בא לי ל#$% אותו

גמני חושבת שאחד מה"חבר'ה" חומד לצון...

ברוכה הבאה

אם כל זה נכון לצערי הרב בגלל נשים כמוך נוצרה הסטיגמה שאנחנו עושות עסק כלכלי מהגירושים ולגבי זה שהוא מסתובב סביבך כל היום את יודעת חורף, קר, נעים לחזור ולהתכרבל במקום החם והמוכר זה ייגמר בקרוב אל דאגה נ.ב. מצטערת אבל הייתי חייבת תהני

ye44

New member
כן

גם לו בא ל#$% אותן והוא #$%
תצרחי מתוקה את הזעקות השקטות שלו לא שמעת
כדאי מאד לפני שאת יוצאת מדעתך שתקחי כמה
מסוג וליום להירגע כי הולך לעשות לך סרטים שלדעתי יתחרו בקטגוריית הדרמה טלנובלה של שנת 2012 של טקס פרסי האוסקר צר לי שאני נופל עלייך כי בא לי
הגברתי את ההזמנות של ה
נראה לי שהולך להיות שמח תכנו מקום הרבה מתוסכלות בדרך

אני לא יודע אם את אמיתי או לא...

אם כן - אמפטיה, גם אם את צודקת, לא תקבלי אחרי כזה פוסט. אם את טרול - שיהיה לך לבריאות. יש רופא בקהל?

ye44

New member
מישהו קרא לי

אני ממליץ לה על מקבץ של צלוחיות "טאפס" טאפס "סרוקסט" טאפס "קלונקס" טאפס "ציפרלקס" והכי טעים זה טאפס "רסיטל" הוא פיקנטי

S U R P R I S E

New member
אני לא זקוקה לרופא

אבל אשמח לדעת מי אלה שקוראים לעצמם מנהלים. אדוני המנהל, וגברתי המנהלת, זה מבאס לראות שאתם עושים צחוק ושמחים לאידו של אדם במצוקה. נ.ב. באמת לא חשבתי שיש רופא בקהל, לא ידעתי שחבר הפורום מוסמך לתת מרשם של תרופות. שאפו.

קראת לי?

נעים מאוד
כל אחד רשאי לומר את דעתו בעניין לאור מה שאת כותבת. נ.ב. רק אם את באמת רוצה ללכת ולקנות כדורים על סמך מישהו וירטואלי שאוהב לשחק ברופא וחולה בשעות הפנאי, אני מציעה שעל הדרך תקני לו גם כמה לאפס אותו.

אייבורי

New member
תצרחי כאוות נפשך

אבל הוא צודק הצלחת בהתחלה לנגן לו על המצפונים ולהשיג טובות הנאה גדולות מכפי שמגיע לך והוא התעורר בזמן ומסרב לעניין. עכשיו תצרחי ותנסי להיות הוגנות גם כלפיו [חלוקת הדירה - חצי חצי את שכה"ל שלך תשלמי לבד ומכאן את יכולה להמשיך]

למעלה