לא זוכרת משהו היום.. חחח (אהההה צחקתי עכשיו) הפעם האחרונה שבכית: לא ממש בכיתי.. היה לי דמעות בעיניים אתמול.. ששמעתי את השיר חורף 73
איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: חורף 73 חחחח מה צבע הגרביים שלך?: לבן ושחור מה יש לך מתחת למיטה?: הנונצקו שלי עף לשם. חחח באיזה שעה קמת היום בבוקר? עשרים לשמונה איך השיער שלך נראה כרגע?: עם מן סרט כזה... והרגע קמתי אז מוזר.. מה את/ה לובש/ת כרגע?: חזיה ומכנסים. חחח היה לי חם שחזרתי הביתה מה מעצבן אותך כרגע?: מישהי.. איזה ריח יש לך כרגע?: של מסטיק אורביט ופאי למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לחיבוק עם מישהי... למרות שהיא זונה איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: אנג'לינה מטומב ריידר 2 עם אקדחים יורה עלי איזה זמר/להקה אהובה עליך?: דנה ברגר, עברי לידר, שילה פרבר.. הההרבבהה איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: ספר|? מה נסגר? זה האלף השלישי מה זה ספרים!?!? מה את/ה שונא/ת?: שמפרים הבטחות, שמבריזים לי ושמשקרים לי מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?: השם שלי רק בגירסה חמודה..
שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: i love you **** i love you... אבל היא לא קיבלה את המכתב
משו שעושה אותי הכי שמח/ה: לקבל מחמאה ממישהו שאני אוהבת.. סופר אהוב: האינטרנט.. כפרה עליו כותב הכי טוב איפה הייתם רוצים לגור?: תאילנד מישו מפורסם שפגשתם: אממממממ... דנה ברגר כפרה עליה הכי חמודה בעולם
משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: שאמרתי לה שאני אוהבת אותה סקס או אהבה?: אהבה.. סקס אפשר לעשות לבד. חחחח איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: נס ריח אהוב: בשמים של גברים
מה מרגיז אתכם?: לא עניתי על זה כבר? דרך אהובה לבזב את הזמן: לישון, מחשב, קניות התכונה הכי טובה שלכם: eMule כמה סרטיםםם הורדתי החודדששששש
קולנוע ביתי אתם מאוהבים כרגע או לא?: כן.. אהבה ראשונה.. בבן אדם זבל.. מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: כמעט עשיתי בנג'י נחשב? הרגלים רעים?: לאכול ציפורנים... לאוהב את הבלאגן שלי.. אתם בוטחים באנשים בקלות?: לצערי הרב יותר מדי בקלות הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: אוזניות לדיסמן דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: דוש לבד אמבטיה עם מישהי
יש מתנדבות!? נומי?!?!?!? עונה אהובה: אביב..
זה היה קיץ עכשיו חם מדי זה היה חורף אז צריך להתלבש יותר מדי וזה דיי מבאס.. אז באביב גם חמים ונעים וגם קריר ונעים.. זהווווווווווו
העונה הכי טובה בעולם
צבע אהוב?: אדום,שחור,ירוק חלק אהוב ביום: 5-6 בבוקר.. שיש אויר קריר וצח בחוץ ומתחילה זריחה
גגררר טעם אהוב: של השפתיים של אנג'לינה
כסף או זהב?: כסףףףףף
זהב זה מעפן.. יש לי טבעות רק בכסף את/ה עונד/ת שעון?: בטח
כפרה על השעון שלי 520 שקל
מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: זארה, פול אנד בר, לי קופר... כמה גדול הארון שלכם? מאוווווווווווד גדול.. ויש גם ארון אצל אימא אנחנו משתמשות באותם הבגדים.. כן כן יש לי אימא כוסית כפרה עליה האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: כן כמעט.. אתם יכולים לסמוך עליהם?: אני כבר לא סומכת ממש על אף אחד.. הם יכולים לסמוך עליך?: גם לא משהו הספר האחרון שקראת?: שוב הספרים!? הסרט האחרון שראית?: הג'וב האיטלקי.. אחלה סרט
יוווו שרליז טרון כזאת יפההההההה
ואני לא אוהבת בלונדיניותתתת!!!!!! הסרט האחרון בקולנוע שראית?: לקחת חיים
תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: חברים השיר האחרון ששמעת?: עכשיו אני שומעת בון ג'ובי אלואיז הדבר האחרות ששתית?: קולה מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בערב מה הפעם האחרונה שחייכת?: בביצפר מה הפעם האחרונה שצחקת?: בביצפר האיש האחרון שחיבקת?: מורן חברה שלי (לא כזאת) האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: גילבי ידיד שלי
האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: ואאו לא זוכרת.. לא מדברת הרבה בטלפון אהההה נראה לי שעם שמז שהיא התקשרה אלי כי היא חשבה שהיא ראתה אותי ברכבת.. חחחחחח זה היה מצחיק את/ה משען/ת?: לא... כאילו אני נגד זה אבל יום שני עישנתי סיגריה.. אבל זה רק בגלל המצב רוח.. מסומם/ת?: גז צחוק אבל זה טבעי שותה? [כאילו אלכוהול]: לא ממש.. פה ושם בקטנה.. אף פעם לא השתכרתי.. סקס?: עוד לא.. מחפשת
שוב מישהי מתנדבת? יושן/ת עם בובות?: יש לי דובי שאקסית שלי קנתה לי מנגן/ת בכלי כלשו?: במקלדת...
מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: כן קורא/ת עיתון?: יום שישי רק.. וראש 1 חחחחח אבל זה לא נחשב מאמין/ה בניסים?: לא ממש... עד שלא יקרה לי אחד לא מאמינה יותר מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: כרגע חבר.. שיהיה לי רשיון אויב גדול.. אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: יש ויש.. מאמין/ה באסטרולוגיה?: גם כבר לא.. מאמין/ה בכישוף?: יש מצב.. הולך/ת לביתכנסת?: לא חיות מחמד?: חח דגים של אח שלי.. חחחחחחחח מדבר/ת עם זרים?: לפעמים פירסינגים?: פופיק שונא/ת את עצמך?: יש תקופות אוהב/ת את הכתב שלך?: רק שאני כותבת ומשקיעה.. בהכתבות הוא מעפן אני לא מבינה מה אני כותבת אחר כך מאמין/ה במכשפות?: רוצה להיות אחת כזאת מאמין/ה ברוחות?: נגיד... מאמין/ה בפיית השיניים?: בטח.. יש פייה בעולם שלוקחת שיניים עם עששת של ילדים קטנים ובונה מהם בית... ועוד משלמת על זה..
שתקח תכסף ותבנה וילה איפה שהווווו
היא גם ככה טחונה
שר/ה במקלחת?: כן זמן סיום של השאלון: 18:13