בא לי לצרוח!!

shoosh101

New member
בא לי לצרוח!!

מישהי יכולה להסביר לי מה המרפי הזה רוצה מחיי??? עשיתי לו משהו רע??? תסבירו לי איך זה ש- 35 שנה לא נדבקתי ב- CMV, ועכשיו, בדיוק כשאני עומדת להתחיל טיפול פוריות חדש בתקווה להריון נוסף, אני צריכה לגלות שנדבקתי? זה פשוט לא יאמן! עכשיו אני צריכה להיות "מושבתת" בין חצי שנה לשנה, תלוי את מי שואלים, וכל כך רע לי בנשמה. אני כבר לא בת 22, אפילו לא בת 32, כל כך הייתי רוצה עוד שני ילדים, ואני מרגישה שכאילו זה נשמט לי מבין האצבעות. לקח לי שלוש שנים ושני הריונות להצליח להביא ילדה לעולם. היו לי פנטזיות שהפעם זה ילך קצר וקל. אז היו. כנראה שכלום לא יכול ללכת קל. לא בשבילי. לא בענייני ילודה. נמאס לי.

ומצד שני

עדיף CNV לפני ההריון מאשר בהריון, ואחרי שנידבקת את מחוסנת וירדה לך דאגה אחת לפחות.. שיהיה בהצלחה

shoosh101

New member
נכון אבל לא לגמרי נכון

אחרי שנדבקתי אני לא מחוסנת במאה אחוז. ומעבר לזה שאם ההדבקה יחסית חדשה (ולצורך העניין גם חצי שנה או שנה זה יחסית חדשה) הסיכוי שתהיה מחלה פעילה בהריון הוא יותר גבוה. וכמובן שאין לי אפשרות לחכות יותר זמן מזה, כי גם ככה העיכוב הזה לחלוטין לא במקום. סתם, פשוט נמאס לי שכל פעם נופל לי משהו אחר על הראש. אני יודעת שיכול להיות יותר גרוע, אבל קצת עייפה מלחשוב על זה ככה (בואי נגיד שבן אדם שנדבק בצהבת לא אומר לעצמו "איזה יופי, לפחות זה לא איידס"). רציתי פעם אחת בחיים הריון נורמלי, שקט, בלי כל הדאגות האלה על הראש, ובלי לעבור שבעת מדורי גהינום עד שאני משיגה אותו. סליחה אם מה שכתבתי יוצא קצת עצבני, זה כמובן שלא מכוון אליך, זה פשוט מצב הרוח המחורבן שלי כרגע.

meytall0

New member
אויש
נקרע לי הלב מהזעקה שלך...

באמת זה לא הוגן, ואני מקווה מאוד שזה יהיה הסיוט האחרון עד שתחזיקי שוב בידייך תינוק/ת בריא/ה ושלמ/ה.. מחבקת מיטל

kinsti

New member
הי יקרה

אני זוכרת את ההודעה שלך לגבי ההתלבטות בזמנון לגבי הריון נוסף. כל כך צר לי שאלו הבשורות ושהפנטזיה על הריון קל וחלק (מגיע לנו!!!) לא מתממשת כרגע. הלוואי שהזמן יעבור בטוב ובשלווה והפנטזיה אכן תתגשם (אמן!) בעיכוב קל, אבל עם תוצאה מדהימה ויקרה בסופו. אני כאן איתך לתמוך ולהעביר את הזמן..... חיבוק.

shoosh101

New member
תודה kinsti

היום מצב הרוח שלי כבר יותר טוב (הוצאתי את כל הדמעות והעצבים, מסכן הבעלול...). מקווה רק שההריונית שחולקת איתי משרד תפסיק כבר להתבכיין על הבחילות, כי זה קצת מטריף אותי... ובדיוק מזה אני מפחדת, מליפול שוב לתוך המרירות הזאת והקנאה השורפת בכל מי שבהריון סביבי (ובעיקר באלה שזה בא להן בכזאת קלילות והן אפילו לא יודעות עד כמה מזלן טוב) תודה על החיבוק יקרה, הוא עוזר

שולחת חיבוק גדול

ומקווה שבזה מרפי סוגר איתך וממשיך לדרכו. זה הזמן לעשות משהו טוב עבור עצמך. במקום הפנטזיות, קצת מעשים נעימים. בתקוה לימים של בשורות טובות

shoosh101

New member
תודה

עבר שבוע, כל העניין "שקע" קצת, סוג של השלמה שזה מה שיש כרגע. את צודקת, זה הזמן לעשות משהו טוב בשביל עצמי, אולי לחזור קצת לספורט שזנחתי בשלוש שנים האחרונות. תודה על החיבוק, הוא עזר
שיהיה סופ"ש חמים ונעים

אניס7

New member
אני שונאת את מרפי

למה הוא נטפל תמיד לאותם אנשים? זה באמת לא צודק בכלל. CMV זה אחד הדברים שלא חוויתי אישית אבל שתי חברות שלי גילו שנדבקו בזה אחרי שהרו והיו בחרדות קשות עד שאפשר היה לבדוק ולוודא שהכל בסדר עם העוברים. אז אני מניחה שלמרות הבאסה, אם כבר חייבים לחטוף את זה, עדיף לפני ההריון ולא במהלכו שם יש מספיק חרדות גם בלי עזרה.

ניובה

New member
אויש, מוכר ומייאש אבל יש לי בשבילך

לא בטוח שחצי שנה ובטח לא שנה. גם לנו זה קרה, ממש לפני שהיינו צריכים להתחיל טיפול, ואת יכולה לתאר לעצמך באיזה אושר זה התקבל. אז חרשתי וקראתי ומצאתי מיני מחקרים כולל אחד חדש יחסית שהמסקנה שלו היתה שאין סיבה לחכות כל כך הרבה זמן וששלושה חודשים מספיקים. זה גם מה שרופא הפוריות שלי גרס, אני מבינה ששלך חושב אחרת? בין לבין אני ממליצה לחזור על הבדיקה בעוד חודש (אני יודעת, גם לחכות חודש זה גהנום כשמדובר בטיפולים). לא יודעת אם התוצאה שלך היתה נחרצת, אצלי היתה תוצאה די גבולית שהתבררה כשגויה בבחינה החוזרת. זה היה כנראה וירוס אחר שנותן תמונה דומה ל CMV בבדיקה. אני אנסה למצוא את המאמר שאז קראתי עם הגישה המקלה. התייעצתי גם בקומונת CMV וטחנתי קצת בסיכון אז את יכולה לחפש שם את המידע עם הניק שלי. ושולחת חיבוקים, זה מבאס נורא, אני יודעת ניובה

למעלה