ליזו????בואי....."שוד" על הבקר...
זהו ! , היה ברור לשנינו שאנחנו הולכים להזדיין כאן ועכשיו. חפוז באוטו. "אז הנה מגיעה הפעם השנייה שלך" אמרה. .....אחזה את ידי המלטפת בשתי ידיה, התקרבנו והתנשקנו, בהתחלה במתיקות ועדינות ואז בסערה. ..... התחילה לטפס אליי, עוזבת את מושב הנהג, רציתי ללטף את שדיה אבל .... הסיטה את ידיי ואמרה: "עכשיו תורי, אני רוצה לטפל ולשחרר אותך, אני מפנטזת על זה כל היום. " .....ניגשה לפתוח את כפתורי הג´ינס שלי, אני הורדתי את המשענת ונשכבתי אחורה, היא הורידה לי את הנעליים, הג´ינס והתחתונים (והכל בשניות). היתד שלי שוב עמד דרוך ומתוח… "וואו, תן לי צ´אנס… רציתי להעמיד לך אותו" אמרה לנוכח זקיפות הקומה. אבל זה לא מנע ממנה להתנפל עליו, בהתחלה בנישוקים קטנים ואז ביניקה ומציצה בשיטת "אכול כפי יכולתך", הרגשתי שאני לא עומד בזה יותר, היא שאבה לי את הכובע וזה גרם לי חולשה ודגדוג בכל הגוף (הערה מועילה לנשים – הכובע הוא הדגדגן הגברי) אחרי פחות מדקה הרגשתי שאני מתפוצץ, לא רציתי לגמור לה בפה, סימנתי לה ושלפתי את איברי. היא המשיכה ללקק לי את הביצים. סדרה של כיווצים (שניתן היה לראות אותם באיברי) אחזה בי וגרמה לפליטות זרמים על חולצתי. גל של חום וצמרמורות התפשט ממפשעתי במעגלים לכל הגוף, עד הקרקפת ועד אצבעות הרגליים. (כמה אורגזמות ביום אחד…) שלפתי את חולצתי וזרקתי אותה למושב האחורי. המשכנו… "וואוו… איזה שרירי בטן" אמרה וירדה לנשק לי את הבטן. תשוקה חזקה מאד אחזה בי. משכתי את ... אליי, אני נשארתי לשכב על הגב והיא שכבה מעליי, דפקנו צרפתית שבמהלכה הפשלתי לאורנה את מכנס הטרינינג ביחד עם התחתונים, נעזרתי ברגליי כדי להשלים את ההפשטה ולהוריד לה לגמרי את המכנס התחתונים והנעליים. ....העבירה את רגליה (החופשיות) משני צידי האגן שלי כך שהחלק שמתחת לברכיה על המושב והיא יושבת עליי (אני מאמין שאתם מכירים את התנוחה הזו). היא התרוממה מעט וחדרה לתוכי (יותר נכון החדירה לתוכה). איזה כייף… היא התחילה להתנועע קדימה ואחורה בערגה ובהתנשמות כבדה, כשמדי פעם היא מתכופפת לנשק אותי, בפנים, בחזה, היא גם נשכה אותי בצוואר המשוגעת… אני הנעתי את האגן בהתאם לקצב שלה שהאמת התאים לי בול. ליטפתי את צידי גופה, מבית השחי ועד האגן, בצורה מרפרפת, גרמתי לה צמרמורות… עברתי לגב וליטפתי אותו עם הציפורניים… חפנתי את פלחי עכוזה (הישבנים) בשני ידיי ו"עזרתי" לה תוך שאני מעסה אותם… "עעעעווווווווודדדדד… כככככככןןןןןןןןןןןןןן…" גנחה .... "אני גומרת… אני גומרת" "אהההההההההההההה" גמרה… בום ! , היא נחתה עליי עם כל פלג גופה העליון על גופי, ראשה על כתפי, ממוטטת, לא זזה, הזין שלי עדיין בתוכה, אני עוד מגורה רצח !!! המשכתי לפמפם כשהיא שוכבת עליי ואני מחבק אותה. אחרי כמה שניות, הרגשתי שאני עומד לגמור עד השמיים והגברתי את הקצב. פתאום ... התעוררה לחיים כאילו שדחפו לה פלפל בתחת, התיישבה שוב, ידיה על חזי מרפקים מתוחים והתחילה לדפוק אותי. שנינו גמרנו ביחד… בהרמוניה מושלמת… ובסנכרון מדהים… אחרי דקה שבה היינו זרוקים ושפוכים אמרתי ל.....: "יאללה בואי נסתלק מפה, אני עוד צריך להרכיב לך ארונית… אני אצטרך לעשות את זה חפוז …" לא שלי...נגנב בשביל ליזו.....חחחחחחחחחחחחח אני כבר לא גמיש בשביל אוטו....חחחחחחחחחחחחחחחחח