בא לי לתבוע את נאפיס

בא לי לתבוע את נאפיס

אני דווקא אוהב את נאפיס...אני בא לשם הרבה הם מכירים אותי אותי כבר...נחמד שיש מקום שפתוח 24 שעות ואפשר לקפוץ מתי שבא ולהזמין ותמיד ידעתי שאין דבר כזה מסעדה שנקיה רצח...תמיד אומרים שלא טוב לעבוד במסעדה שאתה אוהב כי אחרי שתעבוד שם ותראה את המאחורי הקלעים..לא תלך לשם שוב אבל זה עבר כל גבול הייתי רעב...לקרות 2 בלילה...לא מזמן ורציתי לנשנש אז הלכתי לנאפיס וקניתי לי טוסט כפרי שאני אוהב הגעתי הביתה אכלתי אחד...ובאמצע השני בתוכו... אני מרגיש פתאום משהו..כשזה כבר בפה שלי משהו כזה חשבתי שזה הטוסט הכפרי שיש לו איזה צד קשה...אבל זה היה כבר מוזר הוצאתי את הדבר הקשה מהפה ונבהלתי זה פשוט היה...אני אפילו לא יודע מה זה ורק כדי שלא אקיא אני לא רוצה לדעת מה זה אבל זה לא טוסט כפרי! זה נראה כמו חתיכות של עץ...אני לפחות מקווה שזה מה שזה מה שבטוח זה לא טוסט כפרי ואני לא מדבר על אחד או שניים הטוסט הכפרי השני מלא בכמה מהם השאר לפי דעתי לא...חתכתי ובדקתי לא מצאתי משהו חריג אבל לכו תדעו.. ברור שהפסקתי לאכול ואני לא יודע מה לעשות עם זה... בא לי לתבוע אותם אני אוהב את נאפיס ובאמת חבל לי לקבל דווקא מהם דבר שכזה...ואני עדיין רעב! בא לי ללכת לשם ולהתלנון..אבל מה זה יעזור... יביאו לי עוד אחד חדש? אנ כבר לא רוצה אוכל של נאפיס החזר כספי? שישמרו את ה40 שקל פשוט מעצבן אותי שהרבה זמן אני כבר שם ואז אני מוצא דבר כזה ואני עדיין רעב וחש בחילה גם מצד שני סתם רציתי לשתף...תלכו לא תלכו לנאפיס לא בדקתי לשנות דעה או להצהיר במשהו פשוט...מעצבן

עוד אחת...

יש עוד חוץ מהשתיים אלה...אבל חלק מהם בתוך הטוסט שהיה בפה שליואני אחסוך מכם את זהוהשאר ממש בתוך הטוסטאך רק כדי שתבינו...שהטוסט בתוכו היה מלא בזה

DeepThoughts

New member
תשלח לעיתון שבע או משהו כזה

לפני כמה שנים אכלתי שם ואח"כ היה לי קלקול קביה לכמה ימים.. בפעם אחרת היה לי זבוב מת בשתיה ועוד הרבה מקרים של אחרים ששמעתי שקרו שם ושלא נדבר על כך שהמלצרים לא מקבלים שם כסף..

מושמושה

New member
../images/Emo46.gif

גם אני ומשפחתי סעדנו בנאפיס והזמנו לאחותי הקטנה המבורגר! מסכנה אחותי בקושי צמחו לה 6 שיניים הביאו לה לחמנייה קשה כמו אבן

למעלה