בא לי שאלון גם!|גולגלת|

S m e l l y Cat

New member
יעע קוראים לכלבבובע שלך פיבי!../images/Emo108.gif

:]]] לגיטרה שלי קוראים פיבי[:

חיחייי שם יפה../images/Emo13.gif

(שני את זו שאוהבת חברים?
)

S m e l l y Cat

New member
שני? התכוונת לשניה נכון?../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

חחחח בכל מקרה -כןןןןןןןןןןןן-

לונה..

New member
כהכהכהכהכה בא לי ../images/Emo3.gif

זמן התחלה של השאלון: 20:52 השם של המורה הראשונה בגן: מורה או גננת? שיהיה מרים המילים האחרונות שאמרת: "אני במקלחת!!" השיר האחרון ששרת: לא זוכרת חח הדבר האחרון שצחקת עליו: בתדודה שלי אמרה לי משו מצחיק הפעם האחרונה שבכית: לפני המון זמן איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: משו לא מוכר, זה בגלגלצ מה צבע הגרביים שלך?: אני בלי גרביים כרגע חח מה יש לך מתחת למיטה?: הרבה אבק באיזה שעה קמת היום בבוקר? 10 וחצי. והלכתי לישון בתשע ורבע! איך השיער שלך נראה כרגע?: אסוף, לאדעת מה את/ה לובש/ת כרגע?: חולצה לבנה וטרנינג לבן מה מעצבן אותך כרגע?: ממש כלום איזה ריח יש לך כרגע?: של סבון
למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לאף אחד איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: משו של אנג'י חח אין לי כוח לתאר איזה זמר/להקה אהובה עליך?: יש יותר מדי איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: לא קוראת, לצערי. אני באמת צריכה לקחת איזה ספר חדש. מה את/ה שונא/ת?: שמשקרים לי מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?: לא היה לי ניק, וסתם יצא לי לחשוב על ירח ו- moon היה נשמע דבילי מדי, אז אמרתי "טוב, שיהיה לונה" ואז גם הייתי מושפעת מזינזאנה שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: אני אוהבת אותך
משו שעושה אותי הכי שמח/ה: שלווה, אוטומטית אני נהיית שמחה. סופר אהוב: לימור נחמיאס, אמממ.. שרה אנג'ל! איפה הייתם רוצים לגור?: בכל מקום שאני ארגיש בו טוב? מישו מפורסם שפגשתם: פגשתי? באופן אישי? אפחד. אבל סתם כזה - אביב גפן, אורנה בנאי, רומי אבולעפיה, אלי לולאי (הסולן של רוקפור) והיום ראיתי את יוסי אבוקסיס חחח משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: שנרשמתי לתיכון המפגר שלי, אבל זה כבר פאסה... חוצמזה אני לא מתחרטת על כלום. סקס או אהבה?: אני לא יודעת מה לענות על זה. מניחה שאהבה, אבל היות וזה דבר נדיר למצוא... לאדעת איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: מתוק, חזק, עם חלב מוקצף ריח אהוב: ריח של מצעים.. אממ... מניחה שמרכך כביסה? חח מה מרגיז אתכם?: כשמשקרים לי, כשמזלזלים בי, כשמזלזלים בכללי. כל מיני.. דרך אהובה לבזב את הזמן: לשמוע מוזיקה, לישון.. התכונה הכי טובה שלכם: יש לי הרבה תכונות טובות
