בא לי שאלוןןןןןן

count on me

New member
בא לי שאלוןןןןןן

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? 2) ראה אותך בוכה? 3) הלכת איתו לקניות? 4) הלכת איתו לארוחת ערב? 5) דיברת איתו בטלפון? 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? 7) שבר את הלב שלך? 8) גרם לך לצחוק? האם את מעדיפה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? 10) להיות רצינית או מצחיקה? 11) למות בשריפה או לטבוע? 12) פרחים או ממתקים? 13) אפור או שחור? 14) צבעוני או שחור לבן? 15) תשוקה או אהבה? 16) שקיעות או זריחות? 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? 18) ירח או שמש? 19) שמש או גשם? 20) וניל או שוקולד? 21) בנים או בנות? 22) וודקה או בירה? האם את... 23) פשוטה או מתוסבכת? 24) קשה לפיענוח? 25) אוהבת מישהו? דברים מוזרים: 26) דברים שאת עושה כשאת עצבנית: 27) האם את יכולה להפוך את הלשון? 28) האם את יכולה להרים גבה אחת? 29) את יכולה לפזול? 30) זרקת פעם משהו על מישהו? 31) כמה כסף את לוקחת איתך בממוצע? 32) איזה תכשיטים את עונדת? בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר? 34) קנית משהו? 35) שרת? 36) נישקו אותך? 37) חיבקו אותך? 38) הרגשת מטומטמת? 39) התגעגעת למישהו? 40) השתכרת / היית ב"high"? 41) רקדת כמו משוגעת? 42) הסתפרת? 43) בכית? 44) שיקרת? 45) ברחת מהבית? חיות מחמד: מאכל אהוב: צבע עניים: צבע שער: האם את רגישה לדיגדוגים? יש לך גשר? משקפיים? ממה את הכי פוחדת? צבעת פעם את השער? גיל שהיית רוצה להיות בו? פירסינג? קעקוע? שיקרת פעם? התאהבת בידיד? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? עישנת סיגריות? נרגילה? אלכוהול? השתכרת? התאפרת? רצית להיות משהו שאת לא? נכשלת בתעודה? רכבת על אופניים? היית כל הלילה במחשב? קמת באמצע הלילה ככה סתם? התעקשת על משהו מטופש? צרחת מפחד? ראית את מגדל אייפל? הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? הלכת לאיבוד? שיר שגורם לך לבכות: שיר שאת מזדהת איתו? משהו שעושה לך טוב: ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו? רבת עם חברה? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? דיברת עם מישהו שאת אוהבת? התגעגעת למישהו? מישהו העציב אותך? אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? עכשיו: מה את לובשת? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? את אוהבת מישהו? איפה היית רוצה להיות עכשיו? איזה ספר את קוראת? תארי את הרגע ב5 מילים? את: מעשנת סגריות? נרגילה? מה היית משנה בעצמך? את אוהבת את איך שאת נראת? מאחרת הרבה? מנגנת: אוהבת את המשפחה שלך? בן דוד אהוב? בת דודה אהובה? אח אהוב: קיץ או חורף? חתול או כלב? מבריזה הרבה מבצפר? מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? נוהגת? אוהבת את הקול שלך? הבית האחרון שהיית בו? סרט אהוב? סרט מצויר שגדלת עליו? עיר אהובה בארץ? ולא בארץ? סדרת טלווזיה אהובה: טלוויזיה או מחשב: צמיד או שרשרת: וורוד או שחור: עט או עיפרון: לב או כוכב: טלפון או פאלפון: לנגן או לשיר: קולנוע או דיווידי: הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי שיר אחרון ששמעת? דבר אחרון שאכלת? SMS אחרון שקיבלת: לא זוכרת SMS אחרון ששלחת: שיר אחרון שנתקע לך בראש:

count on me

New member
עונה

אדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? כלבה שלי 2) ראה אותך בוכה? שני 3) הלכת איתו לקניות? 4) הלכת איתו לארוחת ערב? משפוחה 5) דיברת איתו בטלפון? אמממ ליעד 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? -מישהו - 7) שבר את הלב שלך? 8) גרם לך לצחוק? שקד האם את מעדיפה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? אף 10) להיות רצינית או מצחיקה? גם וגם 11) למות בשריפה או לטבוע? לחיות =] 12) פרחים או ממתקים? אממ שוקולד 13) אפור או שחור? 14) צבעוני או שחור לבן? צבעוני 15) תשוקה או אהבה? אהבה ואז תשוקה 16) שקיעות או זריחות? שקיעה 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר?להישאר ערה עד מאוחר ולקום מאוחר בבוקר 18) ירח או שמש? 19) שמש או גשם? גשם 20) וניל או שוקולד? שוקולד...בגלידה וניל 21) בנים או בנות? האחד שלי =] 22) וודקה או בירה? בירה האם את... 23) פשוטה או מתוסבכת? באמצע 24) קשה לפיענוח? כן מאוד... 25) אוהבת מישהו? יאפ דברים מוזרים: 26) דברים שאת עושה כשאת עצבנית: צועקת..שרה ומתפרעת 27) האם את יכולה להפוך את הלשון? לא ב180... 28) האם את יכולה להרים גבה אחת? אממ בערך.. 29) את יכולה לפזול? אולי... 30) זרקת פעם משהו על מישהו? יאפ 31) כמה כסף את לוקחת איתך בממוצע? לאיפה? 32) איזה תכשיטים את עונדת? שרשרת בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר? בחודש האחרון לא... 34) קנית משהו? אממ מגפיים =] 35) שרת? ברור... 36) נישקו אותך? החודש רק בלחי =] חעחע 37) חיבקו אותך? ברור... 38) הרגשת מטומטמת? כן 39) התגעגעת למישהו? כן 40) השתכרת / היית ב"high"? לא משתיה...משוקולד ומהיותי אני 41) רקדת כמו משוגעת? יאפפ 42) הסתפרת? לא החודש 43) בכית? כן 44) שיקרת? כן 45) ברחת מהבית? לא חיות מחמד: כלב מאכל אהוב: צבע עניים: חום צבע שער: חום כהה האם את רגישה לדיגדוגים? יאפפ יש לך גשר? לא ולא היה ולא יהיה משקפיים?לאא ממה את הכי פוחדת? לא למצות את עצמי צבעת פעם את השער? רק קצת גוונים גיל שהיית רוצה להיות בו? נוכחי פירסינג? אין קעקוע? אין שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא בידיד קרוב קרוב.... הרבצת למישהו? יאפ הסרט הכי דפוק שראית? נשארת ערה כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? כןן עישנת סיגריות? לא נרגילה? לא אלכוהול? לא השתכרת? לא משתייה התאפרת? כן רצית להיות משהו שאת לא? אולי נכשלת בתעודה? כן רכבת על אופניים? ברור היית כל הלילה במחשב? כן קמת באמצע הלילה ככה סתם? אולי התעקשת על משהו מטופש? אממ כן צרחת מפחד? אממ כן...חח ראית את מגדל אייפל? תמונות הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? ברור הלכת לאיבוד? בגן חיות...חחחחח שהיתי בת 3 שיר שגורם לך לבכות: i dont want to miss a thing - לפחות פעם...ויש עוד כמה שירים שיר שאת מזדהת איתו? הרבהההה משהו שעושה לך טוב: ללכת לים עם ___ ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו?הרבה רבת עם חברה?לא צחקת? ברור גרמת למישהו לצחוק? חח כן... דיברת עם מישהו שאת אוהבת?איך לא...? התגעגעת למישהו?אממ קצת מישהו העציב אותך? יכול להיות אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?יאפ עכשיו: מה את לובשת? מכנס חום וגופיה קר לך או חם לך? נעים לי מילה שעולה לך בראש? שלום עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? הרבה אנשים.. את אוהבת מישהו? כן איפה היית רוצה להיות עכשיו? בים איזה ספר את קוראת? לא קראתי לאחרונה תארי את הרגע ב5 מילים? עייפה, מחורפנת, הרבה דברים לעשות את: מעשנת סגריות? לא נרגילה?לא מה היית משנה בעצמך? אממ רגישות את אוהבת את איך שאת נראת? בערך... מאחרת הרבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מנגנת: לא אוהבת את המשפחה שלך? לפעמים בן דוד אהוב? בת דודה אהובה? אח אהוב: קיץ או חורף? חורף חתול או כלב? כלב מבריזה הרבה מבצפר?לאא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?לא שונאת אנשים..בעצם המורה שלי... נוהגת? הלוואי אוהבת את הקול שלך?חחח לא הבית האחרון שהיית בו? אצל שקדו'ששששש סרט אהוב? סרט מצויר שגדלת עליו? עיר אהובה בארץ? ולא בארץ? אפלדור...הולנד טלוויזיה או מחשב: מחשב צמיד או שרשרת: שרשרת וורוד או שחור: וורוש עט או עיפרון: עט לב או כוכב: לב טלפון או פאלפון: פלא לנגן או לשיר: לשיר קולנוע או דיווידי: תלוי הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת?אבא צועק עלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ליעד שיר אחרון ששמעת? דבר אחרון שאכלת? ארוחת ערב טעימה SMS אחרון שקיבלת: אחרון? SMS אחרון ששלחת:לא זוכרת שיר אחרון שנתקע לך בראש: אשם

