בא לי ל....

tailka

New member
בא לי ל....

לא יודעת מה לעשות לאחותי אנחנו בשבוע של האזכרה ... ואווח כמה שאין לי עצבים וגם לה .. אני מבינה את זה ולוקחת הממממממון אוויר והיום .. נגמר לי האוויר אז כמו שסיפרתי היה לנו שבוע עמוס באירועים .. והוא רק באמצעו היינו בחתונה אחרי שאתמול היינו במקווה ויום חמישי היינו בחינה ... והיה כל כך הרבה רעש ועומס של אנשים והרגשתי שאני נחנקת - היא באה עם חבר שלה ובחרה לא לחזור איתו ושאמרתי שאני רוצה ללכת ב12 אחרי שחצי שולחן היא אמרה שזה מוקדם מידי ושהיא רוצה להשאר עוד .. ושגם במקווה הלכנו מוקדם בגללי .. וממש הרגשתי שאני שונאת אותה .. ואז נזכרתי שגם לה קשה .. והשינאה והחמלה התערבבו ביחד ויצא מזה דמעות של עצבים והחלטה שבפעם הבאה שאנחנו הולכים לאירוע אני לוקחת איתי כסף למונית ספייסל חזרה הביתה וכרטיס של תחנת מוניות ... זה לא העלים את התחושה שמאז שהיא עם החבר הזה שלה .. היא מזלזלת בבית רק באה לפה לא נוקפת אצבע ומתלוננת על זה שמקפחים אותה כל הזמן ... היא ממש דוחה אותי אין לי סבלנות לשמוע את הקול שלה - היום אחרי שחזרנו מהחתונה מהרעש האימתני ... רציתי שקט .. אני רגישה אני יודעת .. והיא רצתה לשיר וזה נורא ואיום ... אין דבר יותר נורא מזה שהיא שרה - כי אפשר להגיד לה לסתום ! וסתם גם לקינוח פישלתי עם הלימודים יש לי איזה עבודת הגשה שלא עשיתי כמו שצריך ולא חזרתי על החומר כמו שאני אוהבת ואיכסה !

שירשולי

New member
טלוש קבלי../images/Emo201.gifואני מקווה שתיסתדרי איתה כי..

לצערך איין לך אחות אחרת.

יקירתי,את עוברת שבוע לא קל מבחינה רגשית../images/Emo201.gif

ולכן הכל נראה חסר פורפורציות, הכל מעצבן ומתסכל מסביב וקשה לך עם זה. מה דעתך אולי לנסות להפריד את עצמך קצת מהמשפחה? לנסוע קצת, להתרחק מעט, לתת לעצמך זמן לחשוב ולהרהר על דברים, למצוא את השקט שלך שיאפשר לך לעבור את הימים הלא קלים הללו. וזיכרי שאנו פה בשבילך

tailka

New member
וואי ...

עברנו את המסיבה הגדולה ... לא מדהים ..עמוס באנשים.. מזל ששני חברות שאני אוהבת והבת דודה הכי מקסימה בעולם באו .. התישבנו ליד חברות שלה .. שכל מה שהם עשו זה לרכל לאכול ולהגיד לי שהשמנתי.. כאילו דה .. זה רק חיזק את זה שחשבתי שנשים זה חרא של עם .. לרוב.... היה לי רועש ומגעיל .. העיקר שנגמר היום הייתי אצל העוס"ית ודיברנו על זכותי הלגיטמית להיות עצובה ולבכות בעליה לקבר של אימא שלי והיא נתנה נימוקים מאוד הגיוניים ... על זה שאם לא שם אז איפה .. אבל מדהים איך היה לי כל כך קשה לבכות מולה שהיא חיה וגם כשהיא מתה אני עדיין מרגישה את אותה תחושה כאילו צריך לשמור עליה מפני הרגשות שלי ... והדמעות שלי ...

למעלה