חח אמרו לי שהרגישות שלי
אתם מאוהבים כרגע או לא?: כה מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: קפצתי מהקומת ביניים למטה סתם בשביל הכיף חחח איזה מגניב זה.. לאדעת, תלוי מזה דברים מטורפים חח הרגלים רעים?: כסיסת ציפורניים חח אתם בוטחים באנשים בקלות?: לפי האינטואיציה, אבל לא כל כך הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: האוסף של מאיר בנאי חח בטח קניתי לעצמי עוד דברים, אני פשוט לא זוכרת דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: הכל, אבל אמבטיה בד"כ הכי מועדף עליי עונה אהובה: חורף צבע אהוב?: כחול חלק אהוב ביום: בוקר, לילה טעם אהוב: מזה טעם אהוב.. כל הטעמים? חחח כסף או זהב?: זהב לבן
את/ה עונד/ת שעון?: כבר לא מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: אני שונאת לקנות בגדים חחח כהכה, זה משעמם אותי כמה גדול הארון שלכם? לאדעת, ארון מפגר האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: כה אתם יכולים לסמוך עליהם?: כה הם יכולים לסמוך עליך?: בהחלט הספר האחרון שקראת?: לא זוכרת הסרט האחרון שראית?: צומת וולקן הסרט האחרון בקולנוע שראית?: טייקינג לייבס תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת?: סוף עונת התפוזים הדבר האחרות ששתית?: מים מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: לפני עשרים דקות מה הפעם האחרונה שחייכת?: עכשיו מה הפעם האחרונה שצחקת?: לפני דקה ככה האיש האחרון שחיבקת?: בתדודה שלי האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: איזה שאלה מעצבנת האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי, בינכה לא תכירו חח את/ה משען/ת?: כה מסומם/ת?: לא שותה? [כאילו אלכוהול]: כה סקס?: כה, משתדלים חח יושן/ת עם בובות?: לא מנגן/ת בכלי כלשו?: לא מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: כה, ופעם היתה לי תשובה שנונה לזה, תשאלו את אורלי, היא תזכור קורא/ת עיתון?: כה, לפעמים מאמין/ה בניסים?: לא מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: הכל אותו קקה. אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: כה, תלוי איזה מאמין/ה באסטרולוגיה?: כה מאמין/ה בכישוף?: לא יודעת, זה מסובך קצת הולך/ת לביתכנסת?: לא חיות מחמד?: כה מדבר/ת עם זרים?: כה פירסינגים?: באוזן, דרגוס שונא/ת את עצמך?: בכלל לא אוהב/ת את הכתב שלך?: כה, מדי פעם מאמין/ה במכשפות?: לא מאמין/ה ברוחות?: כה מאמין/ה בפיית השיניים?: חחחח לא! שר/ה במקלחת?: ברור זמן סיום של השאלון: 21:11 חח הו וול

