בא לי לשחק משחק...

אם אני "יוקש", אז אתה מוקש?

רק עכשיו עלה בדעתי שהמינוח הנכון למה שעשיתי היה "ייקוש". ולא, עדיין אף אחד לא ניחש... איזה מגניב! הייתי בטוח שיעלו עליי בצ´יק צ´אק. וזה גם הפך לשרשור ענקי! טוב, דויד, על כמה התערבנו?

deep ocean

New member
טוב אז ככה

כבר הזכרנו כמעט את כל השמות, חוץ מכמה אנשים: PIF RUBBER DUCK WHITEBEAR UNAGY ZOKO EL LOCO *gemini* אבשלום כן מהבית דויד כפרי מטאטא החור שבבלון עז עידו טסלר רמי ד זהו נמאס לי אם את/ה לא אחד מהשמות האלו אז אני ממש לא מבינה מי את/ה.... בסוף זה יהיה עז...אבל לא מתאים לו לעשות את זה.

deep ocean

New member
חהחהחחה כן נשברתי ../images/Emo13.gif

אני מודה
אתה רוצה להגיד לי שאתה לא אף אחד מהשמות שרשמתי? האם כתבת אי פעם בפורום הזה? אי אפשר להמשיך את המשחק, כל עוד לא אהיה בטוחה שכתבת פה מתישהו.

דווקא נתתי רמז די עבה...

בנושא ההודעה הקודמת. הייתי בטוח שינחשו מי אני. וכן, אני כותב בפורום. במיוחד בזמן האחרון...
טוב, אם לא ינחשו היום אני אחשוף את עצמי (כלומר את הכינוי, לא להלחץ...).

deep ocean

New member
רמז?? חהחהחחה ../images/Emo6.gif

לא שמתי לב לשום רמז. לא הזכרתי את- צאקרת הלב פריחת האביב את IC4 הזכרתי? אני כבר לא זוכרת

deep ocean

New member
השמות שהוזכרו עד עכשיו הינם:

שלומי החור שבבלון דויד בן סתר מתבוננת אורלי יחפנות אבי מנחם בגין...חהחחה יצפאן..חחה חזי...מי זה חזי? חהחחה wu-wei פיני יעל :) דאו YIN המתבוננת CHILD TALIA E SHANT IC4 ZA-ZEN Lagrangian RUBBER DUCK WHITEBEAR UNAGY ZOKO EL LOCO *gemini* אבשלום כן מהבית דויד כפרי מטאטא החור שבבלון עז עידו טסלר רמי ד צאקרת הלב פריחת האביב השמות שעדיין לא הוזכרו הם: Cheetah deep ocean (מעניין למה אף אחד לא חושד בי??? אבל זאת לא אני. מצטערת). ferran lizardie Zoko El Loco גילי פרי נירש (איך שכחנו אותו???)

נו, איך באמת? ../images/Emo6.gif אני חייב לך 100$

אוקיי.. חשפת אותי! סוף סוף! כבר נעלבתי!
ולמה אף אחד לא הסתכל בכרטיס האישי שלי?
באהבה ניר(ש).

deep ocean

New member
אני לא מאמינה

יכול להיות שבהתחלה לא כתבת בכרטיס האישי את הפרטים שלך? כי לדעתי בטוח הסתכלתי בכרטיס. רשמת את הפרטים ישר??? באמת לא יאומן שלא רשמנו אותך אני הייתי בטוחה שרשמו אותך ורק בסוף שעברתי על הכל פתאום אני מגלה שאתה לא שם!!! איזה שערוריה!!!!!!! 100$ אמרת??? מגניב!!! חהחהחחה

unagy

New member
חחח איזה קטע....

היום רציתי לעבוד על ניר שזה אני! חחחח לא נורא....

נירש

New member
נדמה לי שפספסת את הקטע ../images/Emo13.gif

וזה היה ענק אם יואב בסוף היה עובד עליי שזה הוא... איזה כיף!

אורלי_ל

New member
נכון ../images/Emo13.gif

לא ראיתי מקודם את ההודעות. ואם יואב היה עובד עליך, היה יכול להיות פה עימות חזיתי... כמו ג´ון טרבולטה וניקולס קייג´... איזה קטע טוב!

deep ocean

New member
FACE OFF-עימות חזיתי

סרט מצויין. המממ, כן זה היה יכול להיות קטע ענק!!

נירש

New member
ולגבי הכרטיס האישי...

באמת הוספתי את הפרטים רק אחרי שגילית אותי :)

למעלה