בא לי קצת להתלהב

somebodddy

New member
בא לי קצת להתלהב

הוספתי חיכוך למנוע שלי, וגם שיחקתי קצת עם המספרים ושיניתי קצת את ההגדרות של הכוחות(למשל במקום לחבר את המסות ולהכפיל במהירות ההתנגשות כדי למצוא את הנורמל אני מחבר את המסות ההפוכות(inverse mass. אחד חלקי המסה) ומחלק את התוצאה ממהירות ההתנגשות... בכל אופן, עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב. עוד מעט אני אוכל להתמקד בחלקים האחרים של המנוע. בדמו שהעלתי עכשיו אפשר לשלוט עם החיצים של המקלדת על ריבוע לבן קטן. ביטלתי את האפשרות להזיז את המצלמה עם הNUMPAD, ובמקום זה המצלמה עוקבת אחרי הריבוע. גם תחמתי את האזור, והפכתי את הכדור הורוד הסטאטי הקטן לכדור קצת יותר גדול שיכול לזוז. ואורן, בבקשה אל תאחד את זה עם שרשור הפרוייקטים. זה ממש קשה לעקוב אחרי שרשור גדול מהפלאפון, ואני צריך לחזור לבסיס מחר. תודה.

somebodddy

New member
אה, ושימו לב

הריבוע הלבן זז על ידי כך שהוא מפעיל כוח בכיוון הנגדי על כל עצם בו הוא נוגע. זה אומר שאם הוא נמצא באוויר ולא נוגע בכלום אתם לא יכולים להזיז אותו, ואם נגיד אתם שמים אותו על העיגול וזזים שמאלה, הריבוע הלבן יזוז שמאלה והכדור יזוז ימינה.

ahillel

New member
יפה...

אני חושב שצריך להכניס חישובים של מסה לכל העסק. או שיש ופשוט אין הבדלים גדולים במשקלים של הצורות השונות. יש בעיית התנגשות. לפעמים הצורות נכנסות בתוך המלבנים הכחולים.

somebodddy

New member
נסה את זה(רק EXE)

החברה במייקרוסופט צריכים לקבל את עיטור הגאון המרושע. מה הרעיון של הודעת שגיאה בלי מספר בויסטה? שאנשים יצטרכו להקליד את כל הטקסט של ההודעה בגוגל? בכל אופן, גוגל נתן לי פתרון(אני חושב) והעלתי רק EXE, ככה שצריך לשנות את הסיומת לEXE, לא לRAR. תשתמש בדרייברים שהעלתי קודם. שיחקתי גם קצת עם הקבועים, ואמנם הגופים עדיין נכנסים אחד לתוך השני, אבל עכשיו זה הרבה פחות גרוע. גם הוספתי קו לעיגול כדי שיהיה אפשר לראות איך הוא מתגלגל.

somebodddy

New member
מממ...

היו עוד שני פתרונות. אחד אומר שאתה צריך להתקין מחדש איזה משהו - ולא נראה לי שאתה הולך להתקין מחדש דברים רק בשביל זה - והשני אומר שאני צריך להכין התקנה - ואני לא הולך להכין עכשיו התקנה.

freak2100

New member
אז אתה אומר שאיך שלא מסתכלים על זה

אני לא הולך לשחק במשחק שלך בזמן הקרוב

somebodddy

New member
אתה יודע מה?

לך לספרייה C:\WINDOWS\SYSTEM32(או שאולי בגלל שזה ויסטה אתה צריך את SYSTEM64?) ותבדוק אם יש שם SDL.dll(או אחד מהDLLים האחרים שהשתמשתי בהם) קיים שם. אם כן, יכול להיות שזו הבעיה...

somebodddy

New member
יש לי עוד רעיון

אולי זה סתם ספקולציות, אבל יש מצב שלSDL יש שתי גירסאות של דרייברים - גירסת פיתוח וגירסת הפצה. נסה להיכנס לאתר של SDL ולהוריד את גירסת ההפצה. אתה גם צריך את גירסת ההפצה של SDL_image. הייתי עושה את זה בעצמי אבל אני בבסיס עד סוכות...

voguemaster

New member
תבדוק dependencies

למי שיש סביבת פיתוח של מיקרוסופט יכול להשתמש ב-Dependency Viewer כדי לראות איזה תלות חסרה ומאיפה. חשוב גם לדעת מאיפה נלקח כל DLL כדי לוודא שהוא נלקח מהמקום המתאים ולא מאיזו ספריה עלומת שם..

somebodddy

New member
אני אבדוק בסוכות, כשאחזור מהבסיס.

הייתי אומר שהבעיה היא תלות בOpenGL, אבל זה בא עם הOS, לא?

למעלה