¥EleVatioN¥

New member
"בגלל זה הם לא פה"../images/Emo129.gif

או משו כזה??????. אה פאק עכשיו אני חייבת למצוא את זההההההה

אני....

זמן התחלה של השאלון: 7:15 *הורדתי את החלק הראשון כי אני לא זוכר את רוב התשובות* איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: Dire Straits - Money For Nothing מה צבע הגרביים שלך?: לבנות אם פסים למעלה... מה יש לך מתחת למיטה?: מפלצות... באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7 בערך. איך השיער שלך נראה כרגע?: ככה ככה, אסוף... מה את/ה לובש/ת כרגע?: בגדי בית מה מעצבן אותך כרגע?: שצריך לקום בבוקר בכלל...אוף. איזה ריח יש לך כרגע?:
ריח נעים :) למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: אף אחד...אני רוצה להיות לבד איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: הסבון של מועדון קרב איזה זמר/להקה אהובה עליך?: כרגע זה מארק קנופלר/דייר סטרייטס איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: כרגע לא קורא מה את/ה שונא/ת?: לקום בבית! (רשמתי פעמיים כי זה באמת מעצבן) מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?: מי שראה מועדון קרב והבין, יבין ת'ניק. שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: תחייה את הרגע. משו שעושה אותי הכי שמח/ה: חופשים...צריך להירגע מתישהו בחיים במטומטמים האלא. סופר אהוב: צ'אק פאלאניק איפה הייתם רוצים לגור?: סיאטל, אמריקה. מישו מפורסם שפגשתם: אבי סטרול מהיהודים. משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: יש משהו, אבל אני מעדיף לשמור לעצמי :) סקס או אהבה?: אהבה, אבל אמיתית, בלי בולשיט. איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: לא שותה קפה :) ריח אהוב: של בושם טוב... מה מרגיז אתכם?: לא עולה לי כרגע... דרך אהובה לבזב את הזמן: לנגן התכונה הכי טובה שלכם: אין לי... אתם מאוהבים כרגע או לא?: זה במחלוקת... מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: כל מיני דברים ספונטניים...כי ספונטניות זה הכי אחלה בעולם! הרגלים רעים?: קומיקסים...למרות שזה טוב, זה מרושש את אמא שלי...מסכנה :) אתם בוטחים באנשים בקלות?: לא...אמ..לא ממש... הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: כרטיס לרוק עצמאות... דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה... עונה אהובה: חורף צבע אהוב?: כחול חלק אהוב ביום: מ4- 6:30 ככה...לפני שכולם קמים... טעם אהוב: פעם היה שוקולד...עכשיו הטעם של נסטי קר... כסף או זהב?: זהב... את/ה עונד/ת שעון?: לא...זה מעצבן אותי... מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: אפילו על תתחילו לדבר איתי על בגדים...זה נושא שכ"כ מעצבן אותי...(עזבו, שיגעונות ממועדון קרב). כמה גדול הארון שלכם? די גדול... האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: בכלל לא אתם יכולים לסמוך עליהם?: בחלק כן... הם יכולים לסמוך עליך?: אני מקווה שכן הספר האחרון שקראת?: לא זוכר... הסרט האחרון שראית?: החוף...סרט ממש יפה (אבל רק החלק הראשון של הסרט) הסרט האחרון בקולנוע שראית?: "לקחת חיים", איתכם חבר'ה! תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: חחח...קומי קומי. השיר האחרון ששמעת?: רנגיידס אוף פאנק של רייג' אגיינסט דה משין. הדבר האחרות ששתית?: נסטי... מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול...אחרי ההופעה. מה הפעם האחרונה שחייכת?: לא בזמן האחרון מה הפעם האחרונה שצחקת?: דווקה לא מזמן האיש האחרון שחיבקת?: ידידה שלי, בוטן... האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: לא זוכר...כניראה גוני... האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: חבר שלי, יאן... את/ה משען/ת?: לא מסומם/ת?: בטח...אני מסטולון...חחח..סתם, לא. שותה? [כאילו אלכוהול]: לא סקס?: Yes Please...חיחי...סתם.... יושן/ת עם בובות?: לא מנגן/ת בכלי כלשו?: גיטרה... מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: בטח, 100 אחוז! קורא/ת עיתון?: לא ממש מאמין/ה בניסים?: אמ...לא ממש. מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: לרוב חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: לא ממש מאמין/ה באסטרולוגיה?: ככה ככה מאמין/ה בכישוף?: ככה ככה הולך/ת לבית כנסת?: לא חיות מחמד?: אין מדבר/ת עם זרים?: בטח... פירסינגים?: אי ן שונא/ת את עצמך?: כן...בערך... אוהב/ת את הכתב שלך?: לא מאמין/ה במכשפות?: ככה ככה מאמין/ה ברוחות?: ככה ככה (כןכן...ככה ככה) מאמין/ה בפיית השיניים?: ככה ככה שר/ה במקלחת?: בטח! אני ממש זמר במקלחת! זמן סיום של השאלון: 7:38

