בא לי לשחק משחק...

לכל משחק יש כללים

בוא נקבע את הכללים. הצעה שלי: 1. תדבר איתנו תוך כדי (אחרת, זה יבוסס על ניחוש בלבד ויהיה פחות מעניין); 2. תבטיח לגלות לנו את האמת, אם וכאשר מישהו מאיתנו "יעלה" עליה. מה דעתך?

אורלי_ל

New member
החור שבבלון?

בהתחלה דווקא חשבתי שזה דויד...

unagy

New member
אני דווקא חשבתי או

סתר או המתבוננת... לא יודע למה...

deep ocean

New member
והניחוש ה-1 שלי היה אורלי

ואני אשמח אם האדם יזדהה, ויעמוד בכללים שבן כתב: 1. יגיד שזה באמת הוא/היא, אם מנחשים אותו/אותה נכון 2. יכתוב קצת, שזה לא יהיה סתם ניחוש באוויר

רק על עצמי לספר ידעתי...

דבר ראשון אני לא כותב/ת ככה בדרך כלל כדי להקשות על הזיהוי
ומיכלוש, קצת נעלבתי! את מכירה אותי טוב מספיק כדי לדעת שאני אעמוד בכללים
בכלל אני מרגיש/ה כל כך טוב עם עצמי! עשיתי מה שבא לי בלי שיפוט בכלל בלי לחשוש מהתגובות ואתם משתפים איתי פעולה בצורה כל כך נפלאה. אל תעלבו ממני אם בשישי-שבת לא אענה להודעות... שלכם, סתם כי בא לי לדבר.

deep ocean

New member
חהחחההחהחה

1. יחפנות 2. סתר 3. TIME TO FLY המממממממממ לחש/י לי באוזן. לא אגלה.

deep ocean

New member
זה כל כך בן??

דווקא סגנון הכתיבה לא היה של...רגע, הוא אמר שהוא משנה סגנון כתיבה. אה. בן?!?! אבל מה הקטע לנחש אנשים בלי שהם יכתבו משהו לפי סגנון כתיבה דומה פחות או יותר אל עצמם. אחרת..זה בכלל ראייה ולא משחק....אנחנו מתרגלים פה ראייה? מה אנחנו בקורס לראיית הילות פה? חהחהחחה בקיצור, זה סתר או יחפנות..אני לא חושבת שזה בן.

deep ocean

New member
אההההההה

לא חשבתי על אבי- שישי שבת הוא לא גולש הרי. אבל סגנון הכתיבה כל כך לא מתאים לאבי, אבל האדם אמר שהוא בכוונה שינה את סגנון הכתיבה, אז זה כן מתאים! חהחחהחה אם כך הניחושים שלי הם: 1. אבי 2. יחפנות 3. סתר

זה יש להוסיף להודעה הקודמת-../images/Emo2.gif

ה--->...(3 נקודות בסוף ההודעה) לא היו במקום.... אם אנו מנסים להצחיק(בעיקר כשמדובר באמירה לא מצחיקה במיוחד, עלינו להשתמש באייקון מתאים ש: א) יגרה את הדמיון הציורי של הקורא ב) יתן לנו הילה של אדם בעל הבעות רבות,אשר יודע להשתמש בהן,ולהביע את עצמו במוחצנות ובכיפיות הנדרשות. ג) אהה בהה גהה כתיבת הודעה כמו זו הקודמת(בדיחה[אם אפשר לקרא לזה בדיחה]לא מצחיקה במיוחד ,כלומר אם הייתי לוחש אותה לאפיפיור ,הוא לא היה משתנק מצחוק ,מתקפל עוד יותר[כבר עכשיו יש לו גיבנת לא קטנה]וחוטף שבץ מוחי על המקום),ללא האייקון המתאים בסופה,וכחטא על פשע הוספת 3 נקודות(...)שלא רק שלא מוסיפות למשפט ´שומו שמים´ שום משמעות בידורית ,אלא אף עלולות ליצור מבוכה בקרב הקורא הממוצע ,אשר אינו יודע אם לצחוק או לבכות,היא פשע לא יסולח מבחינה בידורית אקדמאית. אני קורא לכל מי שמתיימר להחשב מצחיק במידה זו או אחרת לשקול היטב את מעדיו ומילותיו...צחוק ובידור הם ענינים לאנשים רציניים. נחמתי תהא בכך שאולי מטעותי ילמדו אחרים נ.ב: (לחסרי ההבנה בתחום חוש הפארודיה המטורף---> אין שום קשר בין הודעה זו למציאות)

time to fly

New member
מצטער חברה, לא אני

אבל תודה דויד על העלאת שמי
אם אפשר לקחת מזה משהו
ואין שלומי אחר פה, נכון שמה טועה אני

למעלה