בא לי לשתף

בא לי לשתף

טוב, אז יצאנו לדרך, התחלנו בעצם די מזמן אבל בגלל שאני אוהבת הרבה יותר לקרוא מאשר לכתוב, רק קראתי ולא הגבתי, ולא שיתפתי, אבל עכשיו בא לי... אז ככה, אנחנו בעיצמו של IVF ראשון, והפלא ופלא, למרות שבחצי שנה האחרונה זיבלתי לבעלי את השכל על כמה שאני אהיה מסכנה כשאקבל את הזריקות, ואיך אצטרך לקחת חופש מהעבודה, וכמה גועלית אהיה בהשפעת ההורמונים, כלום לא קרה. כלומר, הזקיקים התפתחו יפה וגם הרירית, אבל שום תופעת לווי לא התמקמה לה במחוזותינו, ואני המשכתי לתפקד כרגיל. ביום שני עשינו שאיבה, ו... יצאו 18 ביציות, נכון מגניב? (וכלכך הצטערתי שההלכה ושערי צדק אוסרים לתרום ביציות) בכל מקרה מ18 יצאו 8 עוברים, וזה אחרי לילה די מטורף בו חשבנו שהכל הלך, כי היתה בעיה עם הזרע של בעלי. בכל מקרה מחר ההחזרה, ועוד שבועיים אני אהיה הרבה יותר חכמה, ואולי אולי גם הרבה יותר מאושרת. אז תאחלו לי בהצלחה.

פישון

New member
קודם כל בהצלחה

ודבר שני: לא לוקחים תרומות בארץ מפחות מ- 20 ביציות. אחר כך לוקחים תרומות של לפחות 3 ביציות, אותן תורמים מיד לאחר השאיבה. לכן אין מה להצטער (זה נכון בכל מקרה בטיפולי פוריות, ככל שחושבים אחורה פחות חושבים קדימה). דבר שלישי: שמונה עוברים זה יפה מאד. במספרים גבוהים של ביציות לא תמיד כולן בשלות, כך שסביב 50% הפריות זה נהדר! דבר רביעי: שיעברו לך שבועיים קלים ככל האפשר ואני מחזיקה לך ולעוברים אצבעות (גם ברגליים).

kalm

New member
נחכה ביחד

קודם כל, אני מאחלת לכם בהצלחה והמתנה קלה. גם אני אמורה לעבור החזרה ביום ה´ או ו´. זאת החזרה של עוברים מוקפאים ועשינו את זה הפעם במחזור טבעי לגמרי כי בניגוד אליך ההורמונים משגעים אותי לגמרי. כמה זמן את אמורה לנוח אחרי ההחזרה? אז שיהיה לכולנו בהצלחה, קרן

לי אמרו

לנוח יומיים כלומר חמישי ושישי, אבל אני אמשיך לנוח גם בשבת, זה בכל מקרה יום שאני לא פעילה בו במיוחד. בהצלחה.

kalm

New member
בסוף ההחזרה שלי רק ביום ראשון

אחרי שחשבנו שיעשו את ההחזרה היום, יום ה´, בסוף החליטו על יום א´. זה החזרה של עוברים מוקפאים מבוסס על מחזור טבעי. ביום ב´ ראו התחלה של עליה בLH וביום ד´ באולטרסאונד ראו ביוץ אז הם חיכו לפרוגסטרון לעלות. היום זה היה 9.8 והם רוצים שזה יעלה עוד לפני ההחזרה. אני מאד מקווה שאנו לא מפספסים את היום האידיאלי לעשות את ההחזרה. העוברים בני יומיים ולפי החישוב הגס שלי ביום ראשון אהיה 4 ימים אחרי ביוץ. האם מישהי כבר עברה חודש דומה? שבת שלום, קרן

נועם@בת

New member
מה ל´שות היה יום רועש כאן היום

את העוברים מחזירים לפי מצב הרחם, אני הייתי סומכת על הרופאים שהם יודעים לזהות את הנקודה הנכונה להחזרה. שיהיה בהצלחה ושבעוד תשעה חודשים תצטרכי לכסות את הארטיקים שמיטה כד שלא יהיה להם קר בלילה.
נועם

לי חן

New member
שיהיה לך המון ../images/Emo50.gifמחר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ועוד יותר
בעוד שבועיים... מחזיקה לך
!!! לי חן

הייי אופטימית יקרה

איזה כיף לשמוע אותך שמחה ומאושרת... במיוחד לאור העובדה שאני מ-ת-ה מפחד לשמע המילה ivf ... זה כל כך מעודד לדעת שזה לא חייב להיות כל כך קשה, ואם לא אצליח עם ההזרעות השד לא יהיה נורא כל כך ... המון אושר והצלחה !!!

הכי מפחיד זה הפחד

אותי לפחות הכי הלחיץ מה יהיה אם... אם אני אהיה עיפה, שמנה, עצבנית וכו´, ועוד לפני שהתחלנו לעשו משהו הייתי הסטרית, רק מאיך אני אתמודד. בשלב מסויים פשוט הגעתי למסקנה: אני לא נזיר בודהסטי, ולא קדוש מעונה, והודעתי לעצמי שאם יכאב לי אני אצעק, ואם אני אהיה עיפה אני אלך לשון ואם אני אשמין אז מה? בכל מקרה הבטחתי לעצמי פיצוי על כל סבל, כך שנרגעתי ויכולתי לקחת הכל בכיף, כך שבסך הכל השד לא כל כך נורא. ואם זה החבילה שאני צריכה לסחוב, אז יאללה, יכול להיות יותר גרוע. אל תפחדי, ובהצלחה.

נועם@בת

New member
שיווו, איך אני אוהבת לקרוא הודעות

כאלה
צריך מידי פעם לאזן את התמונה ולזכור שלא כולם מסכנות בIVF, ויש שמגיבות יפה, וגם מגיעות למספר זקיקים גדול
אני לא רוצה להיות צינית, אבל תארי לעצמך שאחרי שהיית תורמת היו מתקבלים שני עוברים בלבד- נכון שהיית אוכלת את הלב? אנחנו נתונות בדילמה תמידית. מצד אחד אנחנו יודעות כמה הביציות שלנו יכולות לעזור לאחרות, ומצד שני אלו העוברים שיכולים לצאת לנו. לצערי- אף פעם לא עמדתי בדילמה הזאת עם מספר הביציות הזעום שלי (אני גם לא יודעת אם מישהו יסכים לקחת ביציות קשישות כמו שלי), בכולופן נלמד עליך זכות כאילו תרמת
אגב, האם בררת במכון פועה אם באמת אסור לתרום? כי ממה שאני שמעתי מותר, ואין בעיה הלכתית עם הילד כי הוא נחשב הבן הביולגי של האם היולדת, ולא של האם התורמת. בעוד שבועיים תהיי חכמה וגם בהריון
ואני אוכל לעשות
על הורמונים ללא תופעות לואי
שתהיי אופטימית לנצח יקירה. נועם

בהצלחה-מחזיקה לך אצבעות../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif

שיעברו מהר השבועים ושיהיה הפי אנד דנדוש.

לילךפ

New member
המון המון בהצלחה ושבעוד שבועיים

נגיד לך מזל טוב מחזיקה לך אצבעות

למעלה