עונה...בכניעה

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? אני 2) ראה אותך בוכה? 3) הלכת איתו לקניות? ידיד 4) הלכת איתו לארוחת ערב? משפחה.. 5) דיברת איתו בטלפון? אמא 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? 7) שבר את הלב שלך? 8) גרם לך לצחוק? לא זוכרת האם את מעדיפה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? לא זה ולא זה 10) להיות רצינית או מצחיקה? תלוי 11) למות בשריפה או לטבוע? לא זה ולא זה 12) פרחים או ממתקים? פרחים 13) אפור או שחור? שחור 14) צבעוני או שחור לבן? צבעוני 15) תשוקה או אהבה? אהבה 16) שקיעות או זריחות? שקיעה 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? להישאר ערה ואז לקום מאוחר 18) ירח או שמש? ירח 19) שמש או גשם? גשם 20) וניל או שוקולד? וניל 21) בנים או בנות? בנים 22) וודקה או בירה? בירה האם את... 23) פשוטה או מתוסבכת? פעם ככה ופעם ככה 24) קשה לפיענוח? לא..חח 25) אוהבת מישהו? בערך.. דברים מוזרים: 26) דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מוציאה על כולם 27) האם את יכולה להפוך את הלשון? לקפל לבפנים 28) האם את יכולה להרים גבה אחת? לא ממש 29) את יכולה לפזול? לא 30) זרקת פעם משהו על מישהו? כן 31) כמה כסף את לוקחת איתך בממוצע? בערך..20.. 32) איזה תכשיטים את עונדת? שרשרת בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר? לא 34) קנית משהו? כן 35) שרת? לעצמי 36) נישקו אותך? בלחי 37) חיבקו אותך? חח..כול יום 38) הרגשת מטומטמת? כן.. 39) התגעגעת למישהו? כן 40) השתכרת / היית ב"high"? רק שיגעון טבעי 41) רקדת כמו משוגעת? לא כמו משוגעת 42) הסתפרת? לא 43) בכית? לא זוכרת 44) שיקרת? כן 45) ברחת מהבית? לא חיות מחמד: - מאכל אהוב: הרבה צבע עניים: חום - שאלה לא קשורה צבע שער: חום האם את רגישה לדיגדוגים? כן..ואוהבת יש לך גשר? לא משקפיים? כן..משקפופרית גאה! ממה את הכי פוחדת? מזיקנה צבעת פעם את השער? קצת גוונים גיל שהיית רוצה להיות בו? יסודי...גיל התמימות פירסינג? לא קעקוע? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן עישנת סיגריות? חס וחסה! נרגילה? לא אלכוהול? לא..טיפה השתכרת? לא התאפרת? כן..חח רצית להיות משהו שאת לא? כן נכשלת בתעודה? לא נראה לי רכבת על אופניים? חח..כמעט כול יום היית כל הלילה במחשב? לא כול הלילה..רובו קמת באמצע הלילה ככה סתם? אבל חצי ישנה התעקשת על משהו מטופש? כן צרחת מפחד? כן ראית את מגדל אייפל? תמונות הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כן הלכת לאיבוד? כן שיר שגורם לך לבכות: אין ממש שיר שאת מזדהת איתו? הלילה יעבור-יפתי משהו שעושה לך טוב: להכיר אנשים חדשים או לדבר עם כאלו שמזמן לא דיברתי ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חושבת חיבקת מישהו? כן רבת עם חברה? לא רציני צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? חושבת.. התגעגעת למישהו? כן מישהו העציב אותך? לא חושבת אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? לא עכשיו: מה את לובשת? ג'ינס וסוודר כזה עם ג'קט קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? בנות עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? מישהו.. את אוהבת מישהו? שאלו כבר איפה היית רוצה להיות עכשיו? אחרי הבגרות איזה ספר את קוראת? נעמי רגן-בידך אפקיד רוחי תארי את הרגע ב5 מילים? נגמר, עייפות, מיטה, עבר מהר את: מעשנת סגריות? שאלו נרגילה? " מה היית משנה בעצמך? את אוהבת את איך שאת נראת? בכללי כן מאחרת הרבה? לא מנגנת: לא אוהבת את המשפחה שלך? כן בן דוד אהוב? בת דודה אהובה? אח אהוב: קיץ או חורף? קיץ חתול או כלב? מבריזה הרבה מבצפר? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא דיבור רציני נוהגת? עוד מעט אוהבת את הקול שלך? לא הבית האחרון שהיית בו? ידיד שלי סרט אהוב? שכחתי ת'שם-דווקא ממיכא"ל אני מכירה סרט מצויר שגדלת עליו? הרבה עיר אהובה בארץ? ולא בארץ? סדרת טלווזיה אהובה: טלוויזיה או מחשב: החלטה קשה צמיד או שרשרת: שרשרת וורוד או שחור: וורוד עט או עיפרון: עיפרון בהחלט. לב או כוכב: כוכב טלפון או פאלפון: טלפון לנגן או לשיר: תלוי קולנוע או דיווידי:קולנוע הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? ידיד שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת דבר אחרון שאכלת? עוגה SMS אחרון שקיבלת: לא זוכרת SMS אחרון ששלחת: היום אצל צוויליק, ב9 ורבע. שיר אחרון שנתקע לך בראש: מתחלף הרבה

