בא לי עוד פעם!!!!!!!!

gita16

New member
בא לי עוד פעם!!!!!!!!

אנשים, אני מתגעגעת............. בא לי על עוד קורס כזה........ אני רוצה לוף (לא, לא, זה הייה לחלוטין בצחוק.......) תשמרו על קשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Super moR

New member
תאמיני או לא, אבל../images/Emo166.gif

אמא שלי הציעה לקנות לי לוף
היום! (סירבתי בנימוס) וכן, גם אני מתגעגעת, אפילו שטפתי כלים היום, לראשונה (בעצם בקורס זה היה ה´לראשונה´) בחיי.... "לים לים לים לים אנחנו אוהבים לשטוף כלים"
נשיקות לכולם!

יש לוף בחנויות?!!?!?!

היה לנו ויכוח על זה בסוף הקורס! כפי שאתם יודעים נדב אלברט (הנשי - זה בשבילך יואף) מאוד אהב את הלוף ורצינו לקנות לו לוף. האם יש לוף בחנויות?!??!?!

Super moR

New member
אני חייבת לציין שבחיים שלי עדיין

לא נתקלתי בלוף במכולת... ואנשים, למה לאכול לוף אם יש שניצל?!
למרות שבת´כלס, לוף זה לא כל כך נורא, בעיקר הלוף של סיו"ן 6 (זכינו מקום ראשון התחרות בישול, ראו תמונות של יואב)

שטויות. ../images/Emo68.gif

זכיתם במקום ראשון בתחרות לא בגלל הטעם, אלא בגלל הצורה. אין ספק שהלוֹף שלנו היה הכי טוב, כי אני דאגתי לספק זעתר טרי בכל בישול. ורק שתדעו- שעד כמה שאתם שונאים לוֹף- אני דווקא נורא נהניתי ממנו... בעיקר מצורתו הדחוסה עד מאוד..

Shnook

New member
סיון 6 הכי טובים שיש!!!!!

היה לנו גם מטבח מעוצב וכמובן מלצרים מזמרים!!!!

Super moR

New member
יחי סיוון 6!../images/Emo65.gif

יחי צוות הווי ובידור
וכמובן... (השורה הזו מוקדשת למשה´לה)
יחי השאנטיזם!!!!!!!

מה קורה פה../images/Emo35.gif ../images/Emo68.gif

צוות 6 יא מגעולים
הפסיקו להשתלט על הפורום
זו לא אשמתי שאין פה בכלל נציגות של צוות 5..
לאפאחד מהצוות אין אינטרנט.. וברגעים כאלה, זה לא כ"כ נורא... (ע"ע ווווווווווווווואאאאאאאאאאאאחחחחח
)

Super moR

New member
../images/Emo7.gif נעלבתי!!!

אני שיבחתי את המיני יומן הסוחט דמעה שלך וזה מה שאני מקבלת?!

Bassman

New member
עזבי זאת רחל

באוויר למטה אין טקט... זה משהו אקולוגי

Shnook

New member
מור איך היה לקרוא ביומן??

אני כתבתי למור ביומן אני עם הכתב של בנות שלי...... ולכל הקנאים שליט"א- שתפלו לבור י´ טפחים אמן (בדיחה מפגרת של דתיים)

Super moR

New member
אז בגלל זה לא הבנתי...../images/Emo24.gif

היה כיף, כל כך ומאוד כיף, מליון כיף!!! וידוי: היום שרתי שירי סיוו"ן, להנאתי...

shira mor

New member
באתי להגן על כבוד סיוון 7

בגלל שארבל שנמצא פה תמידית לא עושה זאת, בושה עלייך ארבל אז מה אם לא המצאנו שירים מגניבים ובדיחות על המפקדת וחברי הקבוצה פשוט לא היה לנו זמן חברתי כמו לכם (פאשלה של רונלי) סליחה ארבל, וחוץ מזה הדבקנו כינויים לכמה מהקבוצה והומצא שיר על עדי לוי האיש בעל אלף הפרצופים אז רק שתדעו סיוון 7 שולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צריך גם להגן על כבוד סיון 8!!!!!!!

כן, כן אז מה אם אני היחידה פה מסיון 8 (חוץ מנדב שבא מדי פעם) עדיין סיון 8 הכי טובים!!!!!!!!!!!! ותנו לי 8! 8! ומה קיבלנו? 8! ייייייייההההההההההההההההה

ZoobuR

New member
ומה עם סיון 5 (השולטים)

אני חושב שעלינו לא צריך להגן כי זאת עובדה שאנחנו השולטים והטובים מכולם!!! וזאת יאמר בזכות קבלת תעודת ההצטיינות לסיון 5 (כפרה עלינו)!!! אז תריבו בינכם על אויר ולחינם ותיתנו לעובדות לשחק שסיון 5 הם השולטים והטובים ביותר!!! וחחחחחחחחחחחחחח
מיאו מיאו מיאו

למעלה