בא לי קצת להתלהב

YoniTigersEye

New member
לא

אני חושב שברירת המחדל היא SINGLE. תוודא שבחרת Multi Thread Dll (וצריך גם לצרף את ה DLLים), ושאתה במצב RELEASE ולא DEBUG בקימפול. במידה וזה לא עוזר, תרשום כאן את רשימת ה LIBS שהוספת ללינקר. אגב, אני לא בטוח שאני מכיר את ה ERROR הספציפי הזה, אבל זה די בטוח מתקשר למה שרשמתי למעלה. ויזואל סטודיו עושה כל מיני צרות עם זה , אני לא זוכר את הסיפור המדוייק אבל מיקרוסופט רצו שזאת לא תהיה בעיה לעדכן את ה DLLים ולכן צריך להשתמש בקובץ MANIFAST ועוד כל מיני שטויות , אלא אם אתה מגדיר לו אחרת. DevCPP לא עושה בעיות כאלה (למרות שהוא עושה בעיות אחרות), אבל אל תוותר בנתיים על הקומפיילר

somebodddy

New member
תודה רבה על העזרה

בסוכות אני אנסה את זה ונראה אם זאת באמת הבעיה. ואל תדאג - אני לא מוותר על VC++ - זה הIDE היחיד שאני מכיר עם השלמת קוד נורמאלית(אף פעם לא הבנתי איך לגרום לEclipse לעבוד עם C++[וגם נראה לי שההשלמת קוד שלו עובדת טוב רק עם Java])

voguemaster

New member
לא סביר שזו הבעיה

גם בגלל שהוא כבר קימפל וזה רץ אצל אנשים אחרים (ולכן יש תאימות ל-CRT המתאים) אלא גם בגלל שההודעה הזו מדברת על ה-SIDE BY SIDE ASSEMBLIES של ה-CRT. ה-MANIFEST קובע בצורה חד משמעית מאיפה לקחת DLL מסוים כדי לייבא ASSEMBLY מסוים. מכיוון שהוא לא עשה שום שינוי מהותי בקוד שלו אנחנו רק יכולים להניח שאצלו יש את ה-ASSEMBLIES הנכונים ואצל FREAK אין. זה עד כדי כך פשוט. הוא יכול לבדוק את ה-MANIFEST שלו ולראות איזה ASSEMBLY צריך להיטען ואיזו גרסא בדיוק. אח"כ FREAK יחפש את ספריית SXS שלו איפשהו תחת WINDOWS ויבדוק אם יש לו כזו גרסא...

למעלה