doresh shalom

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

השם של המורה הראשונה בגן:אביבה(?) המילים האחרונות שאמרת:היא משוגעת השיר האחרון ששרת:--- הדבר האחרון שצחקת עליו:בדיחה(?) הפעם האחרונה שבכית:-צונזר- איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:לא שומע עכשיו שום שיר מה צבע הגרביים שלך?:שחור מה יש לך מתחת למיטה?:גופה באיזה שעה קמת היום בבוקר? 6:30
איך השיער שלך נראה כרגע?:כרגיל מה את/ה לובש/ת כרגע?:בגדים מה מעצבן אותך כרגע?:השאלון הזה(?) איזה ריח יש לך כרגע?:ריחני למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?:לא מתגעגע איזה תמונה יש לך במסך כרגע?:של אנג'לינה... איזה זמר/להקה אהובה עליך?:פניק ]לויד ו"מעדניה בסדר"
איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?:חולית מה את/ה שונא/ת?:אנשים טיפשים מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?:סטיקר שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:"להתראות, תומר" משו שעושה אותי הכי שמח/ה:לויודע סופר אהוב:יש הרבה סופרים שאני אוהב... בחירה קשה... איפה הייתם רוצים לגור?:לונדון
מישו מפורסם שפגשתם: משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?:--- סקס או אהבה?:--- איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?:טעים(?)
ריח אהוב:לימון(?) מה מרגיז אתכם?:הרשימה מאוד ארוכה... דרך אהובה לבזבז את הזמן:ויכוחים על כלום ---שאלה שהוספתי(!!!): "דרך שנואה לבזבז את זמנכם: הכנת שיעורי בית--- התכונה הכי טובה שלכם:פעם אמרו לי שאני שנון
אתם מאוהבים כרגע או לא?:לא מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?:שרתי ברחובות באיטליה הרגלים רעים?:אני לא נחמד במיוחד אתם בוטחים באנשים בקלות?:לא הדבר האחרון שקניתם לעצמכם:קפה דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?:כל עוד יש מים זורמים איזו מין שאלה דבילית|מתחמק| עונה אהובה:חורף צבע אהוב?:שחור חלק אהוב ביום:בוקר(?) טעם אהוב:מלוח כסף או זהב?:$ את/ה עונד/ת שעון?:לא(שעון זה רצח) מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?:לא אוהב לקנות בגדים כמה גדול הארון שלכם?ארון הבגדים? די קטן האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?:לא אתם יכולים לסמוך עליהם?: על חלקם הם יכולים לסמוך עליך?:כן... I HOPE SO... הספר האחרון שקראת?:"מיתולוגיה עכשיו" הסרט האחרון שראית?:מטריקס (הראשון!!!!) הסרט האחרון בקולנוע שראית?:לא זוכר תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?:24 השיר האחרון ששמעת?:"ביסקסואלית-מעדניה בסדר" הדבר האחרות ששתית?:מים מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?:לפני חצי שעה... מה הפעם האחרונה שחייכת?היום מה הפעם האחרונה שצחקת?:היום האיש/ה האחרון שחיבקת?: האיש/ה האחרון "שדיברת" איתו און-ליין:חבר שלי מאמריקה האיש/ה האחרון שדיברת איתו בטלפון:מ' את/ה מעשן/ת?:לא מסומם/ת?:לא שותה? [כאילו אלכוהול]:באירועים משפחתיים כוס.. או פחות סקס?:--- ישן/ת עם בובות?:לא מנגן/ת בכלי כלשו?:לא מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?:כן, חיידקים/תאים למינהים קורא/ת עיתון?:שהיה לנו עיתון טוב (הארץ) קראתי, עכשיו דרך האינטרנט מאמין/ה בניסים?:לא מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?:גם וגם אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?:כן מאמין/ה באסטרולוגיה?:לא מאמין/ה בכישוף?:לא הולך/ת לביתכנסת?:לא חיות מחמד?:לא מדבר/ת עם זרים?:אני אומר שלום לאנשים ברחוב לפעמים פירסינגים?:לא שונא/ת את עצמך?:לא אוהב/ת את הכתב שלך?:לא אבל הוא מאוד שימושי (כי הוא לא ברור)... מאמין/ה במכשפות?:לא מאמין/ה ברוחות?:לא מאמין/ה בפיית השיניים?:לא שר/ה במקלחת?:לא מאמין בשלום:כן!

S m e l l y Cat

New member
היית בגן אביבה?../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

[טוב בטח יש מליון כאלה] באיזה עיר/שכונה?.. ולונדון זאת העיר הכי שווה[לא מצאתי מילה פחות שטחית] ביקוםםם!!#!$$#@ אני אטוס לשם מיד אחרי שאני אתגבר על הפחד טיסה שלי[:

doresh shalom

New member
הייתי בגן "אביבה" ברחוב לוי יצחק../images/Emo3.gif

בת"א וכן לונדון זאת עיר נהדרת!!!
(
...בלונדון יש מוזיקה טובה בלונדון האנשים יותר נחמדים...
) בעיקר שיש שם משפחה... ואל תדאגי פחד מטיסה זה ממש לא נורא מקסימום המטוס ייפול

