בא לי רוקי.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo45.gif

ימין עם הנעליים-גרביים של שמאל.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

XDDD פשוט זה קרה לי להמשיך את זה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלדעתי הכי טוב-

ימין עם הגרביים והמטפחת בשיער של שמאל.^+^

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifתודה בנות../images/Emo9.gif

אני אקח את האיפור והמטפחת של השמאלית וכל השאר של הימנית^^ רגע... אבל איזה תיק יותר טוב? אני משתגעת ומשגעת חצי עולם איתם

../images/Emo3.gif

תגידו, אתן יודעות מה קורה עם פורום EE? איבדתי את הקישור הישיר לפורומים של הבייסים ושל הדוליז ואני לא מוצאת אותם יותר, גם אצלכן זה ככה? אם לא, תוכלו לתת לי לינק לפורום של הבייסים או של הדוליז, בבקשה?^^ גם הפורום של פרסום האתרים נעלים לי ועוד מלא><

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אני פשוט מתה על הפורומים האלו, מה שמדהים שם זה שמלמלמלא דולרים מכללללל העולם! וזה מדהים
[אבל התגובות בפורום שלנו ברמה גבוהה יותר DD:] http://eden-enchanted.com/ נדמה לי שהם חזרו
ולא צריך לשלם, לפי מה שהבנתי ^^ אבל אפשר לתרום O:

תודה^^

תודה על הלינק^^ גם לך מופיעים רק הפורומים של ה"Through the Grape Vine" ולא מופיעים יותר הפורומים של ה"artwork" (מקווה שזה השם הנכון><)? בימים האחרונים נעלמו לי חקל מהפורומים..

DaRk ShinES

New member
נממ לפי מה שאני הבנתי

רק מי שמשלם יש לו גישה לכל הפורומים אם אין לך אפשרות לשלם את יכולה שיבקשו שיספנסרו אותך(כמו שאני עשיתי).

איך מבקשים?><

ראיתי שאת סניור ממבר ורציתי כבר לשאול אותך איך, אבל שכחתי
אין לי ממש אפשרות לשלם>< נכנסת בימים האחרונים לעדן? את יכולה להכנס לכל הפורומים או שאף אחד לא יכול?

DaRk ShinES

New member
כן הכל עובד לי../images/Emo13.gif

יש לך פורום בשם Subscriptions ואז Sponsor-Me Sign up sheet ותוסיפי שם בקשה שלך

למעלה