בא לי לשתף..

בא לי לשתף..

טוב אז בא לי קצת לשתף על עצמי אז מי שבא לו לקרוא מוזמן
!
אני בן אני 17 וחצי או יותר נכון בחודש יולי בן 18 ותמיד חשבתי שאני לא אצא מהארון - מבחינתי לצאת מהארון זה לא איזה משהו מיוחד בשבילי אלא יותר בשביל אחרים. אני לא מבין את הקטע למה אם אתם מכירים אותי בתור X(בלי שמות בינתיים..) אז רק בגלל שעכשיו אני אגיד לכם שאני יוצא עם בני המין שלי אז זה ישנה לכם ועוד תבכו על זה ותצטרכו קבוצת תמיכה כאילו מה כ"כ נורא מה כ"כ אכפת לכם? תמיד חייתי באמירה של אבא שלי שיש 10 מכות וההומואים (אני ביניהם) זה המכה ה-11 אז תמיד חשבתי שאני אשאר בארון וזהו , תמיד גדלתי בסביבה הומופובית תמיד תמיד תמיד!! אבל תמיד הלכתי נגד הזרם ותמיד עשיתי מה שבא לי אבל לצאת מהארון זה דבר קשה במיוחד בשבילי כי זה באמת אישור לאמירה הסופית "אני לא שם עליכם". אז כן כדי ליישם את האמירה הזאת אני מסיים בגרויות, עובר לת"א (יש לי פטור מהצבא על סעיפים בריאותיים שהם לא מוכנים לקחת סיכון) ולהתחיל את החיים שלי כמו שאני רוצה , אני לא הופך להיות זה שבראש המשאית במצעד עם התחתונים המנומרים, או איזה דראג קווין ואפילו לא ה"רווק התל אביבי הטיפוסי" אלא בסה"כ להתחיל את החיים שלי כמו שאני רוצה, כל מקום שאני נמצא פה( אני גר בקריות) מרגיש לי פשוט רע יש לי קול שהוא טיפה נשי ( אני בלי קשר לא נשי) ואיך שאני מדבר צוחקים עליי אז כן הביטחון ברצפה ואני לא ממש מוצא עבודה, או יש לי חבר 1 אפילו לא בהגדרה של טוב אפילו 1 שאני יכול להגיד , פתחתי פייסבוק רק לפני שבוע אם זה יעבור את ה10 אנשים שאני גם ככה לא ידבר איתם זה יהיה שיא! אבל אני יודע שכל זה יכול להשתנות שזה בידיים שלי ואני אחיה איך שאני רוצה. אני אותו X רק עם הידיעה ה"נוראה" הזאת, אני רוצה למצוא אהבה כי אף פעם לא חוויתי, היו לי סטוצים אבל לא נהניתי ממש וזה היה סתם אז יופי שכל הגברים השווים פונים אליך ומתפשטים או נפגשים זה לא כיף משום מה, והיה אחד שהכרתי באתר הכרויות שאמר לי שכשיש לך רגש למישהו זה הרבה יותר כיף (ד"א הוא סטרייט) אז זהו זה בידיים שלי אני אצא לדרך חדשה אני זה אני רוצים תאהבו לא רוצים אל תאהבו תמיד יהיה מי שכן יאהב כי אני גם לא עושה משהו חריג במיוחד במראה בלי קשר וגם אם כן אז מה?! שכל אחד יחיה איך שהוא רוצה!! אני מקווה שבעוד חצי שנה אני כבר ארגיש יותר טוב שאני אשים את כל העבר הנורא הזה מאחוריי גם בלי קשר היו לי חרא חיים אבל אני לא אחיה בגישה הזאת לעולם אפילו שאמא שלי נפטרה ושגדלתי בפנימייה ואחותי שונאת אותי והיחסים עם אבא שלי על הפנים ואין לי חברים ואין לי פרטיות בבית - זה הכל בידיים שלי! אם יש לך כוח רצון אתה תשנה את זה. כמו שירדתי 40 קילו בחצי שנה ככה כל מה שאני רוצה אני יעשה! תמיד יהיה מי שיאהב אותך לא משנה מה תזכרו את זה. אני מחכה כבר לדף החדש הזה ומחכה להכיר מישהו לקשר כי מגיע לי משהו רציני ואהבה ראשונה אמיתית! תודה למי שקרא ואשמח אם יש לכם משהו להגיב.. בכל מקרה המסר חייב להיות אחד - תאהב את עצמך ולא משנה מה כי תמיד תמיד תמיד יהיה מי שיאהב אותך! אפילו אם אני לא רואה את זה כרגע אני יודע את זה. ומי שלא יאהב את זה אפילו לא שווה שתסתכלו לכיוון שלו - את זה אני הולך ליישם!

makel1

New member
אני לא פסיכולוג (וממש לא מתיימר להיות כזה)

אבל מההודעה שכתבת עולים מספר דברים, שאולי כדאי שתשמע אותם ממישהו אובייקטיבי (אם אתה טרם מודע להם) על מנת שתבין בעצמך.
קודם כל, אני ממש שמח בשבילך שבגיל לא מאוחר הצלחת להגיע לתובנות שלאחרים דרוש לעתים זמן ארוך פי 2, ואף יותר. מה גם שאתה גר באיזור שלא הכי קל מהבחינה הזאת (אני במקור מהקריות). יחד עם זאת, נראה שאת ההודעה הזו כתבת בעיקר לעצמך. רשמת המון דברים שמטרתם היא לחזק את האמונה שלך ש״כולם על הזין שלי״ וש״זה לא עניינו של איש מה או את מי אני עושה בחדרי חדרים״.וזה בסדר. גם אם אתה מבין מי אתה ומהי הנטייה המינית שלך, לוקח זמן להשלים עם זה. אבל נראה לי שיש לך עוד מספר תהליכים לעבור לפני שאתה עוקר את עצמך לעיר הגדולה. הסממן הראשון לכך הוא שאתה עם בטחון ברצפה, כהגדרתך, לא מצליח למצוא עבודה ולא חובק יותר מידי חברים. במיוחד לאור זה שעושה רושם שאתה באמת איש חכם (ע״ע תובנות).
אולי תשאל את עצמך למה אתה סובל מחוסר בטחון, או מדוע אתה לא מצליח למצוא עבודה? אולי בשל העובדה שאתה מסתיר מקרוביך משהו כן משמעותי ונאלץ לחיות בסוג של שקר - אתה מקרין את זה כלפי חוץ (מעסיקים פוטנציאלים, חברים). אולי תשקול לספר למשפחה הקרובה, כי בסופו של דבר, אני לא מציע לך לעשות את צעדיך הראשונים ב״עולם של הבוגרים״ ללא תמיכה של משפחתך (גם תמיכה מרחוק) ומחוסר בטחון.

בכל מקרה, נראה שאתה בדרך הנכונה בהחלט! שיהיה לך בהצלחה :)

שאלתי את עצמי את השאלות האלה

והמסקנה שהגעתי אליה זה שאני לא יכול להיפתח ולהרגיש בנוח במקום שכל האנשים עברו איתי את הדברים וזה גם מה שגורם לי לחוסר ביטחון , לא שהוא כזה נורא אבל זה חוסר ביטחון שנובע מזה שאני לא מרגיש בנוח ואמיתי ליד אנשים שעברו איתי את כל הדברים האלה בגלל זה גם קשה לי למצוא עבודה כי אני הולך לחפש עבודה בקריון וכל מה שאני רואה זה כל הילדים האלה מהבית ספר אלה שהיו איתי מכיתה א' אז אוטומטית אני מרגיש את הנחיתות\חוסר ביטחון, זה מסקנה שהגעתי אליה בכל מקרה אני עובר עם שותפה שהכרתי ואני הצלחתי טיפה לפתח איתה ידידות בימים האחרונים אולי זה קשור לזה שהיא לסבית.. אבל זה מסקנה שהגעתי אליה. בסביבה שגדלתי בה לא אוכל להרגיש בנוח או עם ביטחון או להיות מי שאני..כשאני אתחיל ואתנהג איך שבא לי במקום שלא מכירים אותי יהיה לי הרבה יותר קל.. וגם הגישה של "לשים זין" זה בגלל שגדלתי עם הומופובים אז לבוא ולצאת מהארון זה מחייב את הגישה הזאת לדעתי .. ותודה רבה שקראת והגבת לי את דעתך זה היה חשוב לי לשמוע דעות של אחרים

עוד משהו

אני לא מבין עם מה אני אמור להשלים מה לא בסדר בזה? אני יכול להביא ילדים אני יכול לעשות מה שאני רוצה עם מה לעזאזאל יש להשלים כאילו זה משהו שאני באמת מנסה להבין כי חוץ מאמרות על זה לא הבנתי בתכלס מה לא בסדרו נורא בדבר הזה

makel1

New member
אין שום דבר נורא ב״דבר״ הזה

אבל זה אני אומר לך לאור נסיון חיי. אממה - לוקח זמן להגיע לתובנות האלה. אני מניח שביום שבאמת ובתמים תבין את זה - הביטחון שלך יצמח פלאים ואז באמת תראה איך אתה שם את כולם בכיס הקטן ;)

אין לך הרבה אמון באנשים

החיים בפנימיה ודאי לא היו קלים, גם בגלל האכזריות של ילדים וגם בגלל שאין שם טיפוח של פרטיות. אתה מציג עמדה שאומרת באתי לעולם-מוכן כבר ואני לבד וכל שאעשה הוא באחריותי...וזה מצד אחד בוגר לגילך עד שזה עצוב. כי אתה אומר את זה כי לא היה מי שיאהב אותך וההורה היחיד שלך אטום כלפיך. מצד שני אני שמח שאתה חדור מוטיביציה לשנות ולא להכנע לחיים בצל כפי שמציעים החיים בקריות. רק תזכור שכדי להיות נאהב צריך גם להשגיח ברגשות של אחרים ולהתחשב, ולסלוח.

אבל יהיה אמון אני מקווה :)

לא היה מישהו מיוחד או מישהי אבל לא נראה לי שאיבדתי אמון באנשים בכללי.. בכל מקרה תמיד הייתי בוגר וגידלתי את עצמי סוג של לבד שזה גם סוג של יתרון. אני מאמין שאדע להסתדר וגם להתחשב ברגשות של אחרים ולסלוח אחרי הכל אני מאמין שצריך לשפוט כל אדם בנפרד ושלא כל האנשים הם רעים.. תודה על התגובה :)

לא הבנתי כל כך

הבנתי רק את המשפט האחרון.. כנראה שזה היה קצת חכם מדי בשבילי מה שרשמת
אם אפשר הסבר אני אשמח..

ItsikH

Member
אמרת "יש לי קול שהוא טיפה נשי" הזכיר לי את כריס קולפר, ובראיון הזה (ובעוד הרבה) הוא נותן בראש...

עצה קטנה - בניגוד לאחרים כאן, ככל הנראה

לא הצלחתי לקרוא את הטקסט שלך. מתקשה מאוד לקרוא טקסטים בסגנון "הבלוק". אם תוכל לחלק אותו לקטעים יהיה לי קל יותר.

הוא שווה התיחסות

אז אולי תעשה כמוני: תעתיק לוורד, תעצב קלות, תקרא ותגיב.

הנה המתוקן

תודה על העצה עם הוורד אבל זה לא העתיק לי משום מה עם ההדגשה והחלוקה אבל עדיין יותר טוב, אני די חדש בפורומים פה אז זה אחלה עצה . הנה מה שכתבתי בהתחלה מקווה שעכשיו תצליח\ו להבין.

טוב אז בא לי קצת לשתף על עצמי אז מי שבא לו לקרוא מוזמן !

אני בן אני 17 וחצי או יותר נכון בחודש יולי בן 18 ותמיד חשבתי שאני לא אצא מהארון . מבחינתי לצאת מהארון זה לא איזה משהו מיוחד בשבילי אלא יותר בשביל אחרים.

אני לא מבין את הקטע למה אם אתם מכירים אותי בתור X(בלי שמות בינתיים..) אז רק בגלל שעכשיו אני אגיד לכם שאני יוצא עם בני המין שלי אז זה ישנה לכם ועוד תבכו על זה ותצטרכו קבוצת תמיכה כאילו מה כ"כ נורא מה כ"כ אכפת לכם?. תמיד חייתי באמירה של אבא שלי שיש 10 מכות וההומואים (אני ביניהם) זה המכה ה-11 אז תמיד חשבתי שאני אשאר בארון וזהו , תמיד גדלתי בסביבה הומופובית תמיד תמיד תמיד!! אבל תמיד הלכתי נגד הזרם ותמיד עשיתי מה שבא לי אבל לצאת מהארון זה דבר קשה במיוחד בשבילי כי זה באמת אישור לאמירה הסופית "אני לא שם עליכם".

אז כן כדי ליישם את האמירה הזאת אני מסיים בגרויות, עובר לת"א (יש לי פטור מהצבא על סעיפים בריאותיים שהם לא מוכנים לקחת סיכון) ולהתחיל את החיים שלי כמו שאני רוצה , אני לא הופך להיות זה שבראש המשאית במצעד עם התחתונים המנומרים, או איזה דראג קווין ואפילו לא ה"רווק התל אביבי הטיפוסי" אלא בסה"כ להתחיל את החיים שלי כמו שאני רוצה.

כל מקום שאני נמצא בו( אני גר בקריות) מרגיש לי פשוט רע יש לי קול שהוא טיפה נשי ( אני בלי קשר לא נשי) ואיך שאני מדבר צוחקים עליי אז כן הביטחון ברצפה ואני לא ממש מוצא עבודה, או יש לי חבר 1, אפילו לא בהגדרה של טוב אפילו 1 שאני יכול להגיד שהוא חבר שלי. פתחתי פייסבוק רק לפני שבוע אם זה יעבור את ה10 אנשים שאני גם ככה לא ידבר איתם זה יהיה שיא!
אבל אני יודע שכל זה יכול להשתנות שזה בידיים שלי ואני אחיה איך שאני רוצה. אני אותו X רק עם הידיעה ה"נוראה" הזאת, אני רוצה למצוא אהבה כי אף פעם לא חוויתי, היו לי סטוצים אבל לא נהניתי ממש וזה היה סתם אז יופי שכל הגברים השווים פונים אליך ומתפשטים או נפגשים זה לא כיף משום מה(באמת משום מה לא היה ממש כיף). והיה אחד שהכרתי באתר הכרויות שאמר לי שכשיש לך רגש למישהו זה הרבה יותר כיף (ד"א הוא סטרייט).

אז זהו זה בידיים שלי אני אצא לדרך חדשה אני זה אני רוצים תאהבו לא רוצים אל תאהבו תמיד יהיה מי שכן יאהב כי אני גם לא עושה משהו חריג במיוחד במראה בלי קשר וגם אם כן אז מה?! שכל אחד יחיה איך שהוא רוצה!! אני מקווה שבעוד חצי שנה אני כבר ארגיש יותר טוב שאני אשים את כל העבר הנורא הזה מאחוריי גם בלי קשר היו לי חרא חיים אבל אני לא אחיה בגישה הזאת לעולם אפילו שאמא שלי נפטרה ושגדלתי בפנימייה ואחותי שונאת אותי והיחסים עם אבא שלי על הפנים ואין לי חברים ואין לי פרטיות בבית - זה הכל בידיים שלי!.

אם יש לך כוח רצון אתה תשנה את זה. כמו שירדתי 40 קילו בחצי שנה ככה כל מה שאני רוצה אני יעשה! תמיד יהיה מי שיאהב אותך לא משנה מה תזכרו את זה. אני מחכה כבר לדף החדש הזה ומחכה להכיר מישהו לקשר כי מגיע לי משהו רציני ואהבה ראשונה אמיתית!

תודה למי שקרא ואשמח אם יש לכם משהו להגיב.. בכל מקרה המסר חייב להיות אחד - תאהב את עצמך ולא משנה מה כי תמיד תמיד תמיד יהיה מי שיאהב אותך! אפילו אם אני לא רואה את זה כרגע אני יודע את זה. ומי שלא יאהב את זה אפילו לא שווה שתסתכלו לכיוון שלו - את זה אני הולך ליישם!

תודה על כך שפרסמת מחדש

אל תתיחס ל-מה שכתבתי לברבור, זה אליו ולא אליך.

תראה אבות הומופוביים אלה אבות שלא בטוחים בזהות המינית שלהם עצמם. אלה אבות שלא התמודדות מעולם עם הורות לילד "חריג" באמת [כי הומו אינו חרג
], וגם רואים בבן שלהם את ההמשך של המיניות שלהם, הגבריות שלהם או השד יודע מה.

לגבי הקול שלך. זה מה שיש לך, לא?! שיצחקו עד שיחנקו כולם, כי מדיניות ה"שם זין" צודקת מאוד, אבל יש להפעיל אותה ולא לשים לב לתגובות של אנשים.

למרות שרליליות מוצהרת, סקס מאהבה ומרגשות הרבה יותר כיפי.

בהצלחה

תודה על התגובה

מדיניות ה"שים זין" זה תהליך שאני מקווה שיושלם.

ברור שיש את היצר המיני של הסטוצים וזה אבל משום מה אני לא נהנה בזה למרות שהיו כמה גברים יחסית שנראו טוב שיצאתי איתם לסטוץ ולא נהניתי, אז ההנחה שלי היא שעדיף שזה יהיה מאהבה. אז זה עוד יותר מאשר לי את זה :).

ומה שכתבת לברבור ומכוונת אליי, לקחתי כמשהו בונה ואני אשפר את זה בכל מקרה לפעמים הבאות אז תודה שהערת על זה :), בסה"כ אני זה שרציתי שתקראו לא אתם.. אז תודה על ההערה

white star

New member
תודה על הפיסוק מחדש

40 קילו בחצי שנה?!
אני לא יודע מה אני יותר - מקנא או סוגד

יש לא להיות בארון ויש להחצין את עצמך, זה לא אותו הדבר.
אני לא בארון ולא מרגיש צורך לרוץ לספר לכולם. במידה ומדברים על הנושא אז אני אומר בצורה הכי קז'ואל בעולם ולא עושה מזה ביג דיל.
שמתי לב שאם אני לא עושה מזה סיפור גם אחרים לא.

תודה
וזה נכון

אני לא חושב שאני אחצין את זה אלא פשוט לא אסתיר כשאני "אצא מהארון".

ותודה על המחמאה עם ה40 קילו, זהו כוחו של הכח רצון
.

למעלה