בא לי עוד פעם!!!!!!!!

../images/Emo47.gifסיוון 6!!!!!

סיוון 6 פשוט הכי טובים שיש! מתגעגעת אליכם!
גיטה אולי תצאי כבר מהשאנטיזם שלך? מור יש לך 2 מטליות לחות? איי לאב משה! חחח... ד´ש לצוות המטבח!לא שכחנו לשיר שום שיר שקיים! עוד שעה בערך יגיעו אליי התמונות! אבא שלי לקח לי אותן לפיתוח.. אין לי סורק.. אבל אני אדאג להעביר אותן לפורום! וכולם- תבואו לצפת! לאב- סתיו

סליחה, סליחה...

אתם שוכחים פה קבוצה פנטרית.... אההה, צוות 4 (הווו האאאאא) ארבע עולה (אהההה)-צוות מעולה!!!!!! עובדה שהסרס"פ השווה אהב אותנו-הוא לא ירד מהארבע!!!

הסיירת

New member
8 בשליתי

מה זה פה כל היום סיון 6 סיון 3 מה זה???? הילה צודקת ..כי....8 יותר טובייים... אז מה אם אנכנו בשלתי שלנו כל היום ולא מגיבים???? וחוץ מזה תתחילו לשלוח תמונות של כל הקורס ושל 8 בפרט ושלי (נדב אלברט) בפרט פרט!!!!! סבבה עשר המשל יום נעים ... ורמזי למרות שאתה ערבי ויש לך אף גדול ואין לך כרטיס מגנטי אנכנו אוהבים אותך. ואתי תהיה חזקה אנכנו איתך לאורך כל הדרך...

shira mor

New member
נדב מותק

רואה רק בגלל הנושא אתם כבר קוראים את ההודעה נדב מה שלומך התגעגתי וכמה שהראת שאתה חכם במורשת קרב על אנטבה מה נסגר איתך אנחנו כותבים עם ח חח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא אנכנו כי כותבים את זה עם חחחחחחחחחחחחח אוהבת שירה

shaiis

New member
העיקר שמסנג´רים

באמא שלי הדבר המפקדים הכי אהבו בקורס הזה היה לסנג´ר אותנו ומיוחד אותי לא מספיק שכל הקורס קרעו לנו ת´תחת אז גם ביום באחרון שהגיעו האוטובוסים גם אז צריכים לנקות שירותים ומגורים........ דרך אגב המפקדת שלי גרועה..............(רונלי) ולא רונלי אני לא אחלק דברים בשבילך ואני לא אנקה שירותים יותר ושירלי גרמת לי טראומה מהיום אני לא נוגע בכלים מלוכלכים! דבר אחרון וחביב סיון 7 שולטים........ והמפקדת רונלי לא! נ.ב. עדי ... עושה פרצופים ... עדי דומה לדוד שלי ... עדי תעשה פרצוף ... עדי בוא אני אכתוב לך על הגוף ... אתה מש"צ מש"צ מש"צ מש"צ ... עדי! ד"ש לכולם

shira mor

New member
כ"כ נכון

רק מי כתב את זה (עדי?) לא משנה מי סיוון 7 שולטים נשיקות וחיבוקים שירה

babyor

New member
למה לא

זה שחמש סתם רצו בניווטים לא אומר שלנו אסור לתשטלט על הפרום, \סיוון שש לשלטון (מלווה בצחוק מפחיד!!!)

מיצי357

New member
סיוון 1 הכי שאקלים לעד ../images/Emo88.gif !!!

יאללה באמת, די לחשש!!! הסמים עשו אותכם כאלו קטנים, ואותנו סיוון 1 הכי שאקלים. ונסיים בפסוק נבחר עם מגדל בננות מגדלות עם!!!!
לשלטון!!!!

mitzi girl

New member
גניבת זכויות!!

מה את גונבת את הזכויות שלי על השם מיצי?? זה שלי, שלי, שלי!! מיצי בוכה.... ):

babyor

New member
תיקון קטן

יחי כל הצוות חוץ מאחת (שהיא הילדה הכי קרצייה בעולם), אני לא יגיד מי זה אבל אני כן יגיד שזו לא גיטה או מור או סתיו!!!!!

הילוני

New member
היה סבבה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי אנשים מה המצב? אני חייבת לציין שבהתחלה קצת נבהלתי מכל הקטע של הצבא והג´יפה וכן -גם הלוף.. אבל אני חייבת לציין (ואני אהיה מאוד מקורית.) היה לנו ממש אחלה בחלה סבבה 10 של קורס !!!!!!!! לאחר 4 ימים של מזגן
, אוכל
טעים
התחברתי והחלטתי להשאיר הודעה בפורום..איזו נחמדה אני ! ותמשיכו לפרסם פה תמונות גיטה- צאי כבר מהשנטיזם !!
הילה גרינברג קריית חיים סיו"ן 4 איסיקיו - 82713354

תומר מ

New member
תמונת התסרוקת של סיון 6

זוכרים ביום האחרון את השער של כמה בנים מסיון 6?

תומר מ

New member
../images/Emo106.gifסתיו../images/Emo106.gif

אני יעלה עוד פשוט אין לי כח לסרוק...

למעלה