תקווה4

New member
אנייייי../images/Emo8.gif

זמן התחלה של השאלון:14:20 השם של המורה הראשונה בגן: ענתתתתתת המילים האחרונות שאמרת:" אני לא שומעת " השיר האחרון ששרת: באנ מהאהבה
הדבר האחרון שצחקת עליו: חיחי מילדה מצחיקה מהכיתה שלי הפעם האחרונה שבכית:ואיי מאיזה סרט לפני איזה חודש איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?:Cumbia-Kumbia Kings_Shhh!
מה צבע הגרביים שלך?:לבןן מה יש לך מתחת למיטה?: עפרון ניראה לי
באיזה שעה קמת היום בבוקר? 7 ורבעע איך השיער שלך נראה כרגע?: חראאא והכל בגלל הרוח הזאת
מה את/ה לובש/ת כרגע?: גינס וגופיה (
) מה מעצבן אותך כרגע?:כלוםם איזה ריח יש לך כרגע?: של שלי (?@) למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: אל תזכירו ליי איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: אלייי מקבייל!!!!!!! איזה זמר/להקה אהובה עליך?: Jan Wayne איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: לא קוראתת מה את/ה שונא/ת?: אנשים מתלהבייים צבועים ואגואיסטים ועוד הרבה דבריםם מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?: ואי סתם השם שעלה לי לראש שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה:" חח כן הכי כיף" משו שעושה אותי הכי שמח/ה: אנשים שאני אוהבת
סופר אהוב: פאול קואלו איפה הייתם רוצים לגור?:אה קיבוץ או מקסיקו ניראה לי
מישו מפורסם שפגשתם:פקונדו ארנהה משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: לא זוכרת סקס או אהבה?:אהבה
איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: חםם וחזקק אבל לא מר מידיי ריח אהוב: דלקק מה מרגיז אתכם?:חרא של ציפור דרך אהובה לבזב את הזמן: סתם מחשב טלוויזיה טלפון התכונה הכי טובה שלכם: הכי טובה לא יודעת אתם מאוהבים כרגע או לא?:ניראה לי שכן
מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: ואיי לא זוכרת הרגלים רעים? להיות בפורום? סתם , לא להיות מסודרת או משהו כ\ה אתם בוטחים באנשים בקלות?:ממש לא:/ הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: ח טרופית קפואה דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: אמבטיה :) עונה אהובה:קיץץץץץ
צבע אהוב?:סגולל חלק אהוב ביום: לילהה
טעם אהוב: חריףףף
כסף או זהב?:זהב את/ה עונד/ת שעון?:כן מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: מקניונים כמה גדול הארון שלכם? לא גדול האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?:לא אתם יכולים לסמוך עליהם?:לא ניראה לי :/ הם יכולים לסמוך עליך?:לא יודעת הספר האחרון שקראת?: ורוניקה מחליטה למות , ספר מצויין הסרט האחרון שראית?:נערה בהפרעה ליסה שולטטטטטטת הסרט האחרון בקולנוע שראית?:מיסטיק ריבר ניראה לי תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: תשוקות
השיר האחרון ששמעת?:מיליונים הדבר האחרות ששתית?: מים מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בערב מה הפעם האחרונה שחייכת?: לפני שעתייםם מה הפעם האחרונה שצחקת?: לפני שעתיים ו5דקות האיש האחרון שחיבקת?: אבא שלייי האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: ואי לא זוכרת האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון:אמאא את/ה משען/ת?:לא מסומם/ת?:לא שותה? [כאילו אלכוהול]: כשיש סקס?:לא יושן/ת עם בובות?:לא מנגן/ת בכלי כלשו?:
מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?:אולי קורא/ת עיתון?:לא מאמין/ה בניסים?:כן מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: חבר אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?:כןןןן
מאמין/ה באסטרולוגיה?:כן מאמין/ה בכישוף?:אולי הולך/ת לביתכנסת?: לפעמיים בחגים חיות מחמד?:אוגרר מדבר/ת עם זרים?:לא ממש פירסינגים?:לא שונא/ת את עצמך?: מה פתאוםםםםם אוהב/ת את הכתב שלך?: חח לא מאמין/ה במכשפות?:לא מאמין/ה ברוחות?:כן מאמין/ה בפיית השיניים?:חחח לא שר/ה במקלחת?:חח פעם ב כשמשעמם לי זמן סיום של השאלון:15:07 איזה איטית אני

S m e l l y Cat

New member
חחחחחחח ממתי ישלך אוגר?../images/Emo108.gif

למה את לא אוהבת את הכתב שלך??.. הוא כלכך יפה ומסודרר!!

תקווה4

New member
../images/Emo108.gifS m e l l y Cat

אני יגיד לך בבית ספר חחח ולמה לא באת היום?????????????????

S m e l l y Cat

New member
לאאא חח אני מסוקרנת../images/Emo108.gif

תשלחי לי במסררר
וסתם לא הרגשתי טוב ובקושי ישנתי בלילה..

Ma E

New member
טוב שזה לא יותר ארוך..

השם של המורה הראשונה בגן: מורה? זה לא גננת?
לא זוכרת את הראשונה.. המילים האחרונות שאמרת: טאי נו למה אימא תחזור ב6 וחצי!? השיר האחרון ששרת: חורף 73 הדבר האחרון שצחקת עליו: לא זוכרת משהו היום.. חחח (אהההה צחקתי עכשיו) הפעם האחרונה שבכית: לא ממש בכיתי.. היה לי דמעות בעיניים אתמול.. ששמעתי את השיר חורף 73
איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו?: חורף 73 חחחח מה צבע הגרביים שלך?: לבן ושחור מה יש לך מתחת למיטה?: הנונצקו שלי עף לשם. חחח באיזה שעה קמת היום בבוקר? עשרים לשמונה איך השיער שלך נראה כרגע?: עם מן סרט כזה... והרגע קמתי אז מוזר.. מה את/ה לובש/ת כרגע?: חזיה ומכנסים. חחח היה לי חם שחזרתי הביתה מה מעצבן אותך כרגע?: מישהי.. איזה ריח יש לך כרגע?: של מסטיק אורביט ופאי למי/מה את/ה מתגעגע/ת כרגע?: לחיבוק עם מישהי... למרות שהיא זונה איזה תמונה יש לך במסך כרגע?: אנג'לינה מטומב ריידר 2 עם אקדחים יורה עלי איזה זמר/להקה אהובה עליך?: דנה ברגר, עברי לידר, שילה פרבר.. הההרבבהה איזה ספר את/ה קורא/ת עכשיו?: ספר|? מה נסגר? זה האלף השלישי מה זה ספרים!?!? מה את/ה שונא/ת?: שמפרים הבטחות, שמבריזים לי ושמשקרים לי מה הסיפור מאחורי הניקניים שלך?: השם שלי רק בגירסה חמודה..
שורה ממשו שכתבת למישו לאחרונה: i love you **** i love you... אבל היא לא קיבלה את המכתב
משו שעושה אותי הכי שמח/ה: לקבל מחמאה ממישהו שאני אוהבת.. סופר אהוב: האינטרנט.. כפרה עליו כותב הכי טוב איפה הייתם רוצים לגור?: תאילנד מישו מפורסם שפגשתם: אממממממ... דנה ברגר כפרה עליה הכי חמודה בעולם
משו שעשיתם ואתם מתחרטים עליו?: שאמרתי לה שאני אוהבת אותה סקס או אהבה?: אהבה.. סקס אפשר לעשות לבד. חחחח איך אתם אוהבים את הקפה שלכם?: נס ריח אהוב: בשמים של גברים
מה מרגיז אתכם?: לא עניתי על זה כבר? דרך אהובה לבזב את הזמן: לישון, מחשב, קניות התכונה הכי טובה שלכם: eMule כמה סרטיםםם הורדתי החודדששששש
קולנוע ביתי אתם מאוהבים כרגע או לא?: כן.. אהבה ראשונה.. בבן אדם זבל.. מה הדבר הכי מטורף שאיי פעם עשיתם?: כמעט עשיתי בנג'י נחשב? הרגלים רעים?: לאכול ציפורנים... לאוהב את הבלאגן שלי.. אתם בוטחים באנשים בקלות?: לצערי הרב יותר מדי בקלות הדבר האחרון שקניתם לעצמכם: אוזניות לדיסמן דוש/טוש וואטאבר או אמבטיה?: דוש לבד אמבטיה עם מישהי
יש מתנדבות!? נומי?!?!?!? עונה אהובה: אביב..
זה היה קיץ עכשיו חם מדי זה היה חורף אז צריך להתלבש יותר מדי וזה דיי מבאס.. אז באביב גם חמים ונעים וגם קריר ונעים.. זהווווווווווו
העונה הכי טובה בעולם
צבע אהוב?: אדום,שחור,ירוק חלק אהוב ביום: 5-6 בבוקר.. שיש אויר קריר וצח בחוץ ומתחילה זריחה
גגררר טעם אהוב: של השפתיים של אנג'לינה
כסף או זהב?: כסףףףףף
זהב זה מעפן.. יש לי טבעות רק בכסף את/ה עונד/ת שעון?: בטח
כפרה על השעון שלי 520 שקל
מאיפה אתם אוהבים לקנות בגדים?: זארה, פול אנד בר, לי קופר... כמה גדול הארון שלכם? מאוווווווווווד גדול.. ויש גם ארון אצל אימא אנחנו משתמשות באותם הבגדים.. כן כן יש לי אימא כוסית כפרה עליה האם החברים שלכם יודעים הכל עליכם?: כן כמעט.. אתם יכולים לסמוך עליהם?: אני כבר לא סומכת ממש על אף אחד.. הם יכולים לסמוך עליך?: גם לא משהו הספר האחרון שקראת?: שוב הספרים!? הסרט האחרון שראית?: הג'וב האיטלקי.. אחלה סרט
יוווו שרליז טרון כזאת יפההההההה
ואני לא אוהבת בלונדיניותתתת!!!!!! הסרט האחרון בקולנוע שראית?: לקחת חיים
תוכנית טלויזיה אחרונה שראית?: חברים השיר האחרון ששמעת?: עכשיו אני שומעת בון ג'ובי אלואיז הדבר האחרות ששתית?: קולה מתי הפעם האחרונה שהתקלחת?: אתמול בערב מה הפעם האחרונה שחייכת?: בביצפר מה הפעם האחרונה שצחקת?: בביצפר האיש האחרון שחיבקת?: מורן חברה שלי (לא כזאת) האיש האחרון שדיברת איתו און-ליין: גילבי ידיד שלי
האיש האחרון שדיברת איתו בטלפון: ואאו לא זוכרת.. לא מדברת הרבה בטלפון אהההה נראה לי שעם שמז שהיא התקשרה אלי כי היא חשבה שהיא ראתה אותי ברכבת.. חחחחחח זה היה מצחיק את/ה משען/ת?: לא... כאילו אני נגד זה אבל יום שני עישנתי סיגריה.. אבל זה רק בגלל המצב רוח.. מסומם/ת?: גז צחוק אבל זה טבעי שותה? [כאילו אלכוהול]: לא ממש.. פה ושם בקטנה.. אף פעם לא השתכרתי.. סקס?: עוד לא.. מחפשת
שוב מישהי מתנדבת? יושן/ת עם בובות?: יש לי דובי שאקסית שלי קנתה לי מנגן/ת בכלי כלשו?: במקלדת...
מאמין/ה שיש חיים בכוכבים אחרים?: כן קורא/ת עיתון?: יום שישי רק.. וראש 1 חחחחח אבל זה לא נחשב מאמין/ה בניסים?: לא ממש... עד שלא יקרה לי אחד לא מאמינה יותר מחשיב את המשטרה חבר או אוייב?: כרגע חבר.. שיהיה לי רשיון אויב גדול.. אוהב/ת את הטעם של אלכוהול?: יש ויש.. מאמין/ה באסטרולוגיה?: גם כבר לא.. מאמין/ה בכישוף?: יש מצב.. הולך/ת לביתכנסת?: לא חיות מחמד?: חח דגים של אח שלי.. חחחחחחחח מדבר/ת עם זרים?: לפעמים פירסינגים?: פופיק שונא/ת את עצמך?: יש תקופות אוהב/ת את הכתב שלך?: רק שאני כותבת ומשקיעה.. בהכתבות הוא מעפן אני לא מבינה מה אני כותבת אחר כך מאמין/ה במכשפות?: רוצה להיות אחת כזאת מאמין/ה ברוחות?: נגיד... מאמין/ה בפיית השיניים?: בטח.. יש פייה בעולם שלוקחת שיניים עם עששת של ילדים קטנים ובונה מהם בית... ועוד משלמת על זה..
שתקח תכסף ותבנה וילה איפה שהווווו
היא גם ככה טחונה
שר/ה במקלחת?: כן זמן סיום של השאלון: 18:13

למעלה