בא לי לפתוח שרשור...

בא לי לפתוח שרשור...

נהיה כאן יבש ברמות, אני תקועה עם מלא שעורים ולא נכנסת לעתים קרובות!! אז החלטתי לפתוח שרשור... שרשור געגועים לרקיע!!! כן... אני מתגעגעת... אני רוצה את הרקיע... אני חייבת את הרקיע כדי לשמוע אנלית!!! חייבת רקיע- עכשיו!! יודעים מה, שרשרו לפה מה שבא לכם... מצדי ספרו על מה יש לכם שעורי בית... שיהיה לכם המשך ערב נעים!!!!

גמני!ואני הגעתי למסקנה נרעשת!../images/Emo29.gif

ואני אשתף אתכם במסקנה הזו כי אני רוצה. תראו בנות מקלאוד משודרת בין השעות 17:45 בבוקר ל18:45 ER משודרת בין 18:45 ל 19:45 אבל בפועל אנשים טובים שלי בנות מקלאוד היא לא סדרה של שעה היא סדרה של 3/4 שעה כנל לגבי ER מה משתמע מזה? שיש פה חצי שעה ריקה שבה אנחנו שומעים את ג'וליה משו מספרת לנו בפעם האלף על הסדרות של הולמרק( ובחיי שצריך לשנות את זה לסדרות אחרות ) אני בטוחה שיש עוד סדרה או סרט שזה קורה ככה אז מה המסקנה?!@?!?!?!?!?!?!?!?!??!?! שבזמן שאנחנו רואים את ג'וליה ההיא אפשר היה לשדר את הרקיעעעעעעעעעע באמת!זה משגע הרבע שעה הזאתי! אפשר היה לשים עוד סדרה בזמן הזה במקום להוציא את הרקיע לחופשה מישו בכלל רוצה שהרקיע יצא לחופשה?לא! אפשר לשדר הכל מההתחלה וזהו. חוצפה
חוצמזה שאחרי יומיים שלא הדלקתי מזגן הדלקתי אותו היום כי חם לי.

yonco

New member
ה"מאחורי הקלעים" עם ג'וליה (קרלינג)

ממש מעצבן! הם תוקעים את זה אחרי כל סרט או סדרה וזה פשוט משעמם, מה גם שזה שידורים חוזרים כל הזמן - לא מדברים שם על פרויקטים חדשים שבאמת מעניין לשמוע עליהם... זה פשוט חוזר על עצמו. ובאמת צריך להחזיר כבר את "הרקיע"! (רק עוד 21 ימים = שלושה שבועות)

ChAkA KhAn

New member
בעע בנות מקלאוד

אני מתה כבר לראות את בארי ווטסון שוב ויש לי שיעורים באנגלית ואני בהקבצה א' ואני חייבת להתקדם ולשמוע הרבה אנגלית ,פשוט חייבת! ויש לי גם במטמתיקה רק 3 תרגילים,בעע

ג'וליה קרלינכ כזו מעצבנת!!!

אני רק רואה אותה ויודעת שהנה עוד הסבר משעמם בפתח... שישימו רקיע... אני מתגעגעת!!! היום יש לי שעורים באנגלית, בספרות ובמתמטיקה!!! המשך יום מוצלח לכולם!!

זה פשוט נוראאאאאאאא../images/Emo29.gif

מילא כל יום היה משו אחר אבל כל הזמן לשמוע על מכרות המלך שלמה ועל האיש שרץ שם בלילה
מעצבן לאלללה

למעלה