facundo te amo

New member
אנייייייייייי

1) ישן במיטה שלך? אני 2) ראה אותך בוכה? כל אוטובוס מס 1' 3) הלכת איתו לקניות? אמא ואבא 4) הלכת איתו לארוחת ערב? חברות במסיבת יום הולדת 5) דיברת איתו בטלפון? חברה 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? רפאל 7) שבר את הלב שלך? רפאל 8) גרם לך לצחוק? צוות 5 האם את מעדיפה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? אף למרות שלשון מגהיב זה כואב יותר. 10) להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה 11) למות בשריפה או לטבוע? לא חושבת על זה בכללל 12) פרחים או ממתקים? ממתקים 13) אפור או שחור? שחור 14) צבעוני או שחור לבן? צבועני 15) תשוקה או אהבה? אהבה 16) שקיעות או זריחות? שקיעה 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? שניהם. 18) ירח או שמש? ירח 19) שמש או גשם? גשם 20) וניל או שוקולד? שוקולד 21) בנים או בנות? בנים 22) וודקה או בירה? וודקה האם את... 23) פשוטה או מתוסבכת? פשוטה 24) קשה לפיענוח? לא 25) אוהבת מישהו? לא דברים מוזרים: 26) דברים שאת עושה כשאת עצבנית: משתגעת? 27) האם את יכולה להפוך את הלשון? כה 28) האם את יכולה להרים גבה אחת? לא 29) את יכולה לפזול? כה 30) זרקת פעם משהו על מישהו? כה 31) כמה כסף את לוקחת איתך בממוצע? 200 32) איזה תכשיטים את עונדת? טבעת בכל יד, שעון, שרשרת, עגילים בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר? לא 34) קנית משהו? כה 35) שרת? כה 36) נישקו אותך? כה 37) חיבקו אותך? כה 38) הרגשת מטומטמת? כה 39) התגעגעת למישהו? כה 40) השתכרת / היית ב"high"? לא 41) רקדת כמו משוגעת? לא 42) הסתפרת? לא 43) בכית? כה 44) שיקרת? כה 45) ברחת מהבית? לא חיות מחמד: אין מאכל אהוב: שניצל וצ'יפס צבע עניים: חום צבע שער: בלונידני האם את רגישה לדיגדוגים? כה יש לך גשר? לא משקפיים?לא ממה את הכי פוחדת? פחד די מטומטם, עדיף לא לדבר. רק אנישם אחדים יודעים אותו צבעת פעם את השער? כה גיל שהיית רוצה להיות בו? 19 פירסינג? לא קעקוע? הלוואי שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית?היו הרבה נשארת ערה כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? לא עישנת סיגריות? כה נרגילה? כה אלכוהול? כה השתכרת? כה התאפרת?כה רצית להיות משהו שאת לא? כה נכשלת בתעודה? כה רכבת על אופניים? כה היית כל הלילה במחשב?כה קמת באמצע הלילה ככה סתם? כה התעקשת על משהו מטופש? כה צרחת מפחד? כה ראית את מגדל אייפל? כה הסתובבת עם פיג'מה במשך היום?כה הלכת לאיבוד? כה שיר שגורם לך לבכות: "אמור דה סאל" שיר שאת מזדהת איתו? "מליון טועים" / אביב גפן משהו שעושה לך טוב: ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו? כה רבת עם חברה? לא צחקת? כה גרמת למישהו לצחוק? כה דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כה התגעגעת למישהו? כה מישהו העציב אותך? לא אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? לא עכשיו: מה את לובשת? פיג'מה של בגס באני קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? חלום עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? סבתא שלי את אוהבת מישהו? לא איפה היית רוצה להיות עכשיו? בגדנע איזה ספר את קוראת? "במרחק נגיעה" תארי את הרגע ב5 מילים? משעמם, משעמם, משעמם, משעמם, משעמם. את: מעשנת סגריות? לא נרגילה? עישנתי, אני בגמילה - ההורים חופרים מה היית משנה בעצמך? אף את אוהבת את איך שאת נראת? כה מאחרת הרבה? בכלל לא מנגנת: בעבר אוהבת את המשפחה שלך? מאוד בן דוד אהוב? אייל בת דודה אהובה? נועה אח אהוב: יש לי רק אחד... קיץ או חורף? חורף חתול או כלב? כלב מבריזה הרבה מבצפר? לפעמים מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא נוהגת? עוד לא אוהבת את הקול שלך? לא הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי D: / אוהל בגדנע סרט אהוב? "גריז" סרט מצויר שגדלת עליו? "מלך האריות" "אלדאדין" "היפיפיה והיחפן" עיר אהובה בארץ? אילת ולא בארץ? ניו יורק סדרת טלווזיה אהובה: מממ "פדרה קורחה" = "לב אמיץ" [נגמר מזמן] טלוויזיה או מחשב: מחשב צמיד או שרשרת: שרשרת וורוד או שחור: ורוד עט או עיפרון: עט לב או כוכב: לב טלפון או פאלפון: טלפון לנגן או לשיר: לשיר [שניהם אני עושה באופן נוראי] קולנוע או דיווידי:קולנוע הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? הטלויזיה פה ברקע האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי שיר אחרון ששמעת? הפתיחה של השיר שלנו דבר אחרון שאכלת? לחמניה עם גבינה SMS אחרון שקיבלת: בודקת..."אני עוד דקה יוצאת" - חברה שלחה לי. SMS אחרון ששלחת:"3" הצבעתי לאהוד שגב מהיורש. שיר אחרון שנתקע לך בראש:"אם אלו החיים"

toty17

New member
למה לא!? בכייףףףף

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? אחי הקטן 2) ראה אותך בוכה? אמא שלי 3) הלכת איתו לקניות? אחותי 4) הלכת איתו לארוחת ערב? דייט זה נחשב?! 5) דיברת איתו בטלפון? אמא שלי 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? אני תמיד מתכוונת 7) שבר את הלב שלך? חחח וווואיי זה היה מזמן..כיתה ז' 8) גרם לך לצחוק?אחי ..על הבוקר. האם את מעדיפה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? באף מקום..אין לי אפילו חורים באוזניים. יש לי מספיק חורים טבעיים בגוף. 10) להיות רצינית או מצחיקה?מצחיקה 11) למות בשריפה או לטבוע? חחחחח אמאל'הה 12) פרחים או ממתקים?פרחייייייים 13) אפור או שחור?אפור 14) צבעוני או שחור לבן?שחור לבן 15) תשוקה או אהבה? תשוקה 16) שקיעות או זריחות? שקיעה 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר?זה בא ביחד לא!? 18) ירח או שמש? ירח 19) שמש או גשם? גששששם 20) וניל או שוקולד? וניל 21) בנים או בנות? בנייייים כמובן 22) וודקה או בירה? בירה האם את... 23) פשוטה או מתוסבכת? מתוסבכת 24) קשה לפיענוח? אפשר להגיד 25) אוהבת מישהו? לא דברים מוזרים: 26) דברים שאת עושה כשאת עצבנית: מתחילה לנשום כמו שעושים ביוגה חחחח 27) האם את יכולה להפוך את הלשון? לא 28) האם את יכולה להרים גבה אחת? לא 29) את יכולה לפזול? חחחח לא 30) זרקת פעם משהו על מישהו?כן 31) כמה כסף את לוקחת איתך בממוצע? תלוי לאן אני הולכת 32) איזה תכשיטים את עונדת? יפים בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר? זה לא החזיק יותר משבוע 34) קנית משהו? כן 35) שרת? בטח 36) נישקו אותך? כן 37) חיבקו אותך? כן 38) הרגשת מטומטמת? כן 39) התגעגעת למישהו?כן 40) השתכרת / היית ב"high"? לא 41) רקדת כמו משוגעת? כן 42) הסתפרת?לא 43) בכית? כן 44) שיקרת? כן 45) ברחת מהבית?חחחח לא חיות מחמד: בעע.שונאת חיות.. מאכל אהוב: הכללל צבע עניים: חומות צבע שער: חום כהה האם את רגישה לדיגדוגים?מי לא?! יש לך גשר? לא משקפיים?כן ממה את הכי פוחדת? מהזיקנה צבעת פעם את השער? לאא חסו חלילההה גיל שהיית רוצה להיות בו? איפה שאני עכשיו פירסינג? לאא קעקוע? לא שיקרת פעם? ככככן התאהבת בידיד? היה משהו כזה הרבצת למישהו?כן הסרט הכי דפוק שראית? ווואיי יש מלאאא . האחרון היה חמות בהפרעה. זה אפילו לא היה מצחיק!! נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור נחשב?! עישנת סיגריות? כן נרגילה? לא אלכוהול? כככן השתכרת? לא..שותים במידה התאפרת?חחח כן רצית להיות משהו שאת לא? לא נכשלת בתעודה? כן רכבת על אופניים? ווואיי ממזמן היית כל הלילה במחשב? לא יש גבול קמת באמצע הלילה ככה סתם? כן התעקשת על משהו מטופש? כן..הרבה פעמים צרחת מפחד? כן ראית את מגדל אייפל? עליתי עליו. ברגל!!! הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כן הלכת לאיבוד? לא שיר שגורם לך לבכות: דיי נוו יש מלא שיר שאת מזדהת איתו? יש מלאאא משהו שעושה לך טוב: לקום בבוקר ולגלות שיש לי עוד שעה לישון ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו?כן רבת עם חברה?לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו?כן מישהו העציב אותך? כן אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? כן עכשיו: מה את לובשת? טרניג שחור וחולצה אפורה קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש?מכונת כביסה עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת את אוהבת מישהו? דיי זאת כבר הפעם השנייה ששאלו את זהההההה איפה היית רוצה להיות עכשיו? כאן איפה שאני איזה ספר את קוראת? גירמוס הקדוש של גילי מוסינזון..אני בשלבי סיום תארי את הרגע ב5 מילים? משעמם משעמם משעמם משעמם לי את: מעשנת סגריות? לא נרגילה?לא מה היית משנה בעצמך? כלום. אני אוהבת את עצמי איך שאני את אוהבת את איך שאת נראת? כן מאחרת הרבה?לפעמיים מנגנת: הלוואי אוהבת את המשפחה שלך? בטחחח בן דוד אהוב? גלעדדדדדד שללליייי בת דודה אהובה? אני אוהבת את כולן אח אהוב: את שניהם קיץ או חורף? חורף חתול או כלב? בעעעעעע מבריזה הרבה מבצפר?משיעורים מסויימים מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?אני לא שונאת אף אחד נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך?חחח כן הבית האחרון שהיית בו? אצל סבתא שלי סרט אהוב? יש מלא..לצורך העיניין "ללכת שבי אחריו" סרט מצויר שגדלת עליו? מומינים ובולי איש השלג עיר אהובה בארץ? טבריה ולא בארץ? לונדון סדרת טלווזיה אהובה: טלוויזיה או מחשב: טלויזיה צמיד או שרשרת: שרשרת וורוד או שחור: שחור עט או עיפרון: עט לב או כוכב: כוכב טלפון או פאלפון: פלאפון לנגן או לשיר: לשיר קולנוע או דיווידי:קולנוע הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת?של זאתי מהטלוויזיה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שיר אחרון ששמעת?גסטין טימברלייקmy love דבר אחרון שאכלת? לחם עם גבינה SMS אחרון שקיבלת: מאדם שאני בקשר איתו SMS אחרון ששלחת:לאדם שאני בקשר איתו...הגיוני לא?! שיר אחרון שנתקע לך בראש: all out of love של air supply ווואייי זה היה ארוךךך ומתישש. המשך יום מקסים

עכשיו גם לי בא ../images/Emo13.gif

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? אני 2) ראה אותך בוכה? אממ לא זוכרת... 3) הלכת איתו לקניות? אמא שלי 4) הלכת איתו לארוחת ערב? ממש לא זוכרת... 5) דיברת איתו בטלפון? סבתא שלי 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? אני אפילו לא זוכרת מתי אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו... 7) שבר את הלב שלך? אפחד 8) גרם לך לצחוק? אחותי הקטנה האם את מעדיפה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? באף 10) להיות רצינית או מצחיקה? רצינית 11) למות בשריפה או לטבוע? אימא'לה!!!!!!!!!!! 12) פרחים או ממתקים? פרחים 13) אפור או שחור?אפור 14) צבעוני או שחור לבן? ציבעוני 15) תשוקה או אהבה? תשוקה 16) שקיעות או זריחות? שקיעות 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? ערה עד מאוחר 18) ירח או שמש? ירח 19) שמש או גשם? גשם 20) וניל או שוקולד? שוקולד 21) בנים או בנות? בנים 22) וודקה או בירה? בירה האם את... 23) פשוטה או מתוסבכת? פשוטה 24) קשה לפיענוח? אולי...אף פעם לא ניסיתי לפענח את עצמי 25) אוהבת מישהו? יכול להיות... דברים מוזרים: 26) דברים שאת עושה כשאת עצבנית: צוחרת וקופצת ומרביצה לכרית המסכנה שלי ולדובי שלי... 27) האם את יכולה להפוך את הלשון? לא 28) האם את יכולה להרים גבה אחת? לא 29) את יכולה לפזול? כן 30) זרקת פעם משהו על מישהו? אממ לא שזכור לי... 31) כמה כסף את לוקחת איתך בממוצע? תמיד זה סכום שונה... 32) איזה תכשיטים את עונדת? שום דבר כרגע בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר? אף פעם לא היה לי 34) קנית משהו? כן 35) שרת? כן 36) נישקו אותך? אמא שלי על הלחי... 37) חיבקו אותך? כן 38) הרגשת מטומטמת? כן 39) התגעגעת למישהו? כן 40) השתכרת / היית ב"high"? לא הייתי אף פעם 41) רקדת כמו משוגעת? לא 42) הסתפרת? לא 43) בכית? כן 44) שיקרת? כן 45) ברחת מהבית? לא חיות מחמד: 2 כלבות מאכל אהוב: שעועית צבע עיניים: חום צבע שער: חום כהה האם את רגישה לדיגדוגים?לא יש לך גשר? לא משקפיים?לא ממה את הכי פוחדת? לא יודעת צבעת פעם את השער? לא גיל שהיית רוצה להיות בו? 16 פירסינג? אין קעקוע? אין שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? קליק נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן עישנת סיגריות? לא נרגילה? לא אלכוהול? לא השתכרת? לא התאפרת?כן רצית להיות משהו שאת לא? כן נכשלת בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן היית כל הלילה במחשב? לא קמת באמצע הלילה ככה סתם? כן התעקשת על משהו מטופש? כן (היה לי ריב מטופש שמסעדות הגורמה יותר מצליחות ממזון מהיר ואני הייתי צד של הגורמה...) צרחת מפחד? כן ראית את מגדל אייפל? גם עליתי עליו הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כן הלכת לאיבוד? כן שיר שגורם לך לבכות: לא יודעת שיר שאת מזדהת איתו? לא יודעת משהו שעושה לך טוב: גלידה
ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו? לא רבת עם חברה? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו?כן מישהו העציב אותך? לא אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? לא עכשיו: מה את לובשת? חולצה ורודה וג'ינס קר לך או חם לך? פושר לי מילה שעולה לך בראש? שאלון עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אממ לודעת את אוהבת מישהו? כבר שאלת >.< איפה היית רוצה להיות עכשיו? בגבעת התיתורה איזה ספר את קוראת? סיימתי את מבחן קבלה אתמול תארי את הרגע ב5 מילים? אינלי מושג איך לתאר ת'רגע.... את: מעשנת סגריות? לא נרגילה? לא מה היית משנה בעצמך? את המשקל את אוהבת את איך שאת נראת? בערך מאחרת הרבה? יחסית מנגנת: כן אוהבת את המשפחה שלך? כן בן דוד אהוב? גיא בת דודה אהובה? שני אח אהוב: אורטל קיץ או חורף? סתיו חתול או כלב? כלב מבריזה הרבה מבצפר? לעולם לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לפעמים נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? כן הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי סרט אהוב? אין סרט מצויר שגדלת עליו? אין עיר אהובה בארץ? מודיעין ולא בארץ? לא יודעת סדרת טלווזיה אהובה: השמיניה טלוויזיה או מחשב: מחשב צמיד או שרשרת: שרשרת וורוד או שחור: וורוד עט או עיפרון: עט לב או כוכב: לב טלפון או פאלפון: טלפון לנגן או לשיר: לנגן קולנוע או דיווידי: קולנוע הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? של השומר שאמר לי להתראות האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? כבר שאלת >.< שיר אחרון ששמעת? אנה בוט ולא מרצוני דבר אחרון שאכלת? שעועית SMS אחרון שקיבלת: לא קיבלתי SMS אחרון ששלחת: לא שלחתי שיר אחרון שנתקע לך בראש: My Happy Ending

12111 מיכל

New member
תורי

1) ישן במיטה שלך? אני 2) ראה אותך בוכה? אני 3) הלכת איתו לקניות? אחותי 4) הלכת איתו לארוחת ערב? חברה שלי 5) דיברת איתו בטלפון? חברה שלי 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת?ממממ.... 7) שבר את הלב שלך? ידיד טוב שלי 8) גרם לך לצחוק?חניך שלי האם את מעדיפה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? שום דברר 10) להיות רצינית או מצחיקה?מצחיקה 11) למות בשריפה או לטבוע? שום דבר אני מותרת 12) פרחים או ממתקים?ממתקים 13) אפור או שחור? שחור 14) צבעוני או שחור לבן?שחור לבן 15) תשוקה או אהבה? אהבה 16) שקיעות או זריחות? שקיעות 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר?להישאר ערה עד מאוחר 18) ירח או שמש? ירח 19) שמש או גשם? גשם 20) וניל או שוקולד? שוקולד שליטההה 21) בנים או בנות? בנות שליטהההה 22) וודקה או בירה? שום דבר האם את... 23) פשוטה או מתוסבכת? מתוסבכת 24) קשה לפיענוח? כן 25) אוהבת מישהו? כן דברים מוזרים: 26) דברים שאת עושה כשאת עצבנית: בוכה 27) האם את יכולה להפוך את הלשון? לא 28) האם את יכולה להרים גבה אחת? לא 29) את יכולה לפזול? לא יודעת שנייה אני ינסה... 30) זרקת פעם משהו על מישהו?כן הרבה 31) כמה כסף את לוקחת איתך בממוצע? מממ לא יועדת 32) איזה תכשיטים את עונדת? צמיד שרשרת בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר? כן 34) קנית משהו? כן 35) שרת? כן 36) נישקו אותך? ממממ 37) חיבקו אותך? ממממ 38) הרגשת מטומטמת? כן הרבה פעמים 39) התגעגעת למישהו? כן 40) השתכרת / היית ב"high"? לא 41) רקדת כמו משוגעת? כן 42) הסתפרת?לא 43) בכית? כן 44) שיקרת? כן 45) ברחת מהבית? לא חיות מחמד: אין מאכל אהוב: פיצה צבע עניים: חום צבע שער: חום כהה האם את רגישה לדיגדוגים?כן יש לך גשר?לא משקפיים?כן לא שמה אותם ממה את הכי פוחדת? מהלימודים צבעת פעם את השער? לא גיל שהיית רוצה להיות בו? 20 פירסינג?לא קעקוע? לא שיקרת פעם?כן התאהבת בידיד? כן הרבצת למישהו?כן הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן עישנת סיגריות? לא נרגילה? לא אלכוהול? לא השתכרת? לא התאפרת?כן רצית להיות משהו שאת לא? כן נכשלת בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן היית כל הלילה במחשב? כן קמת באמצע הלילה ככה סתם? כן התעקשת על משהו מטופש? כן צרחת מפחד? כן ראית את מגדל אייפל? לא הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כן הלכת לאיבוד? כן שיר שגורם לך לבכות: שיר שאת מזדהת איתו?מממ יש הרבה משהו שעושה לך טוב: לשמוע מוזיקה הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו?כן רבת עם חברה?כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו?כן מישהו העציב אותך? כן אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? כן עכשיו: מה את לובשת? בגדי בית קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? טה טה טה שיר עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?חניכים שלי את אוהבת מישהו? כן איפה היית רוצה להיות עכשיו? איזה ספר את קוראת?סימתי בית רממבר תארי את הרגע ב5 מילים? אין לי כוח עכשיו ביי את: מעשנת סגריות? לא נרגילה?לא מה היית משנה בעצמך?האף העיניים את הגוף את אוהבת את איך שאת נראת? לא מאחרת הרבה?כן מנגנת: בנתיים לא אוהבת את המשפחה שלך? כן : קיץ או חורף? חורף חתול או כלב? כלב מבריזה הרבה מבצפר?לאאאא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כןןןן נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך?לא הבית האחרון שהיית בו? בבית שלי סרט אהוב? הרבה סרט מצויר שגדלת עליו?מולן עיר אהובה בארץ? תל אביב ולא בארץ? ניו יורק סדרת טלווזיה אהובה: זהות בדויה טלוויזיה או מחשב: טלוויזיה צמיד או שרשרת: צמיד וורוד או שחור: שחור עט או עיפרון: עיפרון לב או כוכב: כוכב טלפון או פאלפון: פאלפון לנגן או לשיר: לנגן קולנוע או דיווידי:קונוע הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת?להקה שאני שומעת עכשיו האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי שיר אחרון ששמעת?שיר של הלהקה panic at the disco sבר אחרון שאכלת? לא זוכרת SMS אחרון שקיבלת: לא זוכרת SMS אחרון ששלחת:לחברה שלי שיר אחרון שנתקע לך בראש: שיר של הלהקה panic at the disco

למעלה