בא לי עוגה.

kerenko13

New member
בא לי עוגה.

מזל טוב לכל האנשים שיש להם יומולדת היום, מחר או מחרתיים. או עוד שבוע בדיוק או עוד חודש בדיוק, או עוד חודשיים פחות יום או פחות יומיים או פחות שלושה ימים. מזל טוב לכל מי שנולד ב13.10. מזל טוב לכל מי שנולד ב-13 לכל חודש שהוא. מזל טוב לך! טוב, אז אני רוצה עוגה!! ועכשיו! עוגה בדיוק כזו:
זו עוגה ממש מגרה! זה בלתי נסבל!
אז, המ... בגלל שזה בכל זאת שאלון כזה של סקרים ושאלונים, גם לכם בא עוגה בדיוק כמו זו? *וסילחו לי אם אני טיפה מוזרה. לא למדו אותכם לקבל שונים? הא? הא???*

טוב נוו

התלבטתי אם לקחת את פרוסת העוגה האחרונה (סוג של טירמסו) או לא. השרשור הזה הוא סימן. הלכתי להשמין D:

דנטל

New member
דווקא משהו בעוגה הזו לא כל כך מגרה

כלומר, היא ממש עושה חשק לעוגת שוקולד, אבל כזו שגם הבצק שלה שוקולדי והיא כהה ולא כזו עם בצק בהיר כמו באייקון.

דנטל

New member
יודעת, ואני לא מבשלת בכלל

יעני, לא אופה ולא מטגנת ולא קוצצת ולא מערבבת ולא מחממת ולא מאדה ולא כלום. רק לעתים נדירות וכשזה קורה - אני סובלתתתתתתתתתת.

יו, את כמוני../images/Emo6.gif!

אני יודעת להכין רק פופקורן [במיקרוגל], לחמם שניצל, לעשות עוגת שוקולד וזהו
. טוב נו, יש לי עוד זמן ללמוד
.

I R i T 94

New member
בכיף D: ../images/Emo217.gif

עוגת שוקולד זה מצויין, אבל אני אוהבת גם ביסקוויטים וגבינה P: מתי להכין לך?

העוגה הזאת לא מגרה, אבל באמת

בא לי עוגת שוקלד שגם הבצק שלה כהה. או בקיצור- העוגה של אחותי!! [היא מכינה עוגות כאלה טעימות
]

mafakit

New member
האמת שעוגה כזו לא בא לי..|אלפקה|../images/Emo218.gif

לי היא נראית מגעילה..
אני לא אוהבת את הסוכריות הצבעוניות האלה ששמים תמיד על עוגות יומולדת ועל כדורי שוקולד.. והעוגה עצמה [לא הציפוי שוקולד] נראית לי כמו עוגת שכבוס-מוס.. יענו שהבפנים הוא לא עוגתי כזה..><' הוא יותר מדיי קצף..
טוב.. רק לי זה נראה ככה..XD אני ממש ממש רוצה עכשיו עוגת ביסקוויטים שאני מכינה!!
שכבה ביסקוויטים-שכבה קרם-שכבה ביסקוויטים-שכבה שוקולד!!!
מממ.... כל כך טעים!!!
אוף.. גירית אותי עכשיו..
אולי אני אכין אחת

למעלה