בא לי לרצוח אותו...

מאורי6

New member
בא לי לרצוח אותו...

בעצם, בא לי למות וזהו... יואו אין לכן מושג בכלל איזה עצבים!!!!

lia2sh

New member
../images/Emo201.gif תרגעי... יהיה בסדר...

ואם את צריכה לשפוך קצת את העצבים אני כאן

MirkuSH

New member
../images/Emo201.gifשתפי שתפי

אנחנו כאן... ולמות זה לא טוב :)

מאורי6

New member
בטח שזה לא טוב..מתים מזה../images/Emo6.gif

וסתם התבאסתי מזה שאנחנו יוצאים כל הזמן כל הזמן כל הזמן עם החבר הכי טוב שלו והבחורה של החבר. ויותר התבאסתי מזה שסיכום השיחה היה שאני לא מבינה ולא אבין את הקשר של שניהם. כאילו, נכון שאני לא גדלתי עם החברה הכי טובה שלי בית מול בית ונכון שהיא לא משרתת איתי באותה יחידה נבחרת ומצילה את החיים שלי ככה פעמיים בשבוע- אז סביר להניח שאני לא אבין את הקשר הזה באמת... אבל בלי קשר אני מאוד מעריכה את החברות של שניהם ואני שמחה שלחבר שלי יש חבר כזה כי הוא באמת בחור טוב אני מחבבת אותו מאוד. אבל אתן יודעות, הם גרים ממש ביחד ומשרתים ביחד הם כל החיים ביחד אז הם לא יכולים להיות בנפרד כמה שעות, לפעמים? הזמן היחיד שהיה לי לבד עם החבר שלי היה כמה דקות באוטו של חבר שלו כשחיכינו לחבר שלו ולבחורה שיחזרו... לתומי חשבתי שהמילה זוגיות נגזרת מהמילה זוג, משמע שניים!! אמרתי לו "אולי שיכנסו לנו גם למיטה?" והוא עוד עונה לי "למה לא באמת?" "ואללה סבבה...יהיה כיף!!" [ואולי לא שווה לו להשקיע בכלל כי גם הוא יודע שיום אחד הכל ייגמר
אבל זו סתם הערה גועלית מתוך הרבה מצברוח פיכסי]

אני אגיד לך את האמת..

אני באמת לא כלכך יודעת מה להגיד. לפעמים אני מרגישה שאני באה ביניהם והולכת ומשאירה אותם לבד, אבל זה כי הוא לא רואה את חברים שלו שבועיים ולפעמים יותר.. כמו שאת מספרת הוא רואה אותו כל הזמן אז אני חושבת שזה לגיטימי שכמה שעות הוא לא יהיה איתו ויקדיש גם לך קצת זמן. זה חלק מהזוגיות באמת.

לילי123456

New member
../images/Emo201.gif

וואי באמת נשמע שהם יותר מידי ביחד.. תנסי לתפוז אותו לשיחה רצינית ולא צינית, ותסבירי לו כמה שזה מפריע...שינסה לפנות לכם כמה שעות לבד. בהצלחה

lady man

New member
../images/Emo201.gif

תגידי לו מה שכתבת כאן ("גרים ממש ביחד ומשרתים ביחד הם כל החיים ביחד אז הם לא יכולים להיות בנפרד כמה שעות, לפעמים?" "לתומי חשבתי שהמילה זוגיות נגזרת מהמילה זוג, משמע שניים!!") תגרמי לו להבין. בכל מקרה תזכרי, מכות זה אחלה דבר

למעלה