בא לי לשתף אתכם.....

בא לי לשתף אתכם.....

מתחשק לי לספר לכם על ידיד שלי........ אתמול אמרתי לו שאני א-מינית וסיפרתי לו על כל העיניין הזה......... הוא ממש קיבל את זה.......בכל המובנים......והוא גם הוסיף ואמר שאין שום סיכוי שזה גורע מהיחסים שלנו...... האמת היא שלי קשה לקבל את זה, אני לא מצליחה לחשוב בצורה "לא אינטרסנטית" ולנסות להבין מה יצא לו מכל זה........כאילו יש לי מחשבות בסגנון של הוא בטח חושב שהוא יוציא אותי מכל זה וכו וכו..... מה אתם אומרים , יש דבר כזה ידידות בין גבר לאישה?

amb2

New member
בטח שייש ידידות כזו

אבל בדרך כלל ידידות עמוקה זה בין אשה לבחור הומו חחחח

ברור שיש,

למה שלא תהיה? אולי זה כי אני חיה בעולם מוזר משלי [שבו הקהילה הלהטב"ית שולטת], שנראה לי שאין שום הבדל. ז"א, בד"כ אנשים אומרים שבין גבר לאישה תמיד ירחף מעל הראש המתח המיני [או הרומנטי, אם מסתכלים על הקהילה הא-מינית] ולכן אי אפשר שתהיה ביניהם ידידות מאוד קרובה. אבל בעולם שלי אותו המצב יכול לקרות עם שתי נשים, והוא אפילו סביר יותר מאשר עם גבר ואישה - וזה לא שפתאום כל הנשים יפסיקו להתיידד עם נשים אחרות, וכל הלסביות יהיו מיודדות רק עם גברים, כי אחרת "כל הזמן ירחף מעל הראש המתח המיני"; אלא שזה צריך להביא למסקנה שאין שום הבדל בין ידידות עם גבר לבין ידידות עם אישה, אלא אם באמת אחד הצדדים מעוניין במשהו. וזה בד"כ לא קורה בידידויות

Ld12

New member
אני לא רואה שום בעיה.

כמובן שאני לא יכול להגיד לגבי המקרה שלך כי אני לא מכיר את הנפשות הפועלות, אבל באופן כללי, לדעתי, אין סיבה שלא תהיה ידידות בין גבר לאישה (ולי אישית יש ידידות).

בתור גבר מיני מאוד

רוב הסיכויים- הם שאת צודקת. מכל הידידות שהיו לי אני יכול לחשוב רק על אחת שאין לי עניין מיני בה- וזה רק כי היא התחתנה והעניין המיני שהיה לי בה דוכא לאט לאט. אנחנו מתחברים ממש ממש טוב וצוחקים המון אז מבחינת הראייה האינטרסנטית, האינטרס שלי ממנה כידידה, אם לפשט בגסות, זה פשוט לצחוק המון. לא נשארתי בקשר קרוב לידידות כשהפסיק להיות לי בהן עניין מיני. לא כל הגברים פועלים כמוני- כמו שאתם אמורים לדעת על בשרכם יש מיליוני סוגים של אנשים בעולם, יש גם כאלה שאינטרס של חברות לא נמוך בסדר העדיפויות שלהם מזה של סקס ואז זה אפשרי. אבל בתור גבר שמכיר גברים- הסיכוי יחסית נמוך שמצאת אחד כזה.

האמת? אני לא בטוחה שיש כזה דבר

אני מאמינה שבאיזה שהוא מקום תמיד יש מתח מיני כלשהו (בתנאי שלפחות אחד מהצדדים הוא אדם מיני). אני חושבת שזה הטבע של בני האדם, בעיקר אולי גברים (?) לבדוק ולנסות את כל האופציות. יצא לי יותר מידי פעמים לקבל תכגובה לנחמדות מצידי, הבנה שיש לי רצון או כוונה לסקס.

p019

New member
ברור שיש דבר כזה

ואחת כמה וכמה כאחד מהם א-מיני - מה שמוריד את המתח המיני בצורה רצינית. 3 אנשים +1 (אני האחד) ציינו שלא רק שזה אפשרי אלה שהיו יש ויהיו להם חברויות כאלו. משמה זה אפשרי. לא אומר שזה אפשרי עם כל 2 אנשים בעולם - אבל אפשרי. היו לי ארבה ידידים גברים ויהיו לי בעתיד. אני יכולה לקבל שזוג ידידים שיש בינהם מתח מיני זה יכול להרוס את החברות - אבל כיוון שגם מיניים לא נמשכים מינים ל100% מהאוכלוסיה (טענו בפני פעם שזה יותר קרוב ל40% מכלל האוכלוסיה - משמע - גבר הטרו סקסואל ימשך בבמוצע ל80% מהנשים) זה אומר שלאדם א-מיני יש סיכוי לא רע למצוא ידיד מהמין השני שלא ימשך אליו מינית.

קודם כל, זה לא מדגם מייצג

ויש במשוואה הזו משתנים רבים. כמו מי אמר שהידידים של אלו שענו לא רצו/חשבו/פינטזו/קיוו ליותר מידידות? למשל. בכל אופן, אני חושבת שהדיון הוא בכלל, מיניים ואמיניים. זה שאחד הוא אמיני או אפילו הומוסקסואל בכלל, עדיין לא אומר שלא יהיה מתח מצד הידיד/ה. יכולה להיות ידידות, על זה אין ויכוח, אם שמים את זה בצד ולא פועלים בכיוון. אבל לא זו השאלה לפי איך שאני מבינה אותה. השאלה האם יכול להיות כזה דבר שלא יהיה מתח מיני או רצון לממש אותו. והתשובה לזה היא לא נראה לי.

inbardaf

New member
לכי לראות את הסרט 'כשהארי פגש את סלי'..

ודעתי האישית: רוב חברי הקרובים והטובים ביותר הם גברים. בעיקר בגלל שזו סביבת העבודה שלי וגם בגלל שהאינטרקציה שלי עם גברים קלה ומהירה יותר מאשר עם נשים. מצד שני, זה לא אומר שאין שם אף פעם מתח מיני ושהם לא מסתכלים עלי כעל מישהיא מושכת. לפעמים הם אומרים הערות בסגנון ולפעמים הם באמת מתיחסים אלי כאל 'אחת מהחבר'ה' מה שמוריד את מפלס המתח. בסה"כ, כל עוד הם לא מכוונים לזה ויודעים שזה מחוץ לתחום - אין שום בעיה וזה בעיני אפשרי. צריך לזכור גבולות והמרכזי והעיקרי שבהם הוא הפיזי. וגם על תשכחי שלא כל הגברים אוהבים כל מראה/בחורה, כך שיכול להיות לך ידיד שלא ימשך אלי למרות הכל. וכבר היו לי ידידים שהקשר איתם נותק, כי עלה מהכיוון שלהם מתח מיני וחלקם ניסו גם לממש אותו. במקרה כזה - אני מנתקת קשר. פשוט צריך להיות עם יד על הדופק. זה לא אומר שזה לא אפשרי. זה רק אומר שזה לא 'ברור מאליו' ולא עם כל אחד.

ענבאך

New member
מה זאת אומרת מה ייצא לו מכל זה?

הידידות שלכם, אני מניחה, לא מבוססת על יחסי מין. כשאני כותבת את זה זה נשמע ממש נאיבי, אבל יכול להיות שהוא פשוט נהנה להיות איתך? לי אישית יש כמה ידידים בנים, הקשר עם אחד מהם מגיע אחורה עד תקופת היסודי, אם לא הגן, ואף פעם לא ראיתי בהם משהו מיני (אני לא מגדירה את עצמי כא-מינית, אגב). יכול להיות שזה בגלל שאני בת. לא יודעת...

את צודקת אבל........

אבל יש ידידות שנחמד לו להיות איתי... ויש ידידות שהוא גם נמצא איתי הרבה מאוד זמן וזה מעבר לשיחות יומיומיות אלא הוא ממש כמו "חברה" בשבילי...וכאן כן נכנסים האינטרסים.

inbardaf

New member
איזה אינטרסים?

שכיף לכם ביחד? שאתם מרגישים קרובים מבחינה נפשית? מה רע בזה ולמה זה בלתי אפשרי? לי יש הרבה ידידים גברים שהם כמו חברה. למעשה, האנשים שהכי קרובים אלי הם גברים. יש לי חברה אחת טובה וכל השאר גברים והם יודעים לפעמים יותר ממנה. יש לנו נטיה לדבר על אינטרסים הצורה שלילית. אם לך טוב ולו טוב והטוב ביחד הוא האינטרס של שניכם - זה אחלה דבר ואין בו כל רע ולא חייב להיות קשור לסקס..

למעלה