בא לי לשבור ת'מחשב

• פותח הנושא eshco
  • פורסם בתאריך

eshco

New member
בא לי לשבור ת'מחשב

הורדתי את הסרבר של MY SQL עשיתי SETUP וזה לא עובד, לא מופיע לי הרמזור. אנא לפני שאני מתאבד,עזרו לי נא!!!

nezek2003

New member
אם אתה יכול לשבור

אז לך תקנה אחד חדש תתקין עליו לינוקס עם אפאצי ותסגור עניין

nirdagan

New member
האם הפעלת את שרת MySQL

להתקין זה לא מספיק צריך גם להריץ to run אותו כדי שיופיע הרמזור

eshco

New member
כן

הוא מופיע אבל לפני כן אמור להופיע חלון שבו אני צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא, וזה לא מופיע, הרמזור תמיד אדום, ואני כבר רוצה לנסוע.....

eshco

New member
כשאני מדליק אותו הוא הופך ירוק לשני

לשניה, ואח"כ שוב לאדום. אני ממש מיואש, הורדתי גירסאות שונות, עשיתי אינסטול מחדש כבר 7 פעמים, קראתי את כל הHELP, ונכנסתי לכל הפורומים, אין לי מושג מה הבעיה.

Desc

New member
ה-my.ini שלך לא תקין

סגור את התכנה, כנס ל-c:\windows או c:\winnt(תלוי בגרסה שלך), ומחק את הקובץ my.ini, הפעל את התכנה והיא תיצור אותו מחדש.

eshco

New member
ניסיתי, אבל לא מצאתי את הקובץ

אם הוא היה לא תקין הייתי מוחק אותו, אבל הוא לא נמצא בכלל. מה עושים?

eshco

New member
מצאתי אותו!!! הרמזור ירוק!!!

את/ה גדול/ה, תודה, אני חיפשתי אותו רק בWINT ולא ב-WINDOWS. תודה רבה. בנתיים התייאשתי מזה אז התקנתי JSP, אז עכשיו יש לי החלטה, האם לעבוד על JSP עם אקסס או PHP עם MYSQL? מה ההמלצה?

ממממ.....

אם אתה רוצה להיתאבד ביגלל דבר כזה קטן, תיתאבד, יצפו לך הרבה אכזבות בחיים. ומה זה השאלה הזו? זה דומה יותר ל "מה יותר כדאי, חומוס אם פיתה או חומוס אם לחם?" זה החלטה אישית.

eshco

New member
אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה

אכלתי חומוס ויש לי כאב בטן עצבני. אבל חוץ מזה כשאני מנסה ליצור DB ולעשותmysql_connect יש לי את הודעת השגיאה הבאהFatal error: Call to undefined function mysql_connect(). שוב אין לי מושג למה. הפעם התחשלתי אז אני לא בדרך לשבור את המחשב או להתאבד אבל אני בהחלט מבואס.

eshco

New member
בדקתי, והכול בסדר איתו

אני מריץ תוכניות PHP דרך הסרבר והן עובדות, אבל הקישור ל-MYSQL לא עובד. למרות שהסרבר עובד והכל נראה תקין.

Desc

New member
עוד קורבן תמים של PHP 5 הרשע

ב-PHP 5 המפתחים החליטו להפוך את התמיכה בפונקציות התחברות ל-MySQL מברירת מחדל ל-extension. סגור את השרת, פתח את php.ini(העתק את הקובץ ל-c:\windows כדי שהוא יידע לקרוא ממנו), וודא שהערך של extension_dir הוא "./ext/"(בגלל שבקובץ המקורי הוא תמיד "./" וזה לא נכון), ותסיר את ה-; בתחילת השורה "extension=php_mysql.dll". לאחר שעשית את זה, העתק את הקובץ libmysql.dll מספרית השורש של PHP ל-c:\windows\system32, ואם לא עשית את זה עד עכשיו - ל-c:\windows\system32 העתק גם את הקובץ php5apache2.dll, php5isapi.dll וכו' לפי סוג השרת שלך. בהצלחה. נ.ב אם כשאתה מפעיל את השרת או עמוד בשרת והוא טוען שהוא לא מוצא את הקובץ php_mysql.dll, הורד את חבילת ה-zip בלי התקנה של PHP והחלף את הקבצים ב-c:\php\ext עם הקבצים המתאימים בחבילת הזיפ.

למעלה