בא לי על שיר

בא לי על שיר

עדי ראיה סיפרו שראו, את המטוס שלה חולף בשמיים מעל תל אביב, אבל אף אחד לא ראה אותי, מול בסיס חיל האוויר. וכמויות האהבה שנתתי לה, לא תקבל מאף אחד, אפילו בניו יורק אחר כך נסעתי לקנות, פרחים לשבת, מהילד הקטן שברמזור. אני יודע שנסעה לחפש שם את עצמה, לא היה לה חשוב, לגלות את היקום, ובערב כששאלו אותי אנשים לשלומה, לא, לא סיפרתי להם כלום. שלמה ארצי "כל אחד והסיפור שלו" סתם מתחבר לי עם חיוך

maof

New member
יאללה שיהייה שיר ../images/Emo13.gif

סוף עונת התפוזים עם ניצה דבש ניגר מריח הדרים ניצה בחלון חדרי הציצה את חושי הקיצה ופתאום... זרועות וצווארים. שמש בוקר באה צהריימה בא הימה צבע דבש טהור לילה בגניבה בא - הנחיריימה שנינו השמימה על סוסים של אש עד הור ההור. כן, עד הור ההור. סוף עונת התפוזים אני וניצה אחוזים אני וניצה חרוזים אני וניצה. מעוף

יאללה אז גם אני

"למה ככה ולא אחרת נפשי שואלת מבולבלת על מה הסרט? אין לי עולם אין לי עולם בשבילך עכשיו נפרדנו אני בכיתי הכל לא אבוד לא הייתי לא נרדמת הווו ימים טובים שיפתחו עלי הכוכבים הווו שיגלו איתי את החיים" עולם/ דקלה

ואחד אחרון

"אמא איך רציתי שתחבקי ותלטפי ותאמיני בי אילו יכולתי הייתי עוקרת אותך מליבי אמא אין לי בית בחדרַי במיטתי ואין לי מנוחה אילו יכולתי הייתי בוכה עוד דמעה מלוחה אמא הו אמא איך בדמי בעימקי נשמתי דעתך נחושה אמא את וגם אני בשמחה באהבה, בין כח לחולשה......." אמא/ ריקי גל ולילה טוב

למעלה