בא לי לשחק משחק...

deep ocean

New member
אוקיי, מיכל הולכת לפתור את זה

בשנייה זו ממש את לא סתר. את לא יחפנות. את לא אבי. קראתי שוב את כל הודעתייך, ואני לא מבינה איך לא ראיתי את זה?!?!- את יעל
אפשרוות פחות סבירה: דאו לא, לא, את בטוח יעל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך לא ראיתי את זה קודם????? חהחהחהחחהחהחהחהחחה

deep ocean

New member
יעל!!! יעל!!!! יעל!!!! יעל!!!!

אם זאת לא את, אני צנצנת חהחהחהחחה

deep ocean

New member
איך? איך? לא ראיתי?

זה כל כך את!!!!!!!!!!!!! darling עליתי עליך!!! יאללה חשפי את עצמך!!! אוהבת אותך!!! את רואה, אני אפילו "מסתכנת" וכותבת כמה הודעות שזאת את, כי אני כל כך בטוחה בזה עכשיו. מה אני מקבלת פרס? אפשר שהפרס יהיה שתבואי לשיעור קונג פו? חהחהחהחחה....לא יפה מצידי...אבל זה הפרס שאני רוצה

deep ocean

New member
מה אני בשוק!

זאת לא יעל??!?!?!?! את גם לא דאו? אולי בעצם את לא בחורה, והטעת אותנו, שרשמת תשובה אחת בשרשור במין נקבה. אז אם כן, את יכולה להיות או נקבה או זכר: YIN המתבוננת CHILD TALIA E SHANT IC4 מה זה אני בשוק. את לא יעל?!?!? חוצפה. אני צנצנת עכשיו שמקלידה הודעה. חהחהחהחחהחה

סתר

New member
מיכל, קראי את ההודעה של Za-Zen

בהודעה "מוסיקה מרפאה"

זו לא אני , אבל מצחיק כי יש לנו

פחות או יותר את אותן הניחושים
חהחהחה חשבתי היום שזו דאו או SHANT (רק שלא זכרתי את הכנוי שלה) בכל מקרה נראה לי שאני די רחוקה מהכנוי האמיתי
חה חה אולי כי אני לא מכירה מי זה ?? חה חה חה אוהבת

deep ocean

New member
אוהבת גם

אגב, האדם הזה אמר שאני מכירה אותו...אז.....מי זה כבר יכול להיות?! אהההההההההההה שכחתי את LANGRIGAN או איך שהולך הכינוי שלו.

יעל :-)

New member
../images/Emo6.gif חהחהחה.. הצחקת אותי!!! ../images/Emo6.gif

וואי מיכל, הצחקת אותי בטירוף!!!!
אז כבר אמרו לך שאת צנצנת ... חהחהחה... קטעים איתך. דווקא אני?!
אני שמפחדת לרשום הודעה מסכנה וקטנה בפורום אעשה דבר שכזה?! דווקא יכל להיות משעשע. את ממש רוצה שאני אבוא לשיעור קונג-פו, אה? יש סיבה מיוחדת? (חוץ מלהכניס לי מכות?! סתם...
) אוהבת
יעל

deep ocean

New member
חהחחהחהחה קטעים

כן כן דווקא את. חשבתי שהחלטת לשחק איתנו קצת
אני רוצה שתבואי לשיעור, שתראי שהקונג פו, זה לא מה שיש לך בדמיון. אני לא רוצה להניח הנחות, אבל כתבת בכמה מילים כמו מה זה נראה לך בדמיון, או שאמרת לי במציאות? לא זוכרת- אז ללא הנחות- האם בדימוי של השיעור, את רואה שאת חוטפת מכות? כואב לך? נלחמים? תחרותיות? בלגן? כוח? שליטה? האם אלו הדימויים שיש לך על השיעור? את יודעת מה, אני אשאל אחרת- מהם הדימויים שיש לך על שיעור הקונג פו? אשמח אם תכתבי אותם כאן.

New member
אני כותבת אז את יכולה לשמוח

אז הנה מה שעובר לי בראש בנוגע לקונג-פו: קראתי כמה דיווחי שיעורים בקשר לקונג-פו (אבל לא הרבה). העניין הוא שכבר התחלתי להתבלבל. יש רגעים שבהם אני חושבת על קונג-פו רק כאומנות לחימה ויש רגעים שאני נזכרת בכל מה שקראתי פה שקונג-פו זה בעצם הרבה דברים ולא רק עניין לחימה. קראתי הרבה על העובדה שאתם לומדים כל מיני טכניקות, בעיטות, הליכות וכ´ו שזה נשמע נחמד. עם עניין הקרבות יש לי אולי קצת בעיה. זה בהחלט נחוץ ונחמד לתרגל את כל מה שלומדים עם יריב אבל כמובן עד גבול מסויים. אבל ברגע ששמעתי על כפפות אגרוף ומגיני שיניים זה קצת שינה משהו במחשבות שלי על העניין הזה. זה כבר גורם לי לאסוציאציות של כאב. זה היה בנוגע ללחימתיות של הקונג-פו. שאר הדברים שקשורים לעבודה פנימית וכדומה, אני מניחה שיהיו קשים לי לביצוע בגלל היותי מי שאני. זהו! אני מניחה שאני טועה בקשר לעניין הכאב. אבל עד שאני לא אבדוק באמת, אני לא אדע. הייתי שמחה לבדוק את העניין ולבוא לשיעור אבל בגלל שיקולים מסויימים זה לא יקרה לפחות בעתיד הקרוב. מצטערת.

deep ocean

New member
אההה ידעתי ידעתי

הקונג פו שאנו לומדים אצל בן (כל מורה שם דגש אחר) הוא כולל גם את אומנות הלחימה, ואת החלקים האחרים של הקונג פו (למשל עבודה פנימית על שיפוט), מדיטציה, וכו´ וכו´ וכו´. בהתחלה מקדישים חלק ניכר מהזמן לאומנות הלחימה, אבל מסיבות מסויימות. בקיצור: -לא לומדים רק את אומנות הלחימה. -לא מקבלים מכות! -לא יוצאים עם כאבים (ואם כן, בן מורח משחה מסויימת ששכחתי את שמה). -לא מחטיפים מכות. -לא עושים קרבות שהמטרה היא ניצחון. -כפפות אגרוף זה להגנה. אני יודעת, את רואה אסוציאציה מסויימת של סרט עם מתאבקים בכפפות אגרוף. -לא נותנים לך מכות ממש לשיניים, אם כבר אז מסמנים לך מכה לכיוון הפנים. אבל גם, זה לא ישר על ההתחלה!! בקיצור...את צריכה לבוא בשביל לראות. אם את רוצה שינוי - תבואי אם נוח לך במצב הקיים - אל תבואי הכל תלוי בך. את תחליטי איך את רוצה שחייך יראו, ולא אף אחד אחר.
באהבה מיכל

New member
העניין הוא ש...

כבר כתבתי על זה ב"דרך הלוחמים" ... אני אכתוב שוב בקיצור: בד"כ אין לי הרבה מה לתרום לדיונים/שרשורים פה. ובעיקר בגלל היותי בן אדם ביישן ובגלל בעיות שיפוטיות מסויימות. זהו בערך.

סתר

New member
על ביישנות אפשר להתגבר...

אולי המילה לתרום חוסמת אותך, נסי לחשוב על שיתוף...

New member
במידה ואת עדיין קוראת

אני מניחה שאפשר להתגבר על ביישנות, אבל זה לא קל בשבילי. באמת יכול להיות שזה חוסם אותי... לא חשבתי על זה ככה.
אבל זה שונה מ- שיתוף. אני יכולה לשתף בחוויות ובעיות שיש לי וכבר עשיתי זאת. היתה לי בעיה ועזרו לי וזה נהדר. אחת ממטרות הפורום היא לעזור. לי אין מספיק ידע ונסיון בנושאים שעליהם מדברים בפורום ולכן ההרגשה שלי היא שאין לי מה לתרום, אין לי איך לעזור. לכן יש לי תחושה שאין טעם לרשום פה דברים מסויימים ולשתף כי זה לא יתרום/יעזור במשהו.

סתר

New member
פיני, חזרת ../images/Emo24.gif../images/Emo127.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

למעלה