בא לי לקטר

שלחתי לו רק סמס

לא ממש בא לי לדבר איתו עכשיו.

אני רוצה לראות איך יתנהג.אני בוחנת אותו עכשיו.
אתה יודע אנחנו מסתובבים באותם מעגלים..והוא למעשה אדם מאוד נחמד וגבר עדין ומאוד ג'נטלמאן
אבל אף אחד לא מושלם
יש לו שטיקים והוא כן..אובססיבי. לא מבין מה זה לא.

אז פעמיים אמרתי לו לא. ולא הגעתי.
הפעם כבר העיק כל כך חזק..שהרגשתי שאין לי ברירה למרות שהבטן אמרה לי לא לצאת.
שהציע להשאר אצלו..[כאילו דא]
הפיוזים שלי כבר נשרפו.

האיש לא מבין שלא יכול להתפתח כלום..ומנסה ולא מרפה.
ניראה מה יתפתח בהמשך היום

עשית לי את היום
...

אני עוקבת וסקרנית איך יסתיים הסיפור הזה.

כאילו שביום חול יש, שטויות זה רק בגלל...

מזג האויר... תסתכלו פשוט לנסיבות
בכוח רוצים להצדיק
את הדת/אלוהים/אמונה.

זה הכל בגלל רמות המים הגבוהות

וכשיש פה סופה..והעונה רק החלה..אז לא יוצאים.
דרך אגב
עשיתי בטוח חדש עם כסוי על:
הוריקאן
הצפה
ונזק מאתני הטבע.

לא טוב? לקחתי אחריות.

לקח חצי אחריות- ומשתתף

בעיני כל הכבוד.

יפה לו. ואהבתי את השקט שלו.

איזו חשיבה שונה משלכם כאן הגברים..מעניין.

גבר גבר

כמו שחשבתי
ג'נטלאמאן.

משתתף באחריות המשותפת לדיסאסטר. [הדגים היו מעולים וגם הערב שבילינו יחד]

drorbar19

New member
פעם עבדתי כמוסכניק

ואני יכול להגיד לך שאין כזה דבר שרטיבות חד פעמית עושה נזק ב300$.
היא אולי יכולה לעשות קצר ברכב ישן שלא טופל כראוי, אבל גם הקצר הכי נוראי לא יעשה כזה נזק (יש הגנה של מפסקי פחת על מחשב הרכב וכל החלקים החשובים).
סביר להניח שפשוט בתזמון מקרי התפרצה לך תקלה שנבנתה ברכב לאורך שנים (או שהמוסכניק שלך השחיל אותך), ושהייתה מתפרצת בכל מקרה גם אם האוטו סתם היה עומד בגשם (שלא לדבר על זה שבדרך הביתה כבר נסעת בשלוליות ענק).
כנראה שיש לך רכב בן 10 שנים לפחות שכבר איבד את האטימות והתקלה הייתה צפויה גם בלי אשמתו הדמיונית של הבחור. רכב חדש לא מתקלקל גם אם טובלים אותו באגם לחצי שעה.
את סתם קטנונית לגבי הבחור, ועושה רושם שאפילו לא מאוד נחמדה.
כנראה שגם הוא לא העפרון הכי חד ביבשת שלכם אם הוא כך מתחנן שתבואי (ואת בת הזוג האינטלקטואלית שלו).

אני גם חושב שאין כזה דבר "סופות שנופלות עלינו ב4", אני די בטוח שכל חזאי חובב ידע כבר שבוע קודם שתגיע סופה.

סליחה על הישירות.

מותק אם היית מכיר את מיאמי

לא היית מדבר כל כך הרבה שטיות בבת אחת.

1. סופה טרופית יכולה לשנות כיוון בכל שניה [כשזה יהיה הוריקאן אתן לך שיעור פרטי איך להתנהג בהוריקאן]
2. אפ פעם לא בדיוק יודעים כמה גשם ירד
3. עוד לא ממש מכירים כמה הצפות יהיו לפי רמת המים.

לגבי הרכב:
1. היו חוטי חשמל שחוברו לסטרטר..לא ברור לי מה ואיך. נרטבו.
2. יש לי ריח של רטיבות ברכב- עדיין לא יודעת איך להוציא את הריח הזה
3. וזה לא רכב חדש.
4. רכב לא עמד במים..רכב חצה אגמים שבארץ לא ראו כאלו דברים.

אם היית רואה את כמויות הרכבים שנתקעו היית סותם את הפה עם הידע שלך.
ולגבי עצמי..כדי שתשב בשקט אין לך מושג מי אני ..טוב שהבחור חושב בצורה אמריקאית ולא בצורה ישראלית.
שלושים שנה בחוץ כניראה עושה לנו רק טוב.

drorbar19

New member
מותק

כשחוטי החשמל של הסטרטר נרטבים, אז במקרה הגרוע נשרף פיוז שעולה חצי $, ובמקרה הטוב מחכים 5 שעות עד שהם יתיבשו (או עושים עם פן), ונוסעים לשלום.
את מודה שזה רכב ישן, ולכן קחי בחשבון שהנזק (שבכלל לא ברור מה הוא) היה כנראה נגרם גם אם לא היית מוציאה את האף מהבית.

וכשיהיה לך פרומיל מהידע שיש לי במטאורולוגיה, אז אולי אקנה את השטות שסופה טרופית יכולה לשנות כיוונים. וכשמדובר בהוריקן, החזאי יודע בדיוק של דקות מתי הוא יגיע ולאן, כבר 3 ימים לפני שהוא בא. (שלא לדבר על זה שהוא יודע מה תהייה מהירות הרוח בסטייה של 10 קמ"ש ומה בדיוק פוטנציאל המשקעים)

הפכת להיות דבילית כמו כל האמריקקים שיודעים לאיים בתביעות על כל דבר, לצעוק וללכת מכות כי מישהו חתך אותם במעבר של הסופר עם העגלה. (אבל כשהם פוגשים אותך ברחוב הם מחייכים עד שקופצת להם סתימה מהטוחנות)
טוב שאת שם, וטוב יותר שחסר עמוד השדרה שומר השבתות גם לא עושה עלייה.

אה. הריח של הרטיבות עלול להיות מדליפת שתן שמטפסת לראש הנהג. זה מאוד מקובל אצלכם שם במערב.

drorbar19

New member
יו, אנחנו אותו דבר

גם אני אוהב לשים אייקונים כשאין לי כלום חכם לענות.
PUSTEMA

שוב: לא היה לי עברית

וזה למה קבלת אייקונים.

עכשיו בתור אדיוט אני אענה לך:
1. סופהטורפית ברגע האחרון יכולה לפנות וככה גם הוריקאן. ראית פעם הוריקאן שעושה לופ? אני ראיתי.

הרכב שלי בן כמה שנים אז מה?

מיצובישי. אחלה רכב. מעולם לא נתקעה. כל הרכב מריח ממים. והג'טנטלמן שילם.
זה אוכל לך את הלב אה?????????????.

אז יש גברים מסוג שונה עם חשיבה אחרת. מזלי שאני לא נתקלת באנשים כמוך. איש קטן אתה.

drorbar19

New member
איזה כיף זה

להיות לבד בגיל 54, נכון?
אפשר לכתוב שטויות בלי חשבון ואפילו להאמין בהם. כמו הזקנים שכבר אבדו תקווה וצועקים על רמזור אדום שהוא מרגיז אותם.
חחי הוריקן שמשנה כיוון.

נחמדה?

בחיים לא. אני לא נחמדה.לא רוצה להיות נחמדה. נחמדה זה לחיות מחמד.
אשה נחמדה עושים ממנה שטיח רצפה
אשה נחמדה כל כל כל נחמדה שהיא שוכחת את עצמה ומעניקה את שירותיה לגבר כמוך..שאחרי כמה זמן משתעמם וזורק אותה
אני אשה
חזקה. מלכה. מותק..בחיים אני לא אהיה אשה נחמדה. זה מטרה להיות מכשפה.
מטרה גדולה להיות מכשיפה ואני אפילו לא מתאמצת...כמה שזה נחמד.

עוד פעם לוחץ

ועכשיו אני באמת לא מבינה, לוחץ בטלפונים.

והוא
גבר דתי
גבר שיודע שאין סיכוי שיכול להיות משהו רציני משום שסוג החיים שמנהל זה לגמרי אחרת ממה שאני מנהלת

הזמין שוב לכוס קפה. צלצל שאבוא לראות את המעבדה שלו ויש לו בעייה דחופה לתקן. וכן עוסק בפיתוח מוצרים ואני באמת עושה QA
ולפני הרבה שנים עסקתי בחומרה. אוקי אז הלכתי לראות. לקחת אותי 25 שנים אחורה..נכנסתי למעבדת מחשבים כמו שלי ולאקס שלי היתה לפני המון המון שנים. ככה התחלנו. הייתי בשוק.
נתתי חיבוק, בחיי זה הכל. אחרי שהסתכלתי בתוכנה שכתב..וביחד מצאנו טעות ששגעה אותו..שוחחנו קצת ואז. שבת שלום והלכתי.

לא עברו 15 דקות
טלפון.
איך אני הולכת בלי לתת חיבוק ונשיקה..ואיזו אשה קרה אני..כאילו מה????????????????????????.
what are the needs here?
מה אני לא מבינה? האיש לא רואה שחוץ ממערכת יחסים ידידותית או עיסקית
זה מה שיש?
עכשיו הוא מזכיר לי את האקס שלי ברמות הסטריות. רק שיש אזימות לכיוון פרס..אולי עדיף..אבל היה לי דה ז'וו היום

האם אנחנו נמשכים לאותו סוג גברים כמו שהיינו נשואים להם?
what is wrong with me?
אני לא רוצה.
ויאלה מחר מסיימת את הסגה הזו.
לא ייתכן שיצלצל כל רבע שעה. סגרתי את הטלפון.

למעלה