בא לי לשתף..

הבן אדן מפרסם טקסט

ואני צריך להתאמץ על מנת לקרוא אותו?
הבן אדם מבקש ממני עזרה וחסרה לו תרבות כתיבה אז אני צריך להתאמץ?
לא
אין סיכוי

Sam P

New member
העיקר שתהיה אתה לעצמך!!! כל הכבוד

תודה רבה sam!!

בתקווה שהפעם אני אצליח לשלוח לך את התגובה

בקטע הזה חשוב להיות אני לעצמי, אבל לא בהכל בחיים..
תודה על התגובה כי זה עושה לי הרגשה טובה

Sam P

New member
תהיה אתה לעצמך

נאמן כנה.. תאהב את עצמך ויאהבו אותך, וכל הדלתות יפתחו בפניך :) ובכיף אין על מה אחי

אז ככה

קודם כל, כל הכבוד על החיוביות, זה טוב שיש הסתכלות חיובית לעתיד.

אבל מספר דברים:

הראשון הוא התקוות הגדולות שאתה תולה במעבר לתל אביב - יכול להיות שיהיה לך שם יותר טוב, אבל קח דברים בפרופורציה. אני מכיר המון אנשים, בעיקר הומואים, שהסתכלו על תל אביב כעל איזו "תרופת קסם" לכל הבעיות שלהם בחיים והתאכזבו מאוד. גם כשתעבור אתה עדיין תהיה אותו בן אדם ואנשים מסביבך הם פחות או יותר אותם אנשים. כן, יש דברים שונים, אבל אל תצפה שפתאום כל החיים יהיו יפים רק כי אתה גר בתל אביב.

דבר שני הוא גישת ה "מי שלא יאהב את זה לא שווה שתסתכלו לכיוון שלו". לא מסכים עם זה. נכון, לא צריך לקחת קשה מדי אנשים שלא אוהבים אותנו, אבל אי אפשר גם להתעלם מכל מי שלא נמצא איתנו באותו ראש. צריך למצוא איזה דרך באמצע. לחיות בבועה שאנחנו מכניסים לתוכה רק מי שמסכים עם כל מה שאנחנו עושים זה לא הכי בריא.

ושוב - שיהיה המון בהצלחה!

ועוד משהו קטן.

תנסה לשים לב שאתה כותב בעתיד בגוף ראשון להשתמש בא'. אני *אעשה* ולא אני *יעשה*. אתה תתפלא כמה זה משנה רושם ראשוני.

(וזה לדעתי, דוגמה קטנה אך משמעותית, לשהו שלא צריך להגיד "מי שלא אוהב לא איכפת לי ממנו", אלא לשמוע וליישם.)

לא תאמין

יש לי 95 בבגרות בלשון חח אבל אתה צודק אני אשים לב פעם הבאה לדברים האלה תודה !!

תודה

אני מקווה באמת שאני לא אסתכל על זה כתרופת קסם יותר מדי ואתאכזב, אבל נראה לי שאני מודע גם לקשיים שיהיו ככה שאני מקווה שיהיה בסדר

למעלה