בא לי לפתוח דיון חדש-

בא לי לפתוח דיון חדש-

מה דעתכם על הסרט "לילה של יום מפרך"? (מי שראה) דעתי: סרט ממש טוב שמראה כמה הלהקה הצליחה ומראה את תקופת הביטלמניה. מצחיק קליל וכיף לראות שוב ושוב... נ.ב- מה Police100 (רושמים ככה?) יגיד עוד שנייה? "די כבר!! אהה! אני צועק עלייך!!"

100police

New member
חחחחחחח יואו איזה דיוק!

זה בדיוק מה שהתכוונתי להגיד!!! חח עכשיו ברצינות... סרט גדול! מצויין מכל המידות... מצחיק בצורה מטורפת ושופך קצת אור על תקופת התמימות היפהפייה שלהם...

loba

New member
הסרט נחמד ומצחיק אבל

אתם לא חושבים שהעלילה בו קצת לא מובנת? והאמת זה היה ככה גם בצוללת הצהובה, לסרטים לשהם יש עלילה מסובכת שכזאת, סרטים לחובבי-אנרכיה... קשה לעקוב, ועושה בלאגאן בעיינים מדי פעם.. אבל כמובן שכל זה שווה בשביל לראות את 4 המופלאים על המסך, לשמוע את קולם עם המבטא הבריטי המצחיק, לשמוע את השירים ואת השנינות שלהם...

Another Girl

New member
בנוגע לצוללת צהובה

לא נראה לי שהחשיבות בסרט הזה היא של הגיון ורצף עלילתי הגיוני...
זה סרט מצחיק והומוריסטי עם מוטיבים פסיכדליים,והבלבול החלקי בו הוא חלק מהקסם-כל הצבעים היפים שמתחלפים בעיניים וכל המשפטים החביבים... בנוגע ל"לילה של יום מפרך"-אני חושבת שהעלילה בו די מובנת...לפעמים שה קצת להתחקות אחרי ההומור הבריטי שלהם על דקויותיו אבל אחרי שמצליחים זה פשוט משעשע

orbiti

New member
דווקא העלילה בלשי"מ

היתה מובנת למדי (בהנחה שאני זוכר נכון) - הולכים לחפש את הסבא המפוזר של פול, ובינתיים צריכים להספיק לחזור להופעה (ולברוח ממעריצים זועמים). יש משהו שאני שוכח? הצוללת הוא באמת סרט הזוי, ומאד לא לטעמי. אני מעדיף את האווירה ההזויה והדכאונית של Let it be, אם כבר. מאד משעשע לראות את החבר'ה יושבים באולפן מרוקנים לחלוטין מאנרגיות, ואז גם נכנס למוח הרעיון שאחרי כל הסיפור הזה הם עוד הצליחו איכשהו ללכת להקליט את אבי רואד.

stu lennon

New member
hard days night

סרט מצויין עם אלילה טיפשית אבל שירים אדירים.. סרט שממש כיף לראות אותו.. הוא ממחיש בצורה נכונה מאד את תקופת הביטלמניה

Bullseye

New member
באמת סרט נחמד.

הצחיקו אותי הקטעים של רינגו, אחלה סרט ממש נחמד ואני חולה על המבטא!

למעלה