בא לי ל...

בא לי ל...

שתף אתכם במשהו... זוכרים לא פעם דיברנו כאן על הילדים... גיל ההתבגרות... וכו'... לי נראה שמצאתי פריצת דרך עם הבן שלי.. מקווה שאני צודקת.... אז ככה... גיל 14... אללה יוסטור ולהקתו... לא ילד כבר ומצד שני עדיין לא גבר... הקול מתחיל להשתנות... ההורמונים מתחילים ... כן... ואיתם העצבים... על מי נוח להוציא... על האמא בד"כ... על בני הבית... ולמה? כי ככה! בשבוע האחרון.... באמצע התפרצות שלו.... באמצע כל האש... העיניים הרושפות שלו.... באמצע הכל!!!!!!!!!! עשיתי את כל הדרך אליו... עם חיבוק! כן... עם חיבוק! כזה גדול... עם שתי ידיים חובקות של אמא... מעין מקלט כזה... להפתעתי הרבה... הילד שלי נכנס למקלט הזה... התכנס/הצטנף בתוכי... וככה.. כמה דקות עמדנו... באמצע הבית... חבוקים... כאילו לא באמצע אש.... ילד ואמא! לא יודעת.... מאותו הרגע.... משהו קרה! אין הרמת קול...יש רגיעה בבית... ואני... כל כמה זמן... גם ברגיעה הזאת... מרשה לעצמי לגשת אליו.... תוך כדי השיעורים... תוך כדי משחק המחשב... תוך כדי הטלפון עם החברים... ניגשת... נותנת חיבוק.. מגניבה נשיקה על הראש.... חברים... לא יאומן! הילד... שונה לחלוטין! אני מבקשת... דברים מתבצעים ברגיעה.... אולי אני טעיתי בזה שנתתי לו תקופה מסויימת להרגיש גדול... והפסקתי עם החיבוקים... עם המעטפת חום הזאת .... שכנראה היה זקוק לה... גם לי כאמא מותר לטעות....

פסי ../images/Emo24.gif

תשמעי... את צודקת... כולנו זקוקים לחיבוק אפילו הגדולים באמת ריגשת אותי... ועוד
לך

טאKילה

New member
כןכן...

גמני כרגע חיבקתי אותו בקריזה, היה לי חשק לכפכף לו תפנים.. ממש בובע של ילד.. כושלאמש'לו

אם אתאר אותך עכשיו....

חברים כאן... אין... תחסמי בטוח (חחחחחחחחחחחחחחח) אני אספר לכם.... לכפכף אותו אצל טאקי... זה אומר... להיות אדומה בפנים... (חחחחחחחחחחחחחחח) הורידים בגרון יוצאים החוצה.... שירי דכאון ברקע בקולי קולות ו... תוך כדי כל זה.... לוחצת "שלח" בפורום.... רבותיי... אם אני לא כאן בעוד דקה שתיים... תשלחו משלחת חיפוש אחריי... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

jud1001

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פסי...חחחחחח ../images/Emo41.gif

jozefin3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo46.gifלילה טובבבבב

למההה אני לבד בטריוויהההההה

../images/Emo24.gif

כל אחד בכל זמן בכל גיל בכל מצב תמיד זקוק לחיבוק.... שמחה בשבילך ממוש...
ענקי ממני

זאת השיטה הכי טובה!!!את נהדרת!../images/Emo13.gif

ועוד משהו פסי'לה.... כשהבאנו אותם לעולם לא קיבלנו חוברת הדרכה... אנחנו כל הזמן עובדים לפי שיטת ה"ניסוי והטעייה" ככה זה! ותמיד בטוב הולך יותר טוב מברע!

בכיתי בחיי!

למה? כי פשוט ריגשת אותי, לא משנה באיזה גיל הם זקוקים לנו לחיבוק לנשיקה, קחי אותנו לדוגמא..אנחנו כבר חמורים וחמורות גדולים וגדולות(בצחוק) ועדין זקוקים לחיבוק החם העוטף והמגן והמלטף הזה לפעמים. ואם חלקנו יתמנו מהורים יש את בני הזוג שנותנים את זה יותר. חבקי אותו תמיד, גם שיהיה נשויי ואבא לילדים הוא תמיד ישאר הילד של אמא ואת תשארי האמא שלו. בחיי שדמעתי

בואי נעזוב את החלק האומנותי../images/Emo66.gif

נלך על השקשוקה ולבסוף אני מצפה לקינוח כהלכה
ללקק